Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Morton's Légi Utazási Iroda
Link azonosító 13729
Cím Morton's Légi Utazási Iroda
Url https://mortons.hu/
Leírás A Morton’s Travel Légi Utazási Iroda Kft. immár 27 éves, 100%-ban magántulajdonú, szegedi vállalkozás.
Szolgáltatási filozófiánk középpontjában a szakértelem áll. Az utaztatás bonyolult, és naponta változó világában a tapasztalt, nagy gyakorlattal rendelkező munkatársak kipróbált és bevált megoldásokat ajánlanak a megrendelő igényeire. A minőség iránti elkötelezettség a cég sikereinek záloga, melynek fontosságát több százezer elégedett utas is megerősítheti.
Munkatársaink tanulmányutakon, továbbképzéseken vesznek részt, hogy minden alkalommal aktuális, naprakész információkkal szolgáljanak Önöknek.
20 éve foglalkozunk amerikai utak szervezésével, így méltán mondhatjuk magunkat Amerika specialista irodának.
2010-ben úgy döntöttünk, újraértelmezzük az üzleti utaztatás fogalmát. A gyorsaság és átláthatóság került a középpontba, a korábbi személyes asszisztencia és versenyképes árak előnyeit továbbépítve.
2017 óta csoportos és egyéni utazásokat szervezünk az USA területén megrendezésre kerülő nemzetközi kiállításokra, konferenciákra és szakvásárokra. Amerikai külkapcsolatainknak köszönhetően az általunk meghirdetésre kerülő utazásokhoz sokoldalú előnyt tudunk nyújtani utasainknak.
Kategóriák Utazás
Kulcsszavak utazás   nyaralás   üdülés
Dátum Jun 12, 2018
Kapcsolattartó neve Gelányi Dóra; Morton's Légi Utazási Iroda Kft.
Email Email küldés Gelányi Dóra; Morton's Légi Utazási Iroda Kft.
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Utazás kategóriában
1. Kizman Travel - ha jó szállás kell
  A Kizman Travelen magyarországi szállások százaiból válogathat kedvére. Wellness hotelek, apartmanok, szállodák, gyógy -és egészségközpontok, magánszállások és vendéglátóhelyek egyedi megjelenései.
Kategória:   Utazás


2. We Love Budapest
  WeLoveBudapest, azaz szerelembe estünk a magyar fővárossal.
Kategória:   Utazás


3. Repülőjegy
  Olcsó online repülőjegy foglalás. Nálunk kényelmesen és biztonságosan válogathat, több mint 800 repülőtársaság ajánlatából. Akciós és fapados utak, a legalacsonyabb áron nálunk!
Kategória:   Utazás


4. Idegenvezető Budapest
  Napjainkban az okos eszközök világában úgy is gondolhatjuk bizonyos szakmákra már nincs is szükség. Ilyen például az idegenvezető, hiszen a telefon mindig kéznél van így az internet a térkép is, így pár kattintással mindennek utána tudunk járni. Az élet azonban nem ezt igazolja: egy több nyelven beszélő idegenvezető a mai napig kincs azon turisták számára akik nem végigrohanni szeretnének egy ismeretlen városon, kattintva pár fotót a nevezetes helyeken selfizve, hanem akik valóban meg szeretnék ismerni az adott várost, mint például Budapest. A népszerű Kelet-európai célpontok között Prága mellett Budapest mindig is előkelő helyen szerepelt. Földrajzi adottságai a nagyobb távolságok miatt eléggé eltérnek Prágától, hiszen kevesen gyalogolnak el a Hősök terétől a Budai várig. Bár tömegközlekedéssel minden megoldható, mégis ha kevés az időnk de mindent szeretnénk látni, esetleg olyan információkra is szükségünk van amelyről még a Lonely Planet sem ír, akkor jól jöhet egy helyi idegenvezető Joó Ferenc ilyen itt született és midig is Budapesten élt, több évtizedes tapasztalattal rendelkezik csoportos és egyéni budapesti városnézések területén. Az idegenvezetést egyaránt el tudja végezni orosz, német angol és persze magyar nyelven is. Kiemelten érti és ismeri a magyar történelmet és a magyar vonatkozású művészetek terén sem lehet zavarba hozni.
Kategória:   Utazás


5. Magyarország első multifunkciós szállásfoglaló po
  A http://netszallas.hu portálunkra szállásfoglalás céljából fellépő leendő vendégek számára egyaránt könnyen áttekinthető, jól kezelhető online szállásfoglalási portált biztosítunk és az igényeknek megfelelő folyamatos fejlesztjük. Nagy hangsúlyt fektetünk a többnyelvűségre. A portál minden olyan nyelven megjelenik, ahol partnerünk van a világon és a foglalásoknál a vendégek kiválaszthatják a saját nyelvüket. Jelenleg már 8 országban vagyunk ott.
Kategória:   Utazás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS