Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




A Fundafon.
Link azonosító 10138
Cím A Fundafon.
Url http://fundafon.hu/tevekenysegek
Leírás A Fundafon egy halláscentrum, ahol valóban a jó hallás a cél. Kérj időpontos az ingyenes hallásszűrésre! Kattints a honlapra!
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak hallókészülék  
Dátum Oct 14, 2014
Kapcsolattartó neve Antal Gábor
Email Email küldés Antal Gábor
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Sárga Zebra Optika
  A Sárga Zebra Optika 2006 óta működik Szombathely szívében a Kossuth Lajos utcában (a „Nagy Postával” szemben). Ezen idő alatt optikánk számos változáson, fejlesztésen ment keresztül. Egy valami azonban nem változott: az elmúlt több mint egy évtized alatt legfontosabb célunk mindvégig az volt, hogy vásárlóink bizalmát elnyerjük és ügyfeleink igényeit teljes mértékben kielégítsük.
Arra törekszünk, hogy vásárlóinkat a szemüveg- vagy kontaktlencse-választásban legjobb szakmai tudásunk szerint segítsük, s így mindenki számára megtaláljuk a hozzá leginkább illő szemüveget vagy kontaktlencsét.
A szombathelyi Sárga Zebra Optika a tökéletes választás számodra! Hisszük, hogy ügyfeleink elégedettsége munkánk legnagyobb elismerése.
Egész évben szemüvegkeretek széles választékát kínáljuk. A szemüveg elkészítését megelőzően ügyfeleink számára látásvizsgálatot biztosítunk. Szakképzett munkatársaink készségesen állnak vásárlóink rendelkezésére. Közel másfél évtizedes tapasztalatunk és szakmai tudásunk garanciája ügyfeleink elégedettségének. Optikánkban a szemüvegkereteken és szemüveglencséken kívül kontaktlencsét és ápolófolyadékot, olvasószemüveget, napszemüveget, dioptriás napszemüveget, és szemüveg-kiegészítőket egyaránt kiváló minőségben és kedvező áron találsz. Folyamatosan bővülő minőségi kínálatunkból az év minden napján a legkedvezőbb árakat garantáljuk vásárlóinknak. Látszerészeink szakértelme minden vásárlónk számára garantálja a teljes körű, személyre szabott felvilágosítást és tanácsadást.
Látogass el szombathelyi optikánkba, fordulj bizalommal hozzánk! A Sárga Zebra Optikában garantáltan megtalálod a számodra legmegfelelőbb szemüveget vagy kontaktlencsét!
Kategória:   Élet/Egészség


2. bőrgyógyász debrecen
  Honlapunkon minden olyan információ megtalálható ami Bőrgyógyász Debrecen témával kapcsolatos.Bőrünk állapota sok mindent elárul rólunk. Életmódunk, szokásaink, lelki állapotunk, belső szervi betegségeink nyomot hagynak a bőrünkön. A bőrünk állapota pedig erősen befolyásolja lelkiállapotunkat. Mindannyian gyönyörű, üde bőrről álmodunk. Ahhoz, hogy ez az álmunk valóra váljon, nekünk is tennünk kell. Nem elég, ha több flakon krémet kenünk magunkra, ha „elkendőzzük” a hibákat, ha szépészeti beavatkozásokat tervezünk, végeztetünk. Táplálkozásunkat, életünket is egészségesebbé kell tennünk. Figyelnünk kell bőrünk, testünk jelzéseit! Panasz esetén pedig érdemes mihamarabb tapasztalt szakorvos segítségét igénybe venni. Rendelésünkön ehhez kívánunk segítséget nyújtani, hogy valóban jól érezhesse magát a bőrében!
Kategória:   Élet/Egészség


3. Dr. Balsai – Perfect Smile - Szolgáltatásaink
  Az implantátumok titániumból készült mesterséges foggyökerek, melyeket a fogorvos szájsebészeti eljárással a csontba helyez. Az implantátumok a szükséges gyógyulási idő alatt tökéletesen beágyazódnak
Kategória:   Élet/Egészség


4. Körömgomba kezelése
  Ha felismerjük a lábkörmünkön a gombásodásra utaló jeleket, akkor a körömgomba kezelése minél hamarabb kezdődjön el.
A körömgomba kezelése nem egyszerű eset, nagy kitartást és önfegyelmet igényel.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Tökmagolaj jótékony hatásai.
  A tökmagolaj egy egészséges termék, amely magas antioxidáns hatásokkal bír. A tökmagolaj gyógyászati célra is használható termék. Magas vitamin tartalma mellett omega-6 zsírsavakat is tartalmaz.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS