Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Safe Laser lágylézer készülék
Link azonosító 14104
Cím Safe Laser lágylézer készülék
Url http://www.lagylezer.com
Leírás A Safe Laser egy különleges lágylézer készülék, egy orvosi eszköz, melyet otthonában használhat. Ez a forradalmi magyar találmány lehetővé teszi, hogy saját kezűleg segítse elő a gyógyulást olyan egészségi gondok esetén, melyek fájdalommal, gyulladással járnak a bőr felszínén, illetve az alatt, a csontokban, a mozgásszervekben. A Safe Laser lágylézer készülék gyógyszerekkel együtt és magas vérnyomás esetén is alkalmazható. Cukorbetegek számára a szövődmények ellen kifejezetten ajánlott. Safe Laser lágylézer rendelés 1 perc alatt!
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak safe laser
Dátum Jul 31, 2019
Kapcsolattartó neve Szegedi Ivett
Email Email küldés Szegedi Ivett
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 Felhasználó további linkjei
1. Byas Eye Lifter szemránckrém
  A Byas Eye Lifter szemránckrém használatával fiatalabb korban megelőzhetjük, idősebb korban eltüntethetjük a ráncokat.
Kategória:   Szépség/Wellness


2. Kurkuma por és kapszula
  A kurkuma az ajurvédikus orvoslás egyik alapvető gyógynövénye. Fájdalomcsillapító és immunerősítő hatását is felhasználták.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Kókuszzsír kúra Coconoil kókuszolajjal
  A kókuszzsír kúra Coconoil kókuszolajjal sokat segíthet azoknak, akik emésztési problémával küzdenek.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Aloe vera
  Az aloe vera használata jelentősen erősíti az immunrendszer működését. Erre minden évszakban nagy szükség van, hiszen a gyulladások, a vírusok, gombák és baktériumok folyamatosan támadják szervezetünket. Az Aloe vera kúra gyerekeknek és felnőtteknek is jó megoldás a védekezőképesség növelésére, a fertőzések gyakoriságának és súlyosságának csökkentésére. Segítségével elérhetjük, hogy influenza és megfázás nélkül teljen el az ősz és a tél, csökkenthetjük a munkahelyi és az iskolai hiányzások számát. Mire jó az Aloe Vera ital? Számos egyéb értékes hatásáról olvashat weboldalunkon!
Kategória:   Élet/Egészség


5. Stevia vásárlás 1 perc alatt regisztráció nélkül
  A stevia mindenki számára tökéletes választás, hiszen ha steviával édesítjük meg ételeinket és italaikat, akkor sokat teszünk egészségünk megőrzése érdekében. Stevia vásárlás 1 perc alatt regisztráció nélkül a Steviaédesítő.com oldalon!
Kategória:   Élet/Egészség


6. Vöröshere izoflavon menopauza gyógyszer
  A vöröshere izoflavon a Promensil menopauza gyógyszer legfőbb hatóanyaga. Sok nő keresgél hatékony klimax gyógyszer után, ám ezek gyakran mellékhatásokat okoznak.
Kategória:   Élet/Egészség


7. A legjobb fluormentes fogkrém
  Hogy melyik lehet a legjobb fogkrém, arról erősen megoszlanak a vélemények. Abban azonban egyetérthetünk, hogy egy igazán jó fogkrém mindenképpen biztonságos és emellett hatékony is a fogápolásban.
Kategória:   Élet/Egészség


8. A fekete berkenye hatásai
  A fekete berkenye hatásai cukorbetegek számára igen csak figyelemre méltók. Éppúgy hasznos növény a megelőzés, mint a kezelés szempontjából.
Kategória:   Élet/Egészség


9. Mi is a méhpempő valójában
  A tiszta méhpempő bőséges tápanyagforrás az ember számára. Bár a méhek királynőjük táplálására állítják elő, szervezetünkkel is képes csodákat művelni.
Kategória:   Élet/Egészség


10. Mannavita: online herbária és biobolt
  Az étrend-kiegészítők és biotermékek egészségre vágyóknak készülnek, valamint azoknak, akik szépülni és fogyni is természetes módon szeretnének.
Kategória:   Élet/Egészség


11. Tanulmányok és információk a zöld kávéról
  A zöldkávé májvédő hatásai segíthetnek a gyakori májbetegségek megelőzésében.
Kategória:   Élet/Egészség


12. Ginkgo Biloba 9 + 1 probléma ellen
  A ginkgo biloba kivonat kapszula minden olyan területen segítségünkre lesz, ami kapcsolatban áll a gondolkodással, az agyműködéssel.
Kategória:   Élet/Egészség


13. Székrekedés elleni készítmények
  A Tamarin hashajtó lekvár a székrekedés okai ellen évszázadok óta alkalmazott orvosság. Már a népi gyógyítók is észrevették, hogy fogyasztása hashajtó hatást fejt ki, ám a ma használatos gyógyszerekkel ellentétben, kíméletesen, a bélrendszer “erőszakolása” nélkül teszi ezt.
Kategória:   Élet/Egészség


14. Mannavita fekete áfonya ital
  A Mannavita áfonya ital egy bio multivitamin, mely valódi bogyókból készül, nem pedig koncentrátumból. A vadon termő fekete áfonya nemcsak rengeteget vitamint, de antioxidánsokat is tartalmaz. Egészségvédő és gyógyhatásai segítik a szív és az érrendszer egészségének megőrzését, a magas vérnyomás, magas koleszterinszint, érelmeszesedés, visszérgyulladás kezelését. Hatóanyagai javítják a szem vérellátását, védik azt a káros hatásoktól. A Mannavita fekete áfonyalé cukorbetegek számára a látásromlás megelőzéséhez is ajánlott.
Kategória:   Élet/Egészség


15. Noni tudnivalók és a noni juice ára
  A noni kapszula noni kivonatból készül, tartalmazza a gyümölcs legfőbb hatóanyagait.
Kategória:   Élet/Egészség


16. Egészségi állapot javítás goji bogyóval
  A goji bogyó rendszeres fogyasztásával szervezetünk minden fontos folyamata optimalizálódik, beleértve a keringést, az emésztést, az anyagcserét is.
Kategória:   Élet/Egészség


17. Koncentráció javító agyserkentők
  Az agyserkentő szerek éppúgy hatékonyak a gyulladáscsökkentésben, mint a stressz negatív hatásainak semlegesítésében és az agyi folyamatok támogatásában.
Kategória:   Élet/Egészség


18. Biotic Balance
  A Bioglan Biotic Balance készítmény magas hatóanyagtartalommal segíti az emésztőrendszer helyes működését. Ha a káros baktériumok elszaporodnak a bélrendszerben, nemcsak kellemetlen tünetek, de betegségek is felléphetnek. A Bioglan Biotic Balance probiotikum kapszula azonban karbantartja emésztésünket, támogatja a hasznos baktériumok túlsúlyát, ezzel képes megszüntetni a hasmenést, puffadást, székrekedést. A bélrendszer krónikus gyulladásai esetén is hamar érezteti hatásait. Bioglan probiotikum kapszula hatások és rendelés: www.bioticbalance.hu
Kategória:   Élet/Egészség


19. D-vitamin kapszula gyerekeknek
  A D-vitamin gyerekeknek a gyermekkorban gyakori 1-es típusú cukorbetegség megelőzéséhez is ajánlott.
Kategória:   Élet/Egészség


20. Hulladékszállító konténer
  A hulladékszállító konténer bérlése ugyanolyan fontos részét képezi az építkezésnek, átalakításnak, bontási munkálatoknak, mint az építőanyagokról vagy a megfelelő szakemberekről való gondoskodás.
Kategória:   Kert


 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. C-Vitamin
  Most meg tudhatja hogy hogyan lehet védeni az egészséget. A c-vitamin az egyik legismertebb vitamin. Alkalmazza ön is a C-Vitamint.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Masszázs
  Masszázs termékek és aromaterápia olajok és illatosítók csakis természetes eredetű alapanyagokból. Általános meggyőződés, hogy a boldog optimalista emberek egészségesebbek.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Kóladió kapszula fogyókúrás előnyei.
  A kóladió-kapszula, vagyis a colanuts napjaink legösszetettebb és forradalmi súlycsökkentő étrend-kiegészítője, amely a kóladió mellett ginzenget, cinket, krómot, cickafarkot és kollagént is tartalmaz. A legegészségesebb és leghatékonyabb módon képes a súlycsökkenést támogatni, amellett, hogy a szépségre is pozitív hatással van.
Kategória:   Élet/Egészség


4. A klorogén sav
  A klorogén sav alkalmazása ma már mindennapossá vált mivel ennek a szernek a sikeressége már bizonyított. Alkalmazzon ön is klorogén savat az anyag csere gyorsítására.
Kategória:   Élet/Egészség


5. A gyümölcscukor egészségügyi előnyei.
  Ismerd meg a gyümölcscukort, amelynek az elfogyasztása után nincs kellemetlen mellékhatás. A gyümölcscukor ugyanis nem okoz kellemetlen puffadt érzést, valamint a cukorbetegek is fogyaszthatják.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS