Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




A mesterbalzsam előnyei.
Link azonosító 11324
Cím A mesterbalzsam előnyei.
Url http://mesterbalzsam.com/
Leírás A honlapon a mesterbalzsam felhasználásának előnyeit ismerhetjük meg részletesen. A mesterbalzsam egy gyógynövényes krém, amely 13 gyógynövényt tartalmaz.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak mesterbalzsam  
Dátum May 29, 2015
Kapcsolattartó neve Lugasi Mária
Email Email küldés Lugasi Mária
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Szennai Dóra - dietetikus, táplálkozási tanácsadás
  A kiegyensúlyozott egészésges táplálkozásról, azért fontos személyesen beszélni, mert általánosságban véve nincs olyan étrend ami mindenki számára egészséges és lemondásokat nélkülöző lenne. Sok tényező befolyásolja kinek, miből és mennyit érdemes fogyasztani.
A tanácsadások alkalmával azon dolgozunk közösen, hogy a gyógyulásodat és egészségedet támogató étrendet képessé válj önállóan megvalósítani a mindennapjaidban, az életviteledhez illeszkedően.
Elsősorban ezekben a problémákban tudok segíteni: inzulinrezisztencia, PCO szindróma, cukorbetegség, túlsúly problémák, vagy elhízás.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Az ördög nyelv
  Alkalmazzon ön is ördögnyelvet amely sikeressége már bizonyított. Lassítja a tápanyagok felszívódási idejét és emellett a vércukor szintet is szinten tartja.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Szamos Miklós cukrászmester - gyógyult cukorbeteg
  A Sándor-palotával szemközt, Budapest legszebb területén, a világörökség listájára felvett Várnegyedben helyezkedik el a megújult KORONA KÁVÉHÁZ.A 300 m2 alapterületű Korona Kávéház alkalmas helyszín állófogadások, esküvők, koktélpartik és egyéb társasrendezvények lebonyolítására. A Várban egyedülálló módon – SNACK-részt is nyitott, ahol különféle grill- és egyéb szendvicsekkel, óriáspalacsintával és salátabárral áll az ide látogatók rendelkezésére.

A Ruszwurm cukrászda a jelenbe varázsolt tegnap Budapest legszebb részén, a Várnegyedben, a Mátyas-templom szomszédságában.
A különféle pogácsáik, réteseik és a város egyik legjobb krémeséért egy látogatást mindenképpen megér. Jelenleg az üzlet specialitásai a különböző vajas sütemények: a Ruszwurm krémes, a rétesek és pogácsák. Ezek mellett változatos és klasszikus tortákat, valamint fagylaltokat kínál vendégeinek.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Gyökércsúcs rezekció (resectio) | EverDental
  A gyökércsúcs rezekció, a foggyökér gyulladt szöveteinek az eltávolítását jelenti (gyökércsúcs csonkolás, eltávolítás).
Az orvosi latinban a resectio apicis dentis kifejezést használják az apikális gyökér reszekció, magyarul a foggyökér műtéti eltávolítására, gyökércsúcs csonkolására.
A gyökércsúcs rezekció, a fogmegtartó kezelések gyakori sebészeti módszere.
Célja: a gyulladásban lévő gyökerű fog megmentése – utolsó esély a fog megtartására.
A beavatkozás folyamán a gyökércsúcs gyulladásos szöveteit eltávolítjuk a megtelepedő baktériumok miatt (maximum a foggyökér 1/3 részéig). A szájsebészet területén belül ez egy olyan beavatkozás, melyet főként a frontfogakon és a kisőrlőkön végeznek. A többi fog esetén nehezen hozzáférhető a kezelendő terület.
A gyökércsúcs resectio műtéti megoldásként csak akkor jöhet szóba, ha a fog gyökerének kétharmada ép szövetben marad a beavatkozás után.
Mikor kerülhet sor a foggyökércsúcs műtétre?
ha a hagyományos gyökérkezelés nem járt sikerrel
ha nem lehetséges a fog gyökérkezelése (foggyökér formája, helyzete, állapota miatt)
gócbetegség esetén (pl.: krónikus ínygyulladás, fogágy betegségek…)
bizonyos állcsont törés esetén
A gyökércsúcs gyulladás tünetei:
A gyökércsúcs gyulladása nagyon kellemetlen tünetekkel jár együtt. A gyulladást bakteriális fertőzés miatt alakulhat ki vagy egy kezeletlen fog esetében, vagy egy hibásan elkészített gyökérkezelés utóhangjaként.
Ebben az esetben a gócpont a foggyökér mellett jön létre. A gyökérkezelést követően gyökérhártya gyulladását is jelentheti.
Gyökércsúcs gyulladás tünetei:
a fog gyökércsúcsánál az íny nyomás hatására fájhat
az érintett fog körül az íny duzzadt, piros
gyökércsúcsnál kialakulhat granulóma, ciszta, tályog
arcüregben...
Kategória:   Élet/Egészség


5. A ligetszépe olaj előnyei és jótékony hatásai.
  Kattints a honlapra és ismerd meg a ligetszépe olaj jótékony hatásait és egészségügyi előnyeit. Ez a termék egy csodaszer, amely többféle gyógyhatással is rendelkezik. Segítségével csökkenthetőek a cukorbetegség szövődményei és megelőzhető a túlsúly, az agyvérzés és a szívbetegségek kialakulása is. A ligetszépe olaj a PMS tüneteit is képes enyhíteni.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS