Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
IT Solutions Stúdió
Link azonosító 12419
Cím IT Solutions Stúdió
Url http://www.it-solutions.hu
Leírás Egyedi szoftverfejlesztési projektjeink során a megrendelő igényeit maximálisan szem előtt tartva alakítjuk ki azt a megoldást, mely a legideálisabban képes kezelni cége egyedi működését és munkafolyamatait.
Cégünk elsősorban egyedi szoftverek fejlesztésével foglalkozik. Megfizethető áron kínáljuk szolgáltatásainkat, az egyedi szoftverfejlesztés során a legújabb webes és felhő alapú technológiákat alkalmazzuk. Az általunk nyújtott IT szolgáltatások (mint egyedi szoftverfejlesztés, honlapkészítés, webes alkalmazásfejlesztés, Adwords kampányok, SEO, webáruház fejlesztés, hosting és IT tanácsadás) mellett, ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére és hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk.
Amennyiben egyedi szoftverfejlesztési igénye van, vagy csak érdeklődni szeretne a lehetőségekről árakról az egyedi szoftverfejlesztés területén, illetve a webes hirdetések és a marketing területén komplett megoldást szeretne, kérje egyedi árajánlatunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot és személyre szabott árajánlatot küldünk.
Kategóriák Vállalkozás
Kulcsszavak szoftverfejlesztés   honlap készítés
Dátum May 2, 2016
Kapcsolattartó neve Szarka László
Email Email küldés Szarka László
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 5.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 1 szavazat
Értékelés

 További linkek Vállalkozás kategóriában
1. Bio élelmiszerek és natúr termékek webáruháza
  Cégünk a Reál-Invest Kft - (Naturbiobolt) újonnan nyíló de folyamatosan bővülő web áruháza várja kedves látogatóit akik érdeklődnek a természetes gyógymódok iránt.
Kategória:   Vállalkozás


2. Francia fordító - francia fordítás
  Európa egyik legnagyobb országa, amellyel egyre bővülő gazdasági kapcsolatok révén a magyar vállalkozások is találkoznak majd. Szép, de egyáltalán nem könnyű nyelvük kihívást jelenthet, de nem a mi francia fordítóinknak.
Cégeknek, magánszemélyeknek és hivataloknak egyaránt vállalunk több mint 30 szakterületen francia magyar és magyar francia viszonylatban is fordításokat. A nap huszonnégy órájában várjuk megkeresését: weboldalunkon 1 perc alatt kérhet árajánlatot, és rövid határidővel, elérhető áron rendelhet francia fordítást.
Kategória:   Vállalkozás


3. Mobildisplay reklámfelületek
  Cégünk reklámtáblákkal foglalkozik, mobildisplay, molinó, villogó reklámtáblák. Weboldalunkon talál különböző cikkeket a reklámtáblás hirdetésekről.
Kategória:   Vállalkozás


4. ISO 9001
  ISO tanúsítványt szeretne? Segítünk Önnek a tanusítványszerzésben! Vállalkozásunkban több mint 10 éve dolgozik egy szakértő team akik a folyamatosan továbbfejlődve, a piaci igényekhez igazodva alakítják a hosszútávú kapcsolatokat az ügyfeleinkkel. Széleskörű szolgáltatásaink a közös vonása az, hogy az Ön vállalkozásának igényeit szem előtt tartva, tapasztalatinkra támaszkodva, együtt építjük az utat az Ön céljainak megfelelően. Tanácsadó vállalkozásként fontos számunkra hogy olyan rendszereket, és olyan folyamatokat hozzunk létre, amelyek Önnek látható előnyöket jelentenek. Szolgáltatásaink az Ön céljaihoz igazodnak: Felkészítő tevékenység tanúsítvány megszerzéséhez, pályázati feltételeknek való megfeleléshez adminisztrációs háttér, potenciális pályázatok kiválasztása, folyamatok fejlesztése.
Kategória:   Vállalkozás


5. Napelemes rendszer
  A legjobb minőség-ár-érték arányú napelemes rendszereket kínáljuk Önnek! Cégünk 2007 óta, lassan 10 éve aktívan működik. Referenciáink között megtalálhatóak a kisebb 250W -os akkumulátoros napelem rendszerektől a 10kW, 20kW visszatáplálós rendszereken át a nagy napelem farmok telepítése is.

A napelem környezetbarát, hangtalan, és ingyen termeli nekünk az elektromos áramot. Az elmúlt években jelentősen lecsökkentek a költségek, és ma már akár 4-6 év alatt is megtérül a napelemes rendszer befektetés! Lehetőség van állami támogatással a villanyszámlánkat lecserélve részletre is vásárolni. Jelenleg, talán a legjobb befektetés a világon!
Kategória:   Vállalkozás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS