Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




D-Buli Kft Rendezvénytechnikai eszközök bérbeadása
Link azonosító 13077
Cím D-Buli Kft Rendezvénytechnikai eszközök bérbeadása
Url http://www.satorberbe.hu
Leírás A Vas megyei Balogunyomban működő D-Buli Kft. 2004 óta foglalkozik rendezvénytechnikai eszközök bérbeadásával és komplett rendezvények lebonyolításával. Tevékenységét elsősorban Vas megyében végzi, de eszközkölcsönzési, rendezvényszervezési szolgáltatásaival akár az ország egész területén örömmel áll ügyfelei rendelkezésére. Célja a folyamatos műszaki-technikai fejlesztések révén – a rendezvények komplex kiszolgálása, a megrendelők változó igényeinek kielégítése, a minőség és a megbízhatóság jegyében. A sátor bérbeadás mellett kiegészítő szolgáltatásokat is vállalnak: esküvői sátrak, rendezvénysátrak, nagyméretű sátorrendszerek helyszínre szállítását, összeállítását és bontását, berendezését, fűtését, világítástechnikai és egyéb kapcsolódó feladatok elvégzését igény szerint. A cég zenei műsorok értékesítésével is foglalkozik: a D-Buli Kft. az énekesnő Rony országos, illetve a Delta zenekar Vas megyei koncertjeinek kizárólagos szervezője.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak rendezvénytechnika   sátor bérbeadás  
Dátum Apr 14, 2017
Kapcsolattartó neve Bogdán Krisztina
Email Email küldés Bogdán Krisztina
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Imodifa - beltéri ajtók
  Vállalkozásunknál rendkívül nagy a választék a beltéri ajtók terén. Valószínűleg az összes vásárló a neki leginkább megfelelő terméket kívánja megvásárolni.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Kazán webáruház - napkollektor
  Különböző napkollektorok kiemelkedő termékskálája a webkazán webáruházban. Alkalmazzon ön is napkollektorokat házában és takarítson meg rengeteg pénzt a számlákon.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Eladó kiadó lakások, Pesten és Budán
  A Bonus Ingatlaniroda Budapest belvárosában új építésű és használt eladó lakások és kiadó lakások értékesítésével, illetve kiadásával foglalkozik. Az olcsó garzontól a luxus színvonalú apartmanokig.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Szakítógép.hu
  Kiváló minőségű, megbízható Barrus White szakítógépek univerzális anyagvizsgálati mérésekhez. Professzionális, szoftveres vezérléssel végzett szakítóvizsgálatokhoz, nyomóvizsgálatokhoz, lefejtővizsgálatokhoz és törővizsgálatokhoz. Egyoszlopos és kétoszlopos Barrus szakítógép kivitelekben 5N-tól 500kN-ig terjedő méréstartományokban. Szakértői segítségnyújtással és közel 10 éves műszaki tapasztalattal a szakítógépek területén.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. HP Comlete Office Webáruház
  Minden, ami HP. Laptopok, nyomtatók, faxok, scannerek, irodai papírok, kellékanyagok webáruháza. Ingyenes házhozszállítással.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS