Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Munkavédelmi tanácsadás
Link azonosító 13350
Cím Munkavédelmi tanácsadás
Url http://www.munkavedelemtanacsadas.hu
Leírás Munkavédelmi tanácsadás minden magyar vállalkozás számára hasznos dolog lehet nem csak a papírmunka elvégzése miatt hanem a napi balesetmentes munkavégzés miatt is. Gondoljunk csak sorra az olyan tevékenységekre amikor savakkal vagy lúgokkal kerülünk kapcsolatba, amikor építőipari tevékenységet végzünk: kalapácsolunk, fúrunk - faragunk, vágunk vagy nehéz tárgyakat emelünk fel. Mind - mind baleseti forrás nem beszélve a tüzekről, kátrányról vagy flexelésről. Ezeket nem odafigyelve nem megfelelő munkaleírásnak megfelelően végezve igen komoly balesetek keletkezhetnek. Akkor még nem is beszéltünk az olyan szakmákról, mint a villanyszerelés, gázszerelés vagy egyéb fűtés szerelés szolgáltatások. De komoly veszélyt rejt magában a duguláselhárítás is, hiszen gondoljunk csak bele milyen gázok és gőzök keletkeznek egy emésztőgödörben. Azonban a hétköznapi irodai munkák során is keletkezhet baleset olyan amire első körben nem is gondol az ember: árammal mindenki dolgozik, de a kávéfőző is okozhat komoly sérüléseket. Kerüljük el a bajt a dokumentáció megírásán túl próbáljuk valamennyi munkavállalóknál betartatni a szabályokat mert a baj sosem jön jókor. Például egy hétköznapi közúti baleset is munkaköri balesetnek minősül abban az esetben amennyiben a munkába járás során következik be az esemény, ilyenkor a munkáltató is felelősséggel tartozik. Számos esetet lehetne még felsorolni de az összeset biztosan nem ezért célszerű igénybe venni egy a munkavédelemben jártas tanácsadó cég közreműködését.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak munkavédelem   tanácsadás
Dátum Oct 11, 2017
Kapcsolattartó neve linkfal
Email Email küldés linkfal
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 5.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 1 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Fájdalommentes fogászat Óbudán
  Fájdalommentes fogászat Budapesten a 3.kerületben, Óbudán.
Dental Harway - a mosolygós fogakért!
Kategória:   Élet/Egészség


2. Az ekcéma gyógyítása
  Az ekcémát gyógyíthatjuk saját magunk által készített krémekkel, de orvosunkkal is irathatunk fel különböző készítményeket.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Gyógytorna
  www.gyogytorna-gyogytestneveles.hu Önnek megszüntetni a fájdalmát! A gyogytorna-gyogytestneveles.hu olyan kezelésekre specializálódott, amik véget vetnek a gerinc és ízületi panaszainak. Mi nem általános kezeléseket nyújtunk, amelyek csupán a tünetek megszüntetésére irányulnak. Hanem olyan tesztelt és bizonyított gyógymódot, gyógytornát, gyógytestnevelést ajánlunk, aminek köszönhetően az eredmény tartós és stabil. Minden embernek van olyan ismerőse, akinek komoly hátfájdalmai vannak. Jöjjön el hozzánk és szüntesse meg a hátfájását. A hátfájás mögött sok betegség állhat. Legcélszerűbb a korai stádiumban felkeresni egy szakorvost. Másik gyakori betegség a gerincsérv. A gerincet alkotó 33-35 csigolya közötti 23 porckorong adja, a stabilitás illetve a rugalmasságot. Az általunk alkalmazott McKenzei terápiával, ízületstatikai gyógytornával a nagyon súlyos eseteket leszámítva, legtöbbször elkerülhető a műtét.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Elektromoscigi - Olcsobbcigi.hu
  Elektromoscigi, ecigi, elektromos cigaretta az Olcsobbcigi.hu kínálatában, mert a cigi lehet olcsóbb is...
Szokjon le a dohányzásról, az elektromoscigi segít Önnek!
Kategória:   Élet/Egészség


5. VigRx
  VigRx – Hasznos tények és tudnivalók a legfőbb vitaminkoról - az A-vitaminról, a B-vitaminok csoportjáról és a C-vitaminról - és az elmaradásuk esetén fellépő vitaminhiányról és a hiányok tüneteiről.
Kategória:   Élet/Egészség
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS