Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Szövegírásos segítség profitól
Link azonosító 6372
Cím Szövegírásos segítség profitól
Url http://honlapszovegiras.hu
Leírás Ha nem tudja, vagy nem szeretné flamatosan frissíteni a weboldalát, jól teszi, ha megbíz ezzel egy szövegírót. Nem kell Önnek mindenhez érteni, szaksegítséggel sokat és hatékonyan tud eladni.
Kategóriák Vállalkozás
Kulcsszavak szövegírás   szövegíró
Dátum Jul 3, 2012
Kapcsolattartó neve Nun Monika e. v.
Email Email küldés Nun Monika e. v.
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Vállalkozás kategóriában
1. Oktel Kft. - riasztórendszerek telepítése
  Cégünk kamerarendszerek, riasztóberendezések, valamint tűzjelző rendszerek telepítésével és kapuautomatizálással foglalkozik.
Kategória:   Vállalkozás


2. Váczi Ügyvédi Iroda - Győr
  Teljeskörű jogi szolgáltatás nyújtása cégek és magánszemélyek részére.
Kategória:   Vállalkozás


3. biztonsági szolgálat
  A Bástya-Őr Kft. alapításakor a rendőrségnél, illetve más vagyonvédelmi cégeknél tapasztalatokat szerzett szakemberek részvételével jött létre
Kategória:   Vállalkozás


4. Redszergazda szolgáltatás Budapest
  A KKV-informatika Budapesti székhelyű rendszergazda szolgáltatásokat nyújtó cég. Vállalunk álltalány vagy havi díjas informatikai szolgáltatásokat valamint alkalmi rendszergazda szolgáltatásokat is. Ezen felül foglalkozunk weblapok készítésével, hálózat kiépítésével, szerver üzemeltetésével. Ha számítógépével, nyomtatójával, vagy bármilyen perifériával van gondja mi beszerezzük hozzá a szükséges alaktrészt és akár az on telephelyén megjavítjuk számítógépét. Kiszállás Budapest területén ingyenes. Hívjon és kérjen tőlünk rendszergazda szolgáltatást.
Kategória:   Vállalkozás


5. Számlázó program kisadózóknak
  KATA adózási formát választó vállalkozások számára készült ingyenes számlázó program. A számlázó program megfelel a NAV előírásainak, így szabályosan állíthatsz ki számlát, ha a számlázó programodat bejelented. A kisadózók számára kötelező ráírni a számlára a "kisadózó" feliratot, ez a számlázáskor automatikusan történik meg. A számlázó program törvény követése folyamatos, és későbbiekben is az marad. (pl. tartalmazza a legújabb "adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás" funkciót is.)
Amennyiben igényes megjelenésű számlákat szeretnél kiállítani, akkor választhatsz az előre elkészített szép számlák közül. A számládon logót is elhelyezhetsz, és saját, egyedi designt is kialakíthatsz.
A számlázó program az összes elfogadott számla típust kezeli (előlegszámla, vevői számla, helyesbítő számla, stb.). Amennyiben szeretnéd, hogy az ügyfeled azonnal megkapja a számlát, lehetőséged van elektronikus számla kiállítására is. Ráadásul az e-számla még olcsóbb is, mint a hagyományos papír alapú számla, mert nem kell a nyomtatás, és a postázás költségeivel kalkulálnod.
A vevői számlák kiállítása mellett lehetőséged van a szállítói számlák rögzítésére is. Így nem csak a bevételeidet, hanem a kiadásaidat is nyomon tudod követni. A pénzügyeidről kimutatást és vizuális cashflow kimutatást is megtekinthetsz.
A KATA számlázó program tud mindent, amit a legtöbb számlázó program, sőt, még rengeteg extra funkciója is van.
Kategória:   Vállalkozás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS