Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Munkavédelmi tanácsadás
Link azonosító 13350
Cím Munkavédelmi tanácsadás
Url http://www.munkavedelemtanacsadas.hu
Leírás Munkavédelmi tanácsadás minden magyar vállalkozás számára hasznos dolog lehet nem csak a papírmunka elvégzése miatt hanem a napi balesetmentes munkavégzés miatt is. Gondoljunk csak sorra az olyan tevékenységekre amikor savakkal vagy lúgokkal kerülünk kapcsolatba, amikor építőipari tevékenységet végzünk: kalapácsolunk, fúrunk - faragunk, vágunk vagy nehéz tárgyakat emelünk fel. Mind - mind baleseti forrás nem beszélve a tüzekről, kátrányról vagy flexelésről. Ezeket nem odafigyelve nem megfelelő munkaleírásnak megfelelően végezve igen komoly balesetek keletkezhetnek. Akkor még nem is beszéltünk az olyan szakmákról, mint a villanyszerelés, gázszerelés vagy egyéb fűtés szerelés szolgáltatások. De komoly veszélyt rejt magában a duguláselhárítás is, hiszen gondoljunk csak bele milyen gázok és gőzök keletkeznek egy emésztőgödörben. Azonban a hétköznapi irodai munkák során is keletkezhet baleset olyan amire első körben nem is gondol az ember: árammal mindenki dolgozik, de a kávéfőző is okozhat komoly sérüléseket. Kerüljük el a bajt a dokumentáció megírásán túl próbáljuk valamennyi munkavállalóknál betartatni a szabályokat mert a baj sosem jön jókor. Például egy hétköznapi közúti baleset is munkaköri balesetnek minősül abban az esetben amennyiben a munkába járás során következik be az esemény, ilyenkor a munkáltató is felelősséggel tartozik. Számos esetet lehetne még felsorolni de az összeset biztosan nem ezért célszerű igénybe venni egy a munkavédelemben jártas tanácsadó cég közreműködését.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak munkavédelem   tanácsadás
Dátum Oct 11, 2017
Kapcsolattartó neve linkfal
Email Email küldés linkfal
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 5.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 1 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Az egészségért!
  Az oldalamon hasznos tanácsokat találhat betegségekre osztva. Ezenkivül megismerheti a céltudatos kezelés lényegét és a szervezet újjáépítő programot.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Danubius Dental Fogászati Klinika
  A Danubius Dental fogászati klinikán barátságos környezetben várjuk pácienseinket. Fontos számunkra, hogy betegeink le tudják küzdeni az orvosokkal és fogászati kezelésekkel kapcsolatos félelmeiket.
Kategória:   Élet/Egészség


3. A vitaminok szerepe
  Érezd magad jobban! Vtaminok, méregtelenítés, lúgosítás, fogyókúra, leírások, hasznos tippek.Használd ki, maradj egészséges egy életen át.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Az e-vitamin szerepe, előnyei.
  Az e-vitamin rendkívül sokoldalú anyag, amelyet sokan a szépség vitaminjának is neveznek, hiszen fontos szerepet játszik a bőrápolásban és a hajápolásban egyaránt. Az e-vitamin erősíti az immunrendszert, védi a szemet a szürkehályog kialakulásától, továbbá egyes betegségek kialakulása ellen is hatékonyan alkalmazható.
Kategória:   Élet/Egészség


5. A máriatövis hatása a májra.
  A máriatövis pozitív hatással van a májra. A honlapon részletesen ismerhetjük meg a máriatövis gyógyhatásait és felhasználási módjait.
Kategória:   Élet/Egészség
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS