Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750





Top > Gasztronómia  

gasztronómia, étel, ital, konyha, táplákozás, fűszer, főzés, sütés, receptek, sütemény, leves, vendéglő, étterem, bár, terítés, tálalás, fogyókúra, gyümölcs, zöldség, bébiétel, hidegkonyha, melegkonyha, szakács, világkonyha.
Népszerű cimkék


Linkek
Rendezési sorrend :
271. Parajdi só jótékony hatásai.




A parajdi só számos módon és helyen felhasználható termék, alkalmazhatjuk inhalálásra, vízben feloldva fürdőzésre és ivókúraként, továbbá ételeinkhez adagolva is bátran fogyaszthatjuk. A parajdi só képes az anyagcserét serkenteni, így a cukorbetege és a fogyókúrázók számára is előnyös. Emellett a parajdi só pozitív hatással van a légzési panaszokkal szenvedők számára.
Kategória:   Gasztronómia

Hozzáadva: Apr 14, 2017 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

272. GastroGranny.com




Számunkra a sütés-főzés nem csak az ételek elkészítését jelenti. Mindíg odafigyeltünk arra, hogy válogatott hozzávalókból, a recepteket egyéni fantáziánk, ízlésünk szerint alakítva a legfinomabb ételeket tálaljuk az asztalra.
Kategória:   Gasztronómia

Hozzáadva: Apr 14, 2017 Találat: 1 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

273. Chia-mag gyógyhatásai, előnyei.




Kattints és tudj meg minden fontos részletet a chia-mag tulajdonságairól. A chia-mag egy szuper élelmiszer, amely rengeteg egészségügyi előnnyel rendelkezik. Gazdag omega-3 zsírsav tartalmának köszönhetően gyulladáscsökkentő hatásokkal rendelkezik. A chia-mag rendszeres fogyasztásával a szív egészségét is védhetjük, továbbá a súlycsökkenést is elősegíthetjük.
Kategória:   Gasztronómia

Hozzáadva: Apr 14, 2017 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

274. Piroska Vendéglő




A Piroska Vendéglő egy barátságos hangulatú retró vendéglő Erzsébetvárosban a Damjanich utcában, mindössze egy percnyire a Városligettől. A 100 m2-es vendégtérben 50 férőhely várja a vendégeket. Kitűnő konyhánk ízig-vérig magyaros ételeket kínál. Hétfőtől péntekig menüvel állunk vendégeink rendelkezésére, de a'la carte ételeinkből is kedvére válogathat. Éttermünkben 1.180 Ft/fő áron korlátlan ételfogyasztásra is van lehetőség. Garanciát vállalunk rá, hogy tőlünk senki nem távozik éhesen! Szomjazó vendégeink kiváló minőségű borok, borpárlatok, üveges és csapolt sörök, ízletes pálinkák és röviditalok, üdítőitalok és retró koktélok széles választékából válogathatnak.
Kóstolja meg Ön is a Piroska vendéglő legendás marhahúslevesét vagy sertésbordáját, hogy megízlelhessen egy tányérnyit a klasszikus magyar konyhából!
Kategória:   Gasztronómia

Hozzáadva: Apr 14, 2017 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

275. Nature Cookta- a reformkonyha kötelező alapanyagai




A Nature Cookta termékcsalád minden tagja a reformtáplálkozásba és egyéb diétás programba is beilleszthető alternatíva. A kínálatban a lisztek, cukorhelyettesítők, kakaóporok, sók, olajok és segédanyagok egyaránt megtalálhatóak. A legminőségibb, válogatott nyersanyagokból készültek, felhasználásukkal minden alkalommal nagyon ízletes ételek készíthetőek.
A kivételes beltartalmi értékű, természetes konyhai alapanyagok közül bármelyikkel is egészíti ki vagy cseréli le teljes étrendjét, azzal sokat tehet a tudatos étkezés kialakítása felé. Próbálja ki a Nature Cookta termékcsaládot és győzzék meg saját tapasztalatai!
Kategória:   Gasztronómia

Hozzáadva: Apr 14, 2017 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

276. HACCP




Mindenki aki élelmiszerrel ételekkel foglalkozik alapvető szabályoknak kell megfelelnie. Melyek ezek a szabályok nehéz lenne felsorolni de pont ehhez nyújt segítséget a HACCP hét alapelve. Persze mára a HACCP ennél sokkal többről szól, azon vállalkozások amelyek étellel, itallal élelmiszerrel foglalkoznak azoknak egyfajta biblia valójában egyfajta ISO minőségbiztosítási rendszer amely felsorolja az alapvető fontosságú szabályokat amelyeket be kell tartania a fenti vállalkozásoknak legyenek bár egyszerű sarki boltok, büfék vagy vendéglátóipari egységek a folyamataik során számba kell venni azokat a higiéniai alapelveket amelyek mellett biztonságosan képesek működni. El tudják kerülni az élelmiszerekkel együtt járó fertőzésveszélyes helyzeteket a szalmonella vírust. az allergiás ügyfelek veszélyeztetését többek között. Ez nem csak a dokumentáció gyártásáról szól hanem valóban fontos és életszerű szabályozásokat takar: hogyan tároljuk a különböző élelmiszereket a tojást, a sajtot, a tejet, a vajat a húsféléket és a fagyasztott élelmiszert. Hogyan semmisítsük meg a lejárt szavatosságú termékeket, hogyan mikor mossunk kezet. Egyszerűen hangzik de mégis a mindennapi életben nem mindig figyelünk oda ezekre a dolgokra. Pont ezért születnek a szabályzatok amelyek iránymutatást adnak mindennapi működésünkhöz nem pedig megváltoztatják azokat. Szóval aki el szeretné kerülni a fertőzéseket nem akar aggódni egy esetleges ÁNTSZ ellenőrzés miatt, annak javasoljuk a HACCP megvalósítását a saját üzletmenetükhöz igazodva.
Kategória:   Gasztronómia

Hozzáadva: Sep 18, 2017 Találat: 1 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

277. Topkaja, kaja rendelés új dimenziója




Első közösségi kaja ajánló és rendelő oldal Győrben és Budapesten.
Kategória:   Gasztronómia

Hozzáadva: Nov 23, 2017 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

278. Mi az a bélszín?




Amennyiben kedveli a marhahúst netán nem ismeri de szeretne mindent megtudni erről, mennyire egészséges és milyen ételek készíthetők el belőle különösen a marha egyik legértékesebb részéből a bélszínből, akkor Önnek itt a helye ezen az oldalon ahol megtudhatja a Sztroganov bélszín történetét megismerheti Rossini a híres olasz zeneszerző kapcsolatát a libamájjal és a steakkel kapcsolatban. Itt aztán mindent megtalál arról amire eddig a bélszínnel kapcsolatban kíváncsi volt: receptek, történelem és híres emberek viszonyai ezen kitűnő ételekkel kapcsolatosan.
Kategória:   Gasztronómia

Hozzáadva: Nov 29, 2017 Találat: 1 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

279. Menu24




Debrecen legjobb éttermeit gyűjtjük össze neked, hogy könnyen gyorsan és kényelmesen tudj ételt rendelni házhozszállítással. Különbőző akciókról is értesülhetsz amit az éttermek hirdetnek. Néhány étterem ingyenes házhozszállítást biztosít és egyéb ajnándékokat rendelés után. Minél több ételt rendelsz a pontjaid gyűlnek, melyeket a következő rendelésnél számos étteremnél beválthatsz! Rendelj gyorsan és okosan, és fizess online bankkártyával az éttermeknél, hidd el az ételrendelés még sosem volt ilyen egyszerű! www.menu24.hu
Kategória:   Gasztronómia

Hozzáadva: Dec 4, 2017 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

280. Szent Márton Pincészet Major-Árva Borház




Érezze magát jól, kellemes körülmények között a szőlő és a bor világában! Borházunkban kellemes körülmények között kínáljuk saját termelésű fehér és vörösborainkat, gyümölcsleveinket. Bemutatjuk a szőlőfeldolgozás és borkészítés technológiáját. Vendégeinket megismertetjük a borkóstolás fortélyaival, a borbírálati lapok segítségével lemérhetik, hogy melyik borfajtánk felel legjobban az Önök ízlésének.
Kategória:   Gasztronómia

Hozzáadva: Feb 15, 2018 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

Oldal: [<< Első] [< Előző] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [Következő >]

Kategóriák :



Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS