Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Jobb egészség mangosztánnal
Link azonosító 11197
Cím Jobb egészség mangosztánnal
Url http://www.mangosztan.hu/
Leírás A mangoszteen trópusi gyümölcs, mely az elmúlt években étrendkiegészítőként vált népszerűvé. Gyógyhatásait a kutatók is elismerik.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak jobb egészség mangosztánnal
Dátum Apr 16, 2015
Kapcsolattartó neve Szegedi Ivett
Email Email küldés Szegedi Ivett
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. A propolisz csepp
  Ismerje meg a propolisz cseppet,és formálja alakját olyanra amilyenre mindig is vágyott.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Emóció 7.84 és az immunrendszer.
  Az Emóció 7.84 étrend-kiegészítő egy nagyszerű választás, hogy erősítsük és támogassuk az immunrendszert, amely mellett fontos és nélkülözhetetlen az egészséges életmód és táplálkozás betartása is. Az Emóció 7.84 többféle jótékony baktériumot, antioxidánst, vitaminokat, nyomelemeket és ásványi anyagokat is tartalmaz, amely segítségével betegségek kialakulása előzhető meg, támogatható a méregtelenítés és az emésztés is elősegíthető.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Kézápolási tanácsok
  Kezünk mindennap igénybe van véve, ezért fontos, hogy esténként ápoljuk.
Kategória:   Élet/Egészség


4. A propolisz történelme.
  A propoliszról már biztosan nagyon sokan hallottak. De azt kevesen tudják, hogy már az egyiptomiak is használták ezt a kiváló anyagot.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Munkavédelmi tanácsadás
  Munkavédelmi tanácsadás minden magyar vállalkozás számára hasznos dolog lehet nem csak a papírmunka elvégzése miatt hanem a napi balesetmentes munkavégzés miatt is. Gondoljunk csak sorra az olyan tevékenységekre amikor savakkal vagy lúgokkal kerülünk kapcsolatba, amikor építőipari tevékenységet végzünk: kalapácsolunk, fúrunk - faragunk, vágunk vagy nehéz tárgyakat emelünk fel. Mind - mind baleseti forrás nem beszélve a tüzekről, kátrányról vagy flexelésről. Ezeket nem odafigyelve nem megfelelő munkaleírásnak megfelelően végezve igen komoly balesetek keletkezhetnek. Akkor még nem is beszéltünk az olyan szakmákról, mint a villanyszerelés, gázszerelés vagy egyéb fűtés szerelés szolgáltatások. De komoly veszélyt rejt magában a duguláselhárítás is, hiszen gondoljunk csak bele milyen gázok és gőzök keletkeznek egy emésztőgödörben. Azonban a hétköznapi irodai munkák során is keletkezhet baleset olyan amire első körben nem is gondol az ember: árammal mindenki dolgozik, de a kávéfőző is okozhat komoly sérüléseket. Kerüljük el a bajt a dokumentáció megírásán túl próbáljuk valamennyi munkavállalóknál betartatni a szabályokat mert a baj sosem jön jókor. Például egy hétköznapi közúti baleset is munkaköri balesetnek minősül abban az esetben amennyiben a munkába járás során következik be az esemény, ilyenkor a munkáltató is felelősséggel tartozik. Számos esetet lehetne még felsorolni de az összeset biztosan nem ezért célszerű igénybe venni egy a munkavédelemben jártas tanácsadó cég közreműködését.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS