Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Sárga Zebra Optika
Link azonosító 13578
Cím Sárga Zebra Optika
Url https://sargazebraoptika.hu
Leírás A Sárga Zebra Optika 2006 óta működik Szombathely szívében a Kossuth Lajos utcában (a „Nagy Postával” szemben). Ezen idő alatt optikánk számos változáson, fejlesztésen ment keresztül. Egy valami azonban nem változott: az elmúlt több mint egy évtized alatt legfontosabb célunk mindvégig az volt, hogy vásárlóink bizalmát elnyerjük és ügyfeleink igényeit teljes mértékben kielégítsük.
Arra törekszünk, hogy vásárlóinkat a szemüveg- vagy kontaktlencse-választásban legjobb szakmai tudásunk szerint segítsük, s így mindenki számára megtaláljuk a hozzá leginkább illő szemüveget vagy kontaktlencsét.
A szombathelyi Sárga Zebra Optika a tökéletes választás számodra! Hisszük, hogy ügyfeleink elégedettsége munkánk legnagyobb elismerése.
Egész évben szemüvegkeretek széles választékát kínáljuk. A szemüveg elkészítését megelőzően ügyfeleink számára látásvizsgálatot biztosítunk. Szakképzett munkatársaink készségesen állnak vásárlóink rendelkezésére. Közel másfél évtizedes tapasztalatunk és szakmai tudásunk garanciája ügyfeleink elégedettségének. Optikánkban a szemüvegkereteken és szemüveglencséken kívül kontaktlencsét és ápolófolyadékot, olvasószemüveget, napszemüveget, dioptriás napszemüveget, és szemüveg-kiegészítőket egyaránt kiváló minőségben és kedvező áron találsz. Folyamatosan bővülő minőségi kínálatunkból az év minden napján a legkedvezőbb árakat garantáljuk vásárlóinknak. Látszerészeink szakértelme minden vásárlónk számára garantálja a teljes körű, személyre szabott felvilágosítást és tanácsadást.
Látogass el szombathelyi optikánkba, fordulj bizalommal hozzánk! A Sárga Zebra Optikában garantáltan megtalálod a számodra legmegfelelőbb szemüveget vagy kontaktlencsét!
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak szemüveg   kontaktlencse   látásvizsgálat
Dátum Mar 10, 2018
Kapcsolattartó neve Auer Piroska Ildikó
Email Email küldés Auer Piroska Ildikó
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Teafa olaj gyógyhatásai, előnyei.
  Kattints és ismerd meg a teafa olaj előnyeit és jótékony hatásait. Ezzel a termékkel hatékonyan kezelhetőek a bőr különféle problémái.
Kategória:   Élet/Egészség


2. All You Need.
  Az esküvő legfontosabb elemeit gyűtötte össze az All You Need, amelyeket a legmagasabb szinten képesek megszervezni. Tekintsd meg a honlapot, ahol bemutatjuk az All You Need szolgáltatásait.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Vital-max webáruház.
  A vital-max webáruház a természetes élet híveinek kínál alapanyag és étrend kiegészítő termékeket. Akit foglalkoztat a fogyókúra vagy a kollagén hiánya szervezetében az megtalálta a megoldást!
Kategória:   Élet/Egészség


4. Gyógytorna
  www.gyogytorna-gyogytestneveles.hu Önnek megszüntetni a fájdalmát! A gyogytorna-gyogytestneveles.hu olyan kezelésekre specializálódott, amik véget vetnek a gerinc és ízületi panaszainak. Mi nem általános kezeléseket nyújtunk, amelyek csupán a tünetek megszüntetésére irányulnak. Hanem olyan tesztelt és bizonyított gyógymódot, gyógytornát, gyógytestnevelést ajánlunk, aminek köszönhetően az eredmény tartós és stabil. Minden embernek van olyan ismerőse, akinek komoly hátfájdalmai vannak. Jöjjön el hozzánk és szüntesse meg a hátfájását. A hátfájás mögött sok betegség állhat. Legcélszerűbb a korai stádiumban felkeresni egy szakorvost. Másik gyakori betegség a gerincsérv. A gerincet alkotó 33-35 csigolya közötti 23 porckorong adja, a stabilitás illetve a rugalmasságot. Az általunk alkalmazott McKenzei terápiával, ízületstatikai gyógytornával a nagyon súlyos eseteket leszámítva, legtöbbször elkerülhető a műtét.
Kategória:   Élet/Egészség


5. A citromfű előnyei és hatásai.
  A citromfű számos pozitív hatással rendelkezik, amelyeket részletesen ismerhetünk meg a honlap linkjére kattintva. A citromfű kulináris és gyógyászati célokra is felhasználható növény, amely az Ázsiai gasztronómia egyik fontos alapanyaga. A citromfű erős antibakteriális és antimikrobális hatásokkal rendelkezik. Kattints a részletekért!
Kategória:   Élet/Egészség
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS