Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750

Top > Vállalkozás  

vállalat, vállalkozás, egyéni vállalat, egyéni cég, vállalkozó, kft, bt, rt, zrt, kkt, kht, cégalapítás, cégbejegyzés, iroda, irodaház, szolgáltató, cég, üzlet.
Népszerű cimkék


Linkek
Rendezési sorrend :
781. ZsindelyesTetőFedés
Csapatunk 10 éve foglalkozik tetőfedéssel, javítással és karbantartással. Jóhírünket a kiváló, precíz munkavégzés mellett, jó hangulatú, összeszokott , rendszerető brigádunknak és fő irányvonalunknak a zsindelyes tetőfedésnek köszönhetjük. Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb minőségű zsindelygyártó cég, az IKO, minket választott a első számú kivitelező partnerévé Magyarországon! Csúcsminőségű tetőfedési szolgáltatásokat és hosszútávú eredményeket nyújtunk ügyfeleink számára, Budapesten és környékén.
ZSINDELYEZÉS
A legújabb tetőfedési forma egyszerűen és költséghatékonyan kivitelezhető, mégis a legidőtállóbb megoldásnak bizonyul napjainkban. Palatető vagy tönkrement zsindelytető felújításnál a legpraktikusabb és legszebb megoldás, ugyanis nincs szükség a tető bontására, csak lefedjük a tönkrement részt. Számos zsindelyfajtából szakembereink segítenek személyre szabottan az Önnek legmegfelelőbb alapanyag kiválasztásában. Praktikussága mellett az esztétikai elvárásoknak is eleget tesz: nem csak a jégeső ellen nyújt védelmet, de rengeteg színben és formában kapható. A zsindelyek újrahasznosított alapanyagból készülnek, így sok esetben a környezetvédelmi elvárásoknak is megfelel.

Vállalatunk olyan külföldi szakemberekkel bővítette csapatát, akik hatalmas tapasztalattal rendelkeznek zsindelyezés területén, így garantálva a minőségi tetőszerkezet kialakítását.
Kategória:   Vállalkozás

Hozzáadva: Apr 29, 2019 Találat: 2 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

782. Számítógép szerviz - VipIT Group Kft.
Számítógép szerviz lakossági ügyfelek és cégek számára egyaránt, helyszíni munkavégzéssel az Ön otthonában, irodájában!
Pest megye egész területén igénybe veheti számítógép javítási szolgáltatásainkat, azonnali reakcióidővel: Budapest, Gödöllő, Vác, Dunakeszi településeken.
Munkaidőn túli, hétvégi, munkaszüneti napokra eső munkavégzéssel egyaránt!
Fix szolgáltatási árakkal dolgozunk, minden munkára garanciát vállalunk!
Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-445-0006 -os telefonszámon még ma!
Kategória:   Vállalkozás

Hozzáadva: May 7, 2019 Találat: 2 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

783. Francia fordító - francia fordítás
Európa egyik legnagyobb országa, amellyel egyre bővülő gazdasági kapcsolatok révén a magyar vállalkozások is találkoznak majd. Szép, de egyáltalán nem könnyű nyelvük kihívást jelenthet, de nem a mi francia fordítóinknak.
Cégeknek, magánszemélyeknek és hivataloknak egyaránt vállalunk több mint 30 szakterületen francia magyar és magyar francia viszonylatban is fordításokat. A nap huszonnégy órájában várjuk megkeresését: weboldalunkon 1 perc alatt kérhet árajánlatot, és rövid határidővel, elérhető áron rendelhet francia fordítást.
Kategória:   Vállalkozás

Hozzáadva: Jul 19, 2019 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

784. Redszergazda szolgáltatás Budapest
A KKV-informatika Budapesti székhelyű rendszergazda szolgáltatásokat nyújtó cég. Vállalunk álltalány vagy havi díjas informatikai szolgáltatásokat valamint alkalmi rendszergazda szolgáltatásokat is. Ezen felül foglalkozunk weblapok készítésével, hálózat kiépítésével, szerver üzemeltetésével. Ha számítógépével, nyomtatójával, vagy bármilyen perifériával van gondja mi beszerezzük hozzá a szükséges alaktrészt és akár az on telephelyén megjavítjuk számítógépét. Kiszállás Budapest területén ingyenes. Hívjon és kérjen tőlünk rendszergazda szolgáltatást.
Kategória:   Vállalkozás

Hozzáadva: Aug 28, 2019 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

785. Román fordítás - Román fordító
Mióta keleti szomszédunk határozott gazdasági fejlődés útjára lépett megnövekedett az érdeklődés a román üzleti kapcsolatok megszerzése iránt. Ezért is ajánljuk figyelmébe román fordító szolgáltatásunkat, hiszen cégek számára több tucat szakterületen, a jogtól az építőiparig, üzleti levelezés fordításától a cégkivonatok ellenőrzéséig szinte minden területen otthon vagyunk, magyar-román és román - magyar viszonylatban is.
Itthon és Romániában is anyanyelvi és magasan képzett okleveles román fordítóink a nap 24 órájában várják megkeresését.
Magánszemélyeknek is fordítunk, legyen szó iskolai bizonyítványokról, munkavállaláshoz szükséges dokumentumokról, vagy születési anyakönyvről. Ha román fordításra lenne szüksége, keressen minket bizalommal!
Kategória:   Vállalkozás

Hozzáadva: Jul 16, 2019 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

786. Lengyel fordítás - lengyel fordító
Lengyel magyar két jó barát, tartja a régi mondás, és ez valóban így is van, hiszen a két nép sorsában elég sok a közös vonás. Nem így ugyanakkor a nyelvekben, hiszen a lengyel szláv nyelv, és több rokonságot mutat az orosszal és az ukránnal mint a magyarral. Ha lengyel nyelven szeretne kommunikálni, levelet írni, weboldalt üzemeltetni, hivatalos ügyeket intézni, biztos lehet benne, hogy szüksége lesz egy megbízható lengyel fordítóra, aki hivatalos vagy magánjellegű lengyel fordításait intézi.
tizenhárom év és számos lengyel fordítás után ajánljuk figyelmébe irodánkat. Lengyel fordítás rövid határidővel és jó áron. Keressen bennünket.
Kategória:   Vállalkozás

Hozzáadva: Jul 23, 2019 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

787. Szlovák fordítás
A kelet-európai változások, a vasfüggöny lehullása után, nem csak politikai értelemben rendezték át az országok térképeit, de nyelvi vonalon is. A régi csehszlovák így lett cseh és szlovák. Persze kérdezhetnénk: vajon a hajdan egységes nyelv két ága miben különbözik? Eleinte semmiben sem, de nemzeti büszkeség kérdése volt, mára viszont nyelvtanában is jócskán megváltozott mindkét nyelv. Nem lényegtelen tehát tudni a különbséget: Szlovákiában bizony szlovákul beszélnek. Fontos ez akkor, ha fordítót keres, ráadásul olyan fordítót, aki a mai szlovák minden nyelvtani kérdésével tistában van. Szlovák fordítását bízza szakembereinkre, anyanyelvi szlovák fordítóink 35 szakterületen állnak rendelkezésére.
Kategória:   Vállalkozás

Hozzáadva: Aug 5, 2019 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

788. Spanyol fordító - Spanyol fordítás
A bikaviadalok, a szép nők, és a forró mediterrán éjszakák hazája, de sokaknak ennél valamivel több is, hiszen üzleti érdekeltségük, személyes kapcsolataik, vagy épp tanilmányaik kötik oda őket. Hogy a spanyol ne legyen Önnek se "kínai" és ügyeit gördülékenyen intézhesse, vegye igénybe spanyol fordító szolgáltatásunkat. Cégeknek, vállalkozásoknak ajánljuk, ha weboldalakat, reklám anyagot, szerződéseket, hatósági iratokat kell spanyolról, vagy spanyolra fordítani, de várjuk magánszemélyek megkeresését is, bármilyen dokumentum fordításával.
Kategória:   Vállalkozás

Hozzáadva: Aug 30, 2019 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

789. 16 amper - villanyszerelési anyagok
A 16 Amper a villanyszerelési anyagok webáruháza. Villanyszerelési anyagok, műszaki cikkek, erőáramú termékek széles skálája található webshopunkban, úgy mint kisautomata doboz, transzformátor, fi relé, kismegszakító, kábelcsatorna, valamint tömszelence és mágnesszelep mind mind nagy választékban, olcsó árakkal és akciókkal. Villanyszerelési anyagokat tartalmazó webáruházunkból online rendelés lehetséges nagy projektekhez is, akkor is ha gégecső, kábel, vezeték, kábelcsatorna kell, esetleg peremkapocsra, relére lenne szükség, de végálláskapcsoló, fogyasztásmérő, csengő, villanykapcsoló, konnektor, dugvilla vagy elosztó is könnyedén rendelhető. A szakemberek számára villanyszerelési szerszámokat és elektronikai műszereket is forgalmazunk, de emellett háztartási termékek, hosszabbítók, lámpák, izzók, alkatrészek, korszerű LED-es megoldások, ampermérő online rendelésére is megoldást kínál villanyszerelési anyagokat forgalmazó webáruházunk. A 16 Amper villanyszerelési anyagok online áruháza a legjobb márkákat forgalmazza, csak hogy néhányat említsünk pl. a Schneider Electric (Prodax), Tracon Electric, a Legrand, Finder, Elmark, valamint a Hensel, OBO, Siemens vagy a Philips.
Kategória:   Vállalkozás

Hozzáadva: Sep 3, 2019 Találat: 2 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

790. Teljesítmény bővítés
Lakásokban és irodákban leggyakrabban villanytűzhely és villanysütő, esetleg klíma, napelemes rendszer telepítésekor, vásárlásakor, valamint az elektromos berendezések számának növekedésével válik szükségessé az áram bővítés.

A teljesítménybővítési munkát, csak Regisztrált villanyszerelő végezheti. A szerelést csak olyan erősáramú villamos kivitelezésre jogosult szakember végezheti, aki regisztrációval rendelkezik, az az regisztrált szerelő.

Az áramszolgáltató szolgáltatási területén plombabontással járó mérőhelyi munkák elvégzésére – előzetes bejelentési kötelezettség mellett - csak az ELMŰ-ÉMÁSZ, E.ON Társaságcsoport által ajánlott szerelők jogosultak. Ezek a szerelők természetesen új mérőhelyek kivitelezésére is jogosultak.

Én is ilyen Plomba bontásra jogosult regisztrált szerelő vagyok. Forduljon hozzám bizalommal.
Kategória:   Vállalkozás

Hozzáadva: Sep 14, 2019 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

Oldal: [<< Első] [< Előző] 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 [Következő >]

Kategóriák :Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS