Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Kanapé tisztítás | Gyorsan és vegyszermentesen!
Link azonosító 13694
Cím Kanapé tisztítás | Gyorsan és vegyszermentesen!
Url https://karpittisztitas.eu/kanape-tisztitas
Leírás A kanapé tisztítás nem egyszerű feladat, mivel a legtöbb esetben ez lakásunk leghasználtabb bútordarabja, így a legtöbb esetben a szennyeződés is nagyobb mértékű, mint a többi garnitúránál. Egyet se féljen, mivel a NetFuture Kft. már nagyon régóta segít a kanapék tisztításában. Bio vegyszermentes tisztítószerrel operálnak, így nem kell félnie, hogy a tisztítás után irritációk lépnek fel. Nagyon gyorsan és pontosan dolgoznak, a száradási idő pedig 6-8 óra. Tekintse meg weboldalukat!
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak kanapé tisztítás
Dátum May 11, 2018
Kapcsolattartó neve Kolonics Oszkár
Email Email küldés Kolonics Oszkár
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Garázskapu nyitó
  Garázskapu nyitó - a garázskapu nyitó feladata, hogy vezérelje az automatikusan működő garázskapukat. A garázskapu nyitó működése rendkívül megbízható, formai kialakításuk ízléses és esztétikus.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Víz, Fűtés, Gázszerelés, Gázkészülék szerelés
  Gépészeti cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik Vízszerelés, Fűtés és Gázszerelés területén.
Budapesten és Pest-megyében, rövid határidővel vállaljuk víz, fűtés és gázszerelési szervizmunkákat, valamint komplett lakások, házak, irodák víz és csatorna, fűtés, valamint gázszerelési kivitelezési munkálatait.

Több szervizcsapattal dolgozunk, így időpont tekintetében 1-2 napos előjegyzésben tudunk időpontot biztosítani ügyfeleinknek.
Elvégzett munkáinkra 1 év garanciát biztosítunk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Érdi világ
  Újonnan alakult oldalunk híreket és programajánlókat közöl, nemsokára pedig hirdetési lehetőséget is biztosítani fogunk az oldalunkat látogatók számára.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. D-Buli Kft Rendezvénytechnikai eszközök bérbeadása
  A Vas megyei Balogunyomban működő D-Buli Kft. 2004 óta foglalkozik rendezvénytechnikai eszközök bérbeadásával és komplett rendezvények lebonyolításával. Tevékenységét elsősorban Vas megyében végzi, de eszközkölcsönzési, rendezvényszervezési szolgáltatásaival akár az ország egész területén örömmel áll ügyfelei rendelkezésére. Célja a folyamatos műszaki-technikai fejlesztések révén – a rendezvények komplex kiszolgálása, a megrendelők változó igényeinek kielégítése, a minőség és a megbízhatóság jegyében. A sátor bérbeadás mellett kiegészítő szolgáltatásokat is vállalnak: esküvői sátrak, rendezvénysátrak, nagyméretű sátorrendszerek helyszínre szállítását, összeállítását és bontását, berendezését, fűtését, világítástechnikai és egyéb kapcsolódó feladatok elvégzését igény szerint. A cég zenei műsorok értékesítésével is foglalkozik: a D-Buli Kft. az énekesnő Rony országos, illetve a Delta zenekar Vas megyei koncertjeinek kizárólagos szervezője.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Plagron
  Ha Hobbi kertészkedés az egyik kedvenc időtöltése, biztosan lényeges az ön számára is, hogy a növények minél egészségesebben fejlődjenek.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS