Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Konferencia
Link azonosító 9862
Cím Konferencia
Url http://hollandfalu.hu/konferencia.html
Leírás Nem tudja, hol tartsa meg év végi rendezvényét? Továbbképzést tartana, de szeretné ha ez egyben kikapcsolódás is volna? A Duna Residence a konferencia helyszínek kiváló választása.
Kategóriák Vállalkozás
Kulcsszavak konferencia
Dátum Mar 4, 2014
Kapcsolattartó neve Mrs Summer
Email Email küldés Mrs Summer
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 Felhasználó további linkjei
1. Műanyag ablak strapabíró
  Energiatakarékossági szempontból tehát nem elhanyagolandó, milyen nyílászárónk van: a műanyag ablak strapabíró, és jól hőszigetel. Több féle szín is létezik, a közhiedelemmel ellentétben.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


2. Fogszabályozásról
  A torlódott fogazatban amin még fogszabályozás nem történt, fokozott a lepedék megtapadása, amely fogszuvasodáshoz és fogágybetegséghez vezet. Szabályos és hiánytalan fogsor kell az egészséghez.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Lakásfelújítás
  Speciál Ingatlan Kft. családi házak építésével, lakásfelújítással és a homlokzatszigeteléssel foglalkozik. Ide értjük mindemellett az építőipar egyéb tevékenységi köreit is.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


4. Lúgos víz hatása
  Tiszta és természetes víz előállítása. A „Tündérvíz” terméket feltaláló palackozó üzem ezt a célt tartotta szeme előtt, mikor megalakult. Egyedülálló, de árban is elérhető termék előállítását a biotermékek piacán.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Dekoráció rendezvényekre
  Mitől marad egy rendezvény felejthetetlen? Elsősorban a külseje, az első benyomás, a hangulat miatt. A rendezvény dekorációnak jelentős szerepe van egy rendezvény sikerében; mi ebben segítünk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


6. Konferencia
  Nem tudja, hol tartsa meg év végi rendezvényét? Továbbképzést tartana, de szeretné ha ez egyben kikapcsolódás is volna? A Duna Residence a konferencia helyszínek kiváló választása.
Kategória:   Vállalkozás


7. Húgyúti fertőzés megelőzése
  Ma már mindenkinek fontos az egészsége, az egészsége megőrzése. Válassza a Vitamin abc étrend és táplálék-kiegészítőit ha felfázás, húgyúti fertőzés rendszeresen gyötri, kifejezetten ajánlott.
Kategória:   Élet/Egészség


8. Autóbérlés
  Autóbérlésen gondolkodik? Unja a taxit? Akkor válassza az S rent-a Cart, az autókölcsönző bemutatólistájából Ön is kényelmesen és egyszerűen kiválaszthatja az autóbérlésre preferált gépjárművet.
Kategória:   Autó/motor


9. Lemezmegmunkálás
  Lemezmegmunkálás CNC vezérlésű gépekkel kivitelezve a Sebex Hungary kft. által. CNC vezérlésű lézervágó gép, CNC vezérlésű stancoló gép, és CNC vezérlésű élhajlító gép segítségével valósítják meg.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


10. Termográfia és vizsgálat
  A termográfia vagy hőkamerás vizsgálat hőtérképezés révén feltárja az épületek problémáját. Szigetelés hiány, rossz csövek. Hőtérképezés révén nincs szükség falbontásra.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


11. egyedi doboz
  A Wanapack Kft. fő tevékenysége közé tartozik a papíralapú termékek (pl.: dobozok) gyártása. Hullámpapírszelet, tekercs illetve hullámpapírlemezből készült dobozok készítésére.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


 További linkek Vállalkozás kategóriában
1. Takarítás Debrecenben
  Ha ön Debrecenben lakik és takarításra van szüksége akkor látogasson el erre a weboldalra, minőségi takarítás rendszeresen vagy alkalmi nagytakarításként, szőnyegtisztítás és ablaktisztítás ahogy kell
Kategória:   Vállalkozás


2. Léta Ker Kft. vakolás
  A vakolás az egyik legmunkaigényesebb építési folyamat. Olvassa el Ön is a folyamatot, mi 2 részre bontottuk a témakört!
Kategória:   Vállalkozás


3. AXEL PRO Útnyilvántartó Program
  Az AXEL PRO Útnyilvántartó Programmal az útnyilvántartás elkészítése rendkívül gyors és egyszerű. Az útnyilvántartás az alapja annak, hogy a céges autó által keletkező benzin és egyéb kiadások elszámolhatóak legyenek! Nem csak útnyilvántartás vezethető szoftverünkkel, hanem nyilvántarthatóak a gépjárművekkel kapcsolatos költségek, a sofőrökhöz és az autókhoz tartozó dokumentumok és azok lejárata. Az AXEL PRO Útnyilvántartó Program a kiküldetési rendelvényt is elkészíti, valamint több prémium modult is tartalmaz.
Kategória:   Vállalkozás


4. Multi-vitamin termékek.
  A multi-vitamin webshopban számos bio termék, egészséges termék, egészséges fogyókúrás termék és vitamin található. A webshopnak köszönhetően egészségügyi probléma szerint is megtalálhatjuk a termékeket. A multi-vitamin webáruházban gyerekvitaminok is találhatóak. Kattints és rendelj bátran!
Kategória:   Vállalkozás


5. Vízkeverő és adagoló gép
  Élelmiszeripari felhasználásra vízkeverő és adagoló gépeket gyártunk.
Kategória:   Vállalkozás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS