Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750

Top > Kereskedelem/Szolgáltatás  

Kereskedelem, belkereskedelem, külkereskedelem, szolgáltatás, bolt, üzlet, iroda, adás, vétel, csere, bartel, marketing, reklám, hirdetés, piac, rendelés, eladó, kereskedő, gyár, gyártás.
Népszerű cimkék


Linkek
Rendezési sorrend :
4191. Régiség és porcelán felvásárlás
A porcelán a kerámiaipar legnemesebb és egyben legkeményebb anyaga, mely elsősorban kínai találmány. Legfontosabb összetevői a kvarc, kaolin (egy kínai hegy neve , ahol a porcelán alapanyagát képező kőzetet és agyagot kitermelték) és földpát (fontos ásványcsalád, mely a földkéreg kőzeteinek kb. felét alkotja.) keverékből előállított fehér masszából készül. Törésfelülete: fehér, fénylő, kagylós. Erről kapta nevét is, hiszen a porcelán neve az olaszok által porcelánnak nevezett tengeri kagylótól származik. Cserepe teljesen tömör, nedvszívó képessége nincs.

Az 1300-as évektől a kínaiak készítették a világ legszebb porcelántárgyait évszázadokon keresztül, melyek kis és nagy vázák, kancsók, teáskannák, fületlen csészék, teatartó dobozok, ecsetmosó csészék remekműveiből álltak, sokszor felbecsülhetetlen értékkel párosulva.

Az első porcelántárgyak a középkori keresztes lovagok közvetítésével kerültek Európába. Ám ritkaságuk és drágaságuk miatt csak az igazán kiváltságosak engedhették meg őket maguknak. Az 1600-as évektől a fejlődő távol-keleti import és exportnak köszönhetően „a” porcelán egyre elérhetőbbé és népszerűbbé vált különböző alsóbb osztályok köreiben is. A teás, kávés készletek mind szélesebb körben terjedtek el és egyre nagyobb kereslet mutatkozott a csészék és étkészletek iránt is.

A modernkori porcelángyártás a német, Johann Friedrch Böttger (1682-1719) alkimista keramikus és Ehrenfried Walter von Tschirnhausen matematikus-fizikus nevével társítható.

Ha hagyatéka részeként vagy egy ajándékozás során Ön is hozzájutott egy-egy ilyen darabhoz, de nem szeretné megtartani, keresse fel a Budapest Antikot, ahol a porcelán felvásárlás garantáltan a legmagasabb áron folyik.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás

Hozzáadva: Feb 4, 2020 Találat: 2 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

4192. Central Home Ingatlaniroda
A Central Home ingatlanközvetítő iroda a budapesti belvárosi ingatlanok specialistája. Ha ingatlant vásárolna, eladna, kiadna, esetleg bérelne, forduljon hozzánk!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás

Hozzáadva: Mar 4, 2020 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

4193. Multibútor - irodabútor bérlés
Irodabútor bérlés rövid és hosszú távra – egy íróasztaltól egy egész iroda berendezésig! Árakért, hosszabb távú és mennyiségi kedvezményekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás

Hozzáadva: Mar 6, 2020 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

4194. Kivitelezés
Fő tevékenységünk, építőipari kivitelezés teljes körű szolgáltatással.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás

Hozzáadva: Mar 6, 2020 Találat: 1 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

4195. Bestmunkaruha Shop
A Bestmunkaruha shop célkitűzése , hogy teljeskörű munkaruházati , és munkavédelmi megoldásokat nyújtson az Ön számára, bármelyik iparágban is dolgozik. Tesszük ezt úgy, hogy összegyűjtöttük az Ön számára a vezető munkavédelmi márkák termékeit, és ezzel a széles termékkínálattal megadva a lehetőséget a legmegfelőbb termék kiválasztásához. Gyártóink termékei a legújabb innovációkat, és trendeket figyelembe véve kerültek kialakításra, biztonságot, minőséget és nem utolsó sorban a kényelmes viselhetőséget tartva szem elött.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás

Hozzáadva: Mar 15, 2020 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

4196. QJob (uj szabaduszo portal)
🤔 Ha nem biztos abban, hogy megfelelő készséggel és képességgel rendelkezik, bízza ezt a kérdést a Qjob.hu szakembereire. Ez egy olyan honlap, ahol könnyen találhat szakembert rövid idő alatt és olcsón. A Qjob szakemberei közvetítők nélkül dolgoznak.

Lehet regisztralni. A regisztracio ingyenes. Sok specialistank van! Csatlatkozzon!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás

Hozzáadva: Mar 28, 2020 Találat: 1 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

4197. Kertészkuckó gazdabolt
Kertészkuckó gazdabolt: minden ami a kerthez szükséges lehet

A Kertészkuckó gazdaboltban közel 4000 termék közül választhat ezért érdemes szétnézni, hiszen megtalálja nálunk az alábbiakat:

- Teljes locsolástechnika, olasz csavarodásmentes locsolótömlő, locsolópisztoly több változatban, öntözőtalp, gyorscsatlakozó, tömlőösszekötő, csapcsatlakozó, réz csatlakozók is, leszúrható forgólocsoló, locsolókanna, stb.
- Drótkerítések, műanyag kertirácsok: ponthegesztett drótháló, baromfirács, galvanizált csirkeháló, bambuszkerítés
- Agroszövet, geotextil, műfű, vakondháló, leszúrótüske, műfű ragasztó, stb.
- Borászat és segédanyagok: üvegballon, pálinkás üveg, parafadugó, kalapos dugó, pálinkás dugó, cefrefokoló, borfokoló, szeszfokoló, üvegmosó, szüretelőkád, szüretelőláda
- Virágkaspók, balkonládák, akasztós kaspók, virágvázák, balkonláda tartó, rattan hatású kaspó és rattan hatású balkonláda, korlátra helyezhető balkonláda
- Kenderkötelek, kenderzsinegek, műanyag sodrott kötél, pp zsineg, ruhaszárító
- Metszőolló, karos ágvágó olló, keretes fűrész, gallyazó fűrész, kacorkés, oltóolló, oltókés,
- Állattartási kötelek, etető és itató
- Molnárkocsi, talicska, talicskakerék és alkatrészek
- Magyar háti permetező és össze alkatrésze
- Esővízgyűjtő, benzineskanna, olajleeresztő kanna,
- Kerti sütögetés: szalonnasütő vas, tárcsa, lámpaolaj, faszéngyújtó, nyárs, bográcsállvány, bográcstisztító
- Szúnyogháló, Árnyékolóháló, növénytartó háló, madárháló

VISZONTELADÓKNAK IS TUDUNK AJÁNLATOT ADNI, KERESSÜK IS A LEHETŐSÉGET A KÖZÖZ EGYÜTTMŰKÖDÉSRE. KÖZVETLEN IMPORTKÉNT IS TUDUNK BESZEREZNI AKÁR KONTÉNERES VAGY KAMIONOS MENNYISÉGBEN, SZÁLLÍTÁST ÉS FUVART IS LE TUDJUK SZERVEZNI.

WWW.KERTESZKUCKO.HU

VÁLASSZON MINKET ÉS BARÁTOT TALÁL NEM CSAK EGY ÜZLETI PARTNERT
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás

Hozzáadva: Mar 15, 2020 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

4198. Páncélszekrény szállítás, nehézgép szállítás profi
Vállalkozásunk egyik főszakterülete a túlsúlyos, nehezen mozgatható tárgyak szállítása, épületen belüli mozgatása. Páncélszekrény szállítás, nehézgép szállítás, műhelyköltöztetés emeletre fel, pincébe le. Több évtizedes tapasztalattal, valamint az adott munkához szükséges valamennyi szerszámmal rendelkezünk. Szakembereink összeszokott csapatot alkotnak, kiemelt fizikummal rendelkeznek és több éve dolgoznak ezen a szakterületen. Különböző feladatok elvégzéséhez számos kivitelű, modern teherautóval rendelkezünk. Mi nem költöztetők vagyunk, akik néha megpróbálkoznak nekezebb dolgokkal, nekünk ez a szakterületünk!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás

Hozzáadva: Mar 26, 2020 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

4199. Kvazar.cloud
A Kvazar.cloud, korábbi nevén Kvazar-Micro CEE Kft., 2009-ben alakult meg, mint klasszikus informatikai nagykereskedés. A hagyományos nagykereskedelmi termékpaletta forgalmazójaként hamar felismerte, hogy a siker nem a processzorok, monitorok, jól bevált szoftverek kereskedelmi, logisztikai, és adminisztratív ügymeneteinek menedzselésében rejlik, hanem a hozzáadott értékben, hogy ne csak egy disztribútor legyen a sok közül.
A Kvazar 2012-ben elnyerte a Microsoft SPLA disztribútori szerződést Magyarországon, mellyel azóta is kizárólagosan rendelkezik.
Az újabb mérföldkő 2014-ben jött el, amikor a Microsoft cloud megoldásai kerültek fókuszba, ekkor lefektette a cloud üzleti modell alapjait. Kiderült, hogy a régi, klasszikus kereskedelmi megközelítés nem alkalmazható a Felhő üzletre, ezért megalakult a Kvazar üzletfejlesztési csapata, melynek komoly szerepe volt abban, hogy a Felhő termékek, konstrukciók terén komoly üzleti sikereket árjen el.
2016 mind szervezetileg, mind üzletileg kiemelt jelentőségű volt, ugyanis a Kvazar ebben az évben Microsoft CSP, azaz Microsoft Cloud Solution Provider szolgáltatás disztribútor/Indirekt Partner lett, melynek köszönhetően a Hosting és Cloud alapú üzleti modell kiteljesedhetett.
Így 2017-ben beértek a havi díjas, rugalmas IT megoldások, a szolgáltatásokon alapuló, egyedülálló módon automatizált és skálázható üzleti modell, amelynek köszönhetően már több, mint 10 000 volt a kezelt Microsoft CSP licencek száma.
2018-ban esett át a Kvazar a legjelentősebb változáson: cégneve Kvazar.cloud Kft.-re módosult, ugyanakkor erőteljesebb, megalapozott stratégiát alakított ki, amely megalapozta további sikerét, de fő fókuszában mindig is a partnerei, azaz Önök maradtak.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás

Hozzáadva: Apr 2, 2020 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

4200. hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor
Hitelkalkulátor és teljes körű hitel ügyintézés. Szakértők vagyunk a hitelezésben. Végigkísérjük a hitelfelvételét az elejétől a végéig. A hitelkalkulátor használata ingyenes, és automatikus. A hitel kiválasztása ennek ellenére nem olyan egyszerű, kérje munkatársunk segítségét. Lényeges szempont, hogy mennyit tud realisztikusan visszafizetni havonta. Ennek érdekében mérlegelje a kiadási költségeit és gondoljon az esetleges mindennapi életbeli változtatásokra. Azt szeretnénk, ha átgondolt alapos döntéseket hozzanak a pénzügyeikben. Az ajánlatok nem minősülnek ajánlattételnek. Részletekért keresse ügyintézőnket. Lakáshitelek, szabad felhasználású jelzáloghitelek, személyi kölcsönök díjmentes ügyintézése. Pénzügyi tervezés, lakástakarék-pénztár, biztosítás.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás

Hozzáadva: Apr 4, 2020 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

Oldal: [<< Első] [< Előző] 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 [Következő >] [Utolsó >>]

Kategóriák :Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS