Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Szlovák fordítás
Link azonosító 14105
Cím Szlovák fordítás
Url https://orientnavigator.hu/szlovak_fordito
Leírás A kelet-európai változások, a vasfüggöny lehullása után, nem csak politikai értelemben rendezték át az országok térképeit, de nyelvi vonalon is. A régi csehszlovák így lett cseh és szlovák. Persze kérdezhetnénk: vajon a hajdan egységes nyelv két ága miben különbözik? Eleinte semmiben sem, de nemzeti büszkeség kérdése volt, mára viszont nyelvtanában is jócskán megváltozott mindkét nyelv. Nem lényegtelen tehát tudni a különbséget: Szlovákiában bizony szlovákul beszélnek. Fontos ez akkor, ha fordítót keres, ráadásul olyan fordítót, aki a mai szlovák minden nyelvtani kérdésével tistában van. Szlovák fordítását bízza szakembereinkre, anyanyelvi szlovák fordítóink 35 szakterületen állnak rendelkezésére.
Kategóriák Vállalkozás
Kulcsszavak szlovák fordítás   szlovák fordító
Dátum Aug 5, 2019
Kapcsolattartó neve Muzsik Tamás
Email Email küldés Muzsik Tamás
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Vállalkozás kategóriában
1. A VALÓRA VÁLT LÁTVÁNYTERV
  Napjainkban már nem pusztán a kockás füzet, vagy a papírra vetett tervrajzok, látványrajzok segíthetnek abban, hogy előre megtervezzük és megalkossuk a tervezett épületrészek látványát. A technikai fejlődés által nagy pontossággal megalkothatjuk a látványterveit például lakásunk belső tereinek. A számítógépes program segítségével ötleteink látható tervekké alakuljanak, háromdimenziós képek segítségével. Miért is hasznos ez? Olvasd el teljes cikkünket.
Kategória:   Vállalkozás


2. Nagynyomású vízsugaras vágógépek - Aqutero
  Aquatero Kft. - Magyarországi nagynyomású vízsugaras vágógépek forgalmazása és szervizelése.
Kategória:   Vállalkozás


3. Villanytűzhely bekötés Budapest
  A korszerű elektromos tűzhely a konyha ékessége. Elegáns, tiszta, könnyen kezelhető és környezetbarát. Cégünk kedvező áron rövid határidővel elvégzi a villanytűzhely bekötése Budapesten és környékén.
A villanytűzhely gyártója csak akkor vállal garanciát, ha egy villanyszerelő csatlakoztatta a ház vagy lakás villamos hálózathoz, és a szakszerű bekötés meglétét jótállási jegy pecsételésével igazolja.

Villanytűzhely bekötés díj kialakítása attól függ milyen távolságra van tőlünk, és mennyi ideig tart a bekötés. Kérjük, hogy e-mail-ben, vagy itt az űrlapon, vagy telefonon kérjen árajánlatot a bekötés előtt.
Kategória:   Vállalkozás


4. Raktárirányítási rendszer WaProM - QLM.
  A QLM WaProM raktárirányítási rendszer segítségével az áru átvételétől a kiszállításig minden folyamati lépés mérhető. Egy hatékony és kiszámítható megoldás a raktározási folyamatok támogatására. A QLM a raktárirányítási rendszer mellett biztosítja a dokkoló rendszert, a targoncát és a raktári állványokat is.
Kategória:   Vállalkozás


5. ajtózár Budapest az ajtozar.hu oldalon
  páncélszekrény átkódolás betörés megelőzősére
Kategória:   Vállalkozás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS