Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Szamos Miklós cukrászmester - gyógyult cukorbeteg
Link azonosító 13613
Cím Szamos Miklós cukrászmester - gyógyult cukorbeteg
Url http://www.szamosmiklos.hu/
Leírás A Sándor-palotával szemközt, Budapest legszebb területén, a világörökség listájára felvett Várnegyedben helyezkedik el a megújult KORONA KÁVÉHÁZ.A 300 m2 alapterületű Korona Kávéház alkalmas helyszín állófogadások, esküvők, koktélpartik és egyéb társasrendezvények lebonyolítására. A Várban egyedülálló módon – SNACK-részt is nyitott, ahol különféle grill- és egyéb szendvicsekkel, óriáspalacsintával és salátabárral áll az ide látogatók rendelkezésére.

A Ruszwurm cukrászda a jelenbe varázsolt tegnap Budapest legszebb részén, a Várnegyedben, a Mátyas-templom szomszédságában.
A különféle pogácsáik, réteseik és a város egyik legjobb krémeséért egy látogatást mindenképpen megér. Jelenleg az üzlet specialitásai a különböző vajas sütemények: a Ruszwurm krémes, a rétesek és pogácsák. Ezek mellett változatos és klasszikus tortákat, valamint fagylaltokat kínál vendégeinek.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak cukrászda   egészség   blog
Dátum Apr 4, 2018
Kapcsolattartó neve Varga Szilvia
Email Email küldés Varga Szilvia
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Diéta, méregtelenítés, zsírbontás
  Minden a diéta, méregtelenítés és a zsírbontás tárgyköréből, tapasztalt szakorvosok által.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Indiat súlycsökkenés.
  Az Indiat egy forradalmi, igazán sokoldalú, tradicionális recept alapján készült étrend-kiegészítő, amelynek fő hatóanyaga a caralluma fimbriata és a shilajit. A caralluma fimbriata egy nagyszerű kivonat, amely segítségével csökkenthető az étvágy és fokozható az energia is. Az Indiat rendszeres fogyasztásával fogyókúrás hiánytünetek nélkül érhetjük a kívánt alakot.
Kategória:   Élet/Egészség


3. AlgaPiac.hu
  Algák, alga termékek, kiváló minőségű Svéd készítmények! Izlandi algák, Alg-Börje termékcsalád, közvetlen, kizárólagos hazai forgalmazása! A pajzsmirigy megfelelő műfödéséhez jódra van szükség.
Kategória:   Élet/Egészség


4. ÜnnepMánia
  Az ÜnnepMánia egy olyan weboldal, amely széles körű információkkal szolgál az ünnepekről. Az oldal összegyűjti a legfontosabb információkat a különböző ünnepekről, így a Karácsonyról, az Új évről, a Valentin-napról, a Halloweenről, a Húsvétról és más ünnepekről. Az oldalon megtalálhatóak a legjobb ötletek az ünnepekre való felkészülésre, a dekorációkra, ajándékokra, ételekre és sok más témára vonatkozóan. Az ÜnnepMánia egy remek forrás azok számára, akik szeretnének új ötleteket találni az ünnepekhez kapcsolódóan, vagy szeretnének többet megtudni az ünnepek hátteréről és jelentőségéről.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Fájdalom mentes élet a tapasszal
  Jó hírem van ismét, régi ismerösöm. L.Zs az este ezt irta 2015 junius 13-an.

Képzeld tegnap este nagyon elkezdett fájni a bal oldalomon a fejem,és felment a vérnyomásom170/90-re /biztos a meleg/és a nyakamra rögtön felragasztottam egész éjjel rajta volt,reggelre még egy kicsit fájt.de a vérnyomásom lement és du-tánra már semmi bajom nem volt.

Du-tán ahogy hazajöttem a munkából,akkorát aludtam hogy már régen volt így.
Kategória:   Élet/Egészség
Fotó




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS