Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Aloe vera
Link azonosító 14190
Cím Aloe vera
Url http://www.aloevera.guru
Leírás Az aloe vera használata jelentősen erősíti az immunrendszer működését. Erre minden évszakban nagy szükség van, hiszen a gyulladások, a vírusok, gombák és baktériumok folyamatosan támadják szervezetünket. Az Aloe vera kúra gyerekeknek és felnőtteknek is jó megoldás a védekezőképesség növelésére, a fertőzések gyakoriságának és súlyosságának csökkentésére. Segítségével elérhetjük, hogy influenza és megfázás nélkül teljen el az ősz és a tél, csökkenthetjük a munkahelyi és az iskolai hiányzások számát. Mire jó az Aloe Vera ital? Számos egyéb értékes hatásáról olvashat weboldalunkon!
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak aloe vera
Dátum Dec 3, 2019
Kapcsolattartó neve Szegedi Ivett
Email Email küldés Szegedi Ivett
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 Felhasználó további linkjei
1. Tanulmányok és információk a zöld kávéról
  A zöldkávé májvédő hatásai segíthetnek a gyakori májbetegségek megelőzésében.
Kategória:   Élet/Egészség


2. A tőzegáfonya kapszula és a tőzegáfonyalé ára
  A tőzegáfonya szirup összetételében kimagasló mennyiségben találhatók antibakteriális hatóanyagok.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Máriatövis por kivonat
  A máriatövis por kivonat alkalmazása biztonságos és természetes módja a máj regenerálásának. Legnagyobb kiválasztószervünk óriási terhelésnek van kitéve. A gyógyszerek, az alkohol, az ételekkel, italokkal elfogyasztott szintetikus anyagok mind gyengítik a működését és betegségek előidézői lehetnek. A máriatövis méregtelenítő hatása azonban segíti a máj megfelelő működését, támogatást nyújt számára a káros anyagokkal szemben. Védi sejtjeit, elősegíti azok regenerálódását, ezzel nagyban csökkenti a májkárosodás kockázatát. A máriatövis kivonat jelentősége a már fennálló betegség esetén is felbecsülhetetlen.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Vöröshere izoflavon menopauza gyógyszer
  A vöröshere izoflavon a Promensil menopauza gyógyszer legfőbb hatóanyaga. Sok nő keresgél hatékony klimax gyógyszer után, ám ezek gyakran mellékhatásokat okoznak.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Safe Laser lágylézer készülék
  A Safe Laser egy különleges lágylézer készülék, egy orvosi eszköz, melyet otthonában használhat. Ez a forradalmi magyar találmány lehetővé teszi, hogy saját kezűleg segítse elő a gyógyulást olyan egészségi gondok esetén, melyek fájdalommal, gyulladással járnak a bőr felszínén, illetve az alatt, a csontokban, a mozgásszervekben. A Safe Laser lágylézer készülék gyógyszerekkel együtt és magas vérnyomás esetén is alkalmazható. Cukorbetegek számára a szövődmények ellen kifejezetten ajánlott. Safe Laser lágylézer rendelés 1 perc alatt!
Kategória:   Élet/Egészség


6. A fekete berkenye hatásai
  A fekete berkenye hatásai cukorbetegek számára igen csak figyelemre méltók. Éppúgy hasznos növény a megelőzés, mint a kezelés szempontjából.
Kategória:   Élet/Egészség


7. Byas ránctalanító gép
  A Byas ránctalanító gép kíméletes, természetes és maximálisan hatékony az otthoni bőrfeszesítésben. Organikus hyaluronsav és rádiófrekvenciás hullámok segítségével, valamint speciálisan összeállított szérumokkal segít visszanyerni a bőr fiatalságát.
Kategória:   Szépség/Wellness


8. Ekcéma krém rendelés 1 perc alatt
  Az ekcéma krémek, mint a Medihoney Antibakteriális Krém Sebekre, égő, viszkető bőrre, természetes összetevőkkel segít kezelni a bőrbetegséget.
Kategória:   Élet/Egészség


9. Mannavita fekete áfonya ital
  A Mannavita áfonya ital egy bio multivitamin, mely valódi bogyókból készül, nem pedig koncentrátumból. A vadon termő fekete áfonya nemcsak rengeteget vitamint, de antioxidánsokat is tartalmaz. Egészségvédő és gyógyhatásai segítik a szív és az érrendszer egészségének megőrzését, a magas vérnyomás, magas koleszterinszint, érelmeszesedés, visszérgyulladás kezelését. Hatóanyagai javítják a szem vérellátását, védik azt a káros hatásoktól. A Mannavita fekete áfonyalé cukorbetegek számára a látásromlás megelőzéséhez is ajánlott.
Kategória:   Élet/Egészség


10. Byas Eye Lifter szemránckrém
  A Byas Eye Lifter szemránckrém használatával fiatalabb korban megelőzhetjük, idősebb korban eltüntethetjük a ráncokat.
Kategória:   Szépség/Wellness


11. Imune alga kapszula kúra felnőtteknek
  Az Imune alga a Wellstar forradalmi terméke. A NASA-val is együttműködő kutatók fejlesztették ki azzal a céllal, hogy az ember számára tökéletes tápanyagforrást hozzanak létre.
Kategória:   Élet/Egészség


12. Hulladékszállító konténer
  A hulladékszállító konténer bérlése ugyanolyan fontos részét képezi az építkezésnek, átalakításnak, bontási munkálatoknak, mint az építőanyagokról vagy a megfelelő szakemberekről való gondoskodás.
Kategória:   Kert


13. Koncentráció javító agyserkentők
  Az agyserkentő szerek éppúgy hatékonyak a gyulladáscsökkentésben, mint a stressz negatív hatásainak semlegesítésében és az agyi folyamatok támogatásában.
Kategória:   Élet/Egészség


14. Egészségi állapot javítás goji bogyóval
  A goji bogyó rendszeres fogyasztásával szervezetünk minden fontos folyamata optimalizálódik, beleértve a keringést, az emésztést, az anyagcserét is.
Kategória:   Élet/Egészség


15. Mannavita: online herbária és biobolt
  Az étrend-kiegészítők és biotermékek egészségre vágyóknak készülnek, valamint azoknak, akik szépülni és fogyni is természetes módon szeretnének.
Kategória:   Élet/Egészség


16. D-vitamin kapszula gyerekeknek
  A D-vitamin gyerekeknek a gyermekkorban gyakori 1-es típusú cukorbetegség megelőzéséhez is ajánlott.
Kategória:   Élet/Egészség


17. Méhpempő meddőség ellen
  A méhpempő meddőség ellen az egyik legjobb természetes étrendkiegészítő. Különleges méhészeti termék, mely képes arra, hogy a férfiaknál és a nőknél is kiegyensúlyozza a hormonok szintjét. A termékenység fokozó méhpempő fitoösztrogént tartalmaz, mely a hormonpótló gyógyszerek káros hatásai nélkül segíti elő a megtermékenyülést. Szedésével az öregedést is lassíthatjuk, melynek túl korai bekövetkezésének egyik velejárója a meddőség. A méhpempő használata a termékenység támogatására kúraszerű alkalmazásra javasolt a gyermekre vágyó pároknak.
Kategória:   Élet/Egészség


18. Bodza bogyó influenza ellen
  A bodza szirup természetes immunerősítő hatása gyerekeknek és felnőtteknek is segítséget nyújt a betegségmegelőzéshez. Rendszeres fogyasztásával elkerülhetjük a vírusos fertőzéseket, így az influenzát is.
Kategória:   Élet/Egészség


19. Természetes C-vitamin kúra
  A természetes C-vitamin kúra lökést ad immunrendszerünknek a még jobb működéshez, revitalizál, roborál és segíti más tápanyagok felszívódását. Mivel vízben oldódik és hamar kiürül a szervezetből, nap mint nap érdemes C-vitamin csepp szedésével pótolni belőle a szükséges mennyiséget.
Kategória:   Élet/Egészség


20. Mi is a méhpempő valójában
  A tiszta méhpempő bőséges tápanyagforrás az ember számára. Bár a méhek királynőjük táplálására állítják elő, szervezetünkkel is képes csodákat művelni.
Kategória:   Élet/Egészség


 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Pszichomanó - Lelki segítség
  A honlap nyitólapján jelennek meg a legfontosabb információk lelki segítői tevékenységemről. Ez a honlap prezentálja a különböző lelki terápiai lehetőségeket. Célja, lehetővé tenni az önismeret fejlesztését, a meglevő problémák hatékony megoldását, illetve az emberi kapcsolatok minőségének javítását. A látogatók, valódi igényeiknek megfelelően, új gondolkodásbeli megközelítést alakíthatnak ki. Kérjünk olvassa el félelem lelki segítséggel kapcsolatos témánkról szóló információinkat.
Kategória:   Élet/Egészség


2. A székrekedésről és annak megelőzéséről
  A székrekedést általában a helytelen táplálkozás okozza, a nem megfelelő egészség, vagy a hashajtókkal való visszaélés. Számos módon megelőzhető vagy orvosolható. Erről olvashatunk itt.
Kategória:   Élet/Egészség


3. A kovaföld egészségügyi hatásai
  A kovaföld kapszula igazi kis csodaszer, méregtelenítő, fertőtlenítő és hegesedésgátló hatású. Emellett hozzájárul csontjaink és fogaink egészségének fenntartásához.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Juhar szirup
  A juhar szirup és a méz összehasonlításából sok szempontból az előbbi kerül ki győztesen. A juharfa nedve rengeteg ásványi anyagot tartalmaz
Kategória:   Élet/Egészség


5. Noni tudnivalók és a noni juice ára
  A noni kapszula noni kivonatból készül, tartalmazza a gyümölcs legfőbb hatóanyagait.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS