Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




A legjobb fluormentes fogkrém
Link azonosító 13049
Cím A legjobb fluormentes fogkrém
Url http://www.fluormentes.com
Leírás Hogy melyik lehet a legjobb fogkrém, arról erősen megoszlanak a vélemények. Abban azonban egyetérthetünk, hogy egy igazán jó fogkrém mindenképpen biztonságos és emellett hatékony is a fogápolásban.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak a legjobb fluormentes fogkrém
Dátum Apr 14, 2017
Kapcsolattartó neve Szegedi Ivett
Email Email küldés Szegedi Ivett
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 Felhasználó további linkjei
1. Safe Laser lágylézer készülék
  A Safe Laser egy különleges lágylézer készülék, egy orvosi eszköz, melyet otthonában használhat. Ez a forradalmi magyar találmány lehetővé teszi, hogy saját kezűleg segítse elő a gyógyulást olyan egészségi gondok esetén, melyek fájdalommal, gyulladással járnak a bőr felszínén, illetve az alatt, a csontokban, a mozgásszervekben. A Safe Laser lágylézer készülék gyógyszerekkel együtt és magas vérnyomás esetén is alkalmazható. Cukorbetegek számára a szövődmények ellen kifejezetten ajánlott. Safe Laser lágylézer rendelés 1 perc alatt!
Kategória:   Élet/Egészség


2. D-vitamin kapszula gyerekeknek
  A D-vitamin gyerekeknek a gyermekkorban gyakori 1-es típusú cukorbetegség megelőzéséhez is ajánlott.
Kategória:   Élet/Egészség


3. A fekete berkenye hatásai
  A fekete berkenye hatásai cukorbetegek számára igen csak figyelemre méltók. Éppúgy hasznos növény a megelőzés, mint a kezelés szempontjából.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Hulladékszállító konténer
  A hulladékszállító konténer bérlése ugyanolyan fontos részét képezi az építkezésnek, átalakításnak, bontási munkálatoknak, mint az építőanyagokról vagy a megfelelő szakemberekről való gondoskodás.
Kategória:   Kert


5. Noni tudnivalók és a noni juice ára
  A noni kapszula noni kivonatból készül, tartalmazza a gyümölcs legfőbb hatóanyagait.
Kategória:   Élet/Egészség


6. Máriatövis por kivonat
  A máriatövis por kivonat alkalmazása biztonságos és természetes módja a máj regenerálásának. Legnagyobb kiválasztószervünk óriási terhelésnek van kitéve. A gyógyszerek, az alkohol, az ételekkel, italokkal elfogyasztott szintetikus anyagok mind gyengítik a működését és betegségek előidézői lehetnek. A máriatövis méregtelenítő hatása azonban segíti a máj megfelelő működését, támogatást nyújt számára a káros anyagokkal szemben. Védi sejtjeit, elősegíti azok regenerálódását, ezzel nagyban csökkenti a májkárosodás kockázatát. A máriatövis kivonat jelentősége a már fennálló betegség esetén is felbecsülhetetlen.
Kategória:   Élet/Egészség


7. Ízületi gyulladás csökkentő gyógypermet
  Az ízületi gyulladás csökkentő gyógypermet sokkal többet tesz, mint egy reuma elleni kenőcs.
Kategória:   Élet/Egészség


8. Méhpempő meddőség ellen
  A méhpempő meddőség ellen az egyik legjobb természetes étrendkiegészítő. Különleges méhészeti termék, mely képes arra, hogy a férfiaknál és a nőknél is kiegyensúlyozza a hormonok szintjét. A termékenység fokozó méhpempő fitoösztrogént tartalmaz, mely a hormonpótló gyógyszerek káros hatásai nélkül segíti elő a megtermékenyülést. Szedésével az öregedést is lassíthatjuk, melynek túl korai bekövetkezésének egyik velejárója a meddőség. A méhpempő használata a termékenység támogatására kúraszerű alkalmazásra javasolt a gyermekre vágyó pároknak.
Kategória:   Élet/Egészség


9. Homoktövis
  A homoktövis lé magas vérnyomás esetén is kifejti jótékony hatásait. A benne lévő hasznos összetevők természetes formájukban könnyen felszívódnak a szervezetben, így nagy hatékonysággal lépnek működésbe. A homoktövis lé a magas vérnyomás kezelésében és megelőzésében is nagy segítséget nyújt rendszeres fogyasztás mellett. Különböző bőrproblémák esetén is érdemes alkalmazni, mint terhességi csíkok, égési sérülések, rosacea vagy ekcéma. Fogyaszthatja az egész család, gyerekeknek és gyógyszerekkel együtt alkalmazva is biztonságos! Homoktövis lé, teljes értékű C-vitaminnal itt rendelhető!
Kategória:   Élet/Egészség


10. Tanulmányok és információk a zöld kávéról
  A zöldkávé májvédő hatásai segíthetnek a gyakori májbetegségek megelőzésében.
Kategória:   Élet/Egészség


11. Lizin kapszula és propolisz herpesz ellen
  A lizin kapszula és propolisz herpesz ellen történő alkalmazása napjainkban a két leginkább javasolt módszer.
Kategória:   Élet/Egészség


12. Természetes immunerősítő készítmények gyerekeknek
  Az immunerősítő gyerekeknek is nélkülözhetetlen a védekezőképesség fokozásához. Bizonyított, hogy egyes étrendkiegészítők képesek csökkenteni a betegségek esélyét, fontos tápanyagokat pótolnak és átfogó élettani hatásokat fejtenek ki a szervezetre.
Kategória:   Élet/Egészség


13. Kurkuma por és kapszula
  A kurkuma az ajurvédikus orvoslás egyik alapvető gyógynövénye. Fájdalomcsillapító és immunerősítő hatását is felhasználták.
Kategória:   Élet/Egészség


14. Byas Eye Lifter szemránckrém
  A Byas Eye Lifter szemránckrém használatával fiatalabb korban megelőzhetjük, idősebb korban eltüntethetjük a ráncokat.
Kategória:   Szépség/Wellness


15. Ginkgo Biloba 9 + 1 probléma ellen
  A ginkgo biloba kivonat kapszula minden olyan területen segítségünkre lesz, ami kapcsolatban áll a gondolkodással, az agyműködéssel.
Kategória:   Élet/Egészség


16. A zöld tea hatásai az egészségre
  A zöldtea kapszula segít fenntartani a szív egészségét, hozzájárul a jobb anyagcseréhez és szellemi frissességünket megőrzését is aktívan támogatja.
Kategória:   Élet/Egészség


17. Mannavita maca por
  A Mannavita maca gyökérpor hatásai kapcsán még többet itt tudhat meg!
Kategória:   Élet/Egészség


18. Byas ránctalanító gép
  A Byas ránctalanító gép kíméletes, természetes és maximálisan hatékony az otthoni bőrfeszesítésben. Organikus hyaluronsav és rádiófrekvenciás hullámok segítségével, valamint speciálisan összeállított szérumokkal segít visszanyerni a bőr fiatalságát.
Kategória:   Szépség/Wellness


19. Moringa a természetes multivitamin
  A moringa növény természetes multivitamin, kiváló forrása a vasnak, cinknek, káliumnak, kálciumnak, C-vitaminnak.
Kategória:   Élet/Egészség


20. A legjobb immunerősítő készítmények
  Az immunerősítő készítmények a szervezet több sejtjére és rendszerére hatnak.
Kategória:   Élet/Egészség


 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. ProVitamin - Vision, Flavin7 termékek
  Áruházunkban megvásárolhatja a Vision és a Flavin7 termékeit, ezen kívül rengeteg multivitamin, ásványi anyag, alga és gyógyhatású készítmény, bioélelmiszer és natúrkozmetikum közül válogathat.
Kategória:   Élet/Egészség


2. A megoldás felfázásra a Vitamin-ABC-nél!
  A felfázást a közhiedelemmel ellentétben nem csupán a hideg okozza. A leggyakoribb felfázásos tüneteket a húgycsőben elszaporodó baktériumok, vírusok okozzák. Kíváncsi a leggyorsabb gyógymódra? Katt!
Kategória:   Élet/Egészség


3. Kismamáknak szól
  A magyar nyelv gyönyörű: kismama, várandósság, más-állapot, ezzel fejezi ki az új életre való várakozás idejét. Valóban más állapot. Önmagunk mellett felelősek vagyunk a megszületendő gyermekünkért már akkor, amikor még meg sem születik. Ezen az oldalon hasznos tanácsokat, információkat talál arra vonatkozóan, hogy hogyan készítse fel szervezetét a kismamaságra, mivel tudja segíteni a hatékonyabb szoptatást, valamint hogyan tudja erősíteni gyermeke immunrendszerét!
Kategória:   Élet/Egészség


4. Arcüreggyulladás esetén terápiák
  Az arcüreggyulladás tünetei közül a legjellegzetesebb a felső fogsor fájdalma. Felnőtteknél a gyulladás többnyire csak az egyik oldalon jelentkezik, kifejezetten nagy a kockázata azoknál, akik ferde orrsövénnyel rendelkeznek. Az arcüreggyulladás tünetei közé tartozik a sárgás-zöldes orrfolyás, a kezdetben száraz, később hurutossá váló köhögés, az étvágytalanság, éjszakai köhögés. Mivel baktériumok, vírusok vagy gombák okozzák, kezelésében az elsődleges cél a kórokozók elpusztítása és az általuk keltett gyulladás megszüntetése. Az arcüreggyulladás kezelése otthon hatékony lehet természetes módszerekkel, pl. tisztító légzés gyakorlásával.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Méregtelenítés
  A Neera méregtelenítés célja, hogy fokozza a test természetes méregtelenítő képességét.A méregtelenítés munka mellett is könnyen elvégezhető, mert nem lép fel fáradtság vagy gyengeségérzés.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS