Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Völgyhíd kávéző - Kőröshegy
Link azonosító 14573
Cím Völgyhíd kávéző - Kőröshegy
Url https://www.volgyhidkavezo.hu
Leírás A kőröshegyi Völgyhíd kávézóban megtalálható minden, mi szem-szájnak ingere. Isteni kávék, és mégfinomabb ételek közül válogathatsz.
Kategóriák Gasztronómia
Kulcsszavak kávézó   étterem  
Dátum May 22, 2021
Kapcsolattartó neve Dombai Zsolt
Email Email küldés Dombai Zsolt
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Gasztronómia kategóriában
1. Pizza és étel házhozszállítás Debrecen területén
  Csendes környezetbe várja éttermünk vendégeit ínycsiklandozó ételeivel. Nálunk az étel házhozszállítás Debrecen területén ingyenes, így kényelmesen és egyszerűen rendelheted meg az ebédedet.
Kategória:   Gasztronómia


2. HACCP
  Mindenki aki élelmiszerrel ételekkel foglalkozik alapvető szabályoknak kell megfelelnie. Melyek ezek a szabályok nehéz lenne felsorolni de pont ehhez nyújt segítséget a HACCP hét alapelve. Persze mára a HACCP ennél sokkal többről szól, azon vállalkozások amelyek étellel, itallal élelmiszerrel foglalkoznak azoknak egyfajta biblia valójában egyfajta ISO minőségbiztosítási rendszer amely felsorolja az alapvető fontosságú szabályokat amelyeket be kell tartania a fenti vállalkozásoknak legyenek bár egyszerű sarki boltok, büfék vagy vendéglátóipari egységek a folyamataik során számba kell venni azokat a higiéniai alapelveket amelyek mellett biztonságosan képesek működni. El tudják kerülni az élelmiszerekkel együtt járó fertőzésveszélyes helyzeteket a szalmonella vírust. az allergiás ügyfelek veszélyeztetését többek között. Ez nem csak a dokumentáció gyártásáról szól hanem valóban fontos és életszerű szabályozásokat takar: hogyan tároljuk a különböző élelmiszereket a tojást, a sajtot, a tejet, a vajat a húsféléket és a fagyasztott élelmiszert. Hogyan semmisítsük meg a lejárt szavatosságú termékeket, hogyan mikor mossunk kezet. Egyszerűen hangzik de mégis a mindennapi életben nem mindig figyelünk oda ezekre a dolgokra. Pont ezért születnek a szabályzatok amelyek iránymutatást adnak mindennapi működésünkhöz nem pedig megváltoztatják azokat. Szóval aki el szeretné kerülni a fertőzéseket nem akar aggódni egy esetleges ÁNTSZ ellenőrzés miatt, annak javasoljuk a HACCP megvalósítását a saját üzletmenetükhöz igazodva.
Kategória:   Gasztronómia


3. A sárkánygyümölcs
  Ez nem egy kitalált, mesebeli étel, valóban létezik, csak nem annyira ismert, mint más déli gyümölcs, viszont nagyon finom és különleges. Ismerjük meg ezt a különleges gyümölcsöt!
Kategória:   Gasztronómia


4. A Petrossian kaviár
  Az örmény származású Petrossian testvérek eredetileg azért mentek Párizsba, hogy befejezzék jogi és orvosi tanulmányaikat, ami az orosz forradalom miatt félbeszakadt.
Kategória:   Gasztronómia


5. Étterem Budapest, étterem ajánló és gasztrolap!
  Ha te is a legjobb éttermet keresed, akkor jó helyen jársz! Legjobb étterem Budapest és Miskolc, Eger és Sopron, a legjobb éttermek országszerte! Étterem, söröző, kávézó, pizzéria, kiadó étterem!
Kategória:   Gasztronómia




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS