Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750

Top > Oktatás  

Oktatás, tanítás, iskola, főiskola, egyetem, nyelviskola, nyelvtanulás, nyelvoktatás, OKJ, tanintézet, korrepetálás, tanár, tudomány, tantárgy, jogosítvány, tanfolyam.
Népszerű cimkék


Linkek
Rendezési sorrend :
511. A B kategóriás jogosítvány
Tudtad, hogy 16 és fél évesen elkezdheted letenni a jogsit? Bár ez kategóriánként változik, sokan úgy gondolják 18 éveskor alatt nem lehet. Pedig ez nem igaz! A jogosítvány megszerzése napjainkban egyre könyebb. Nem csak azért mert rengeteg online tananyag áll rendelkezére, hanem azért is mert akár online is megtanulhatod, nem kell bejárnod az órákra. Persze, azt tudnod kell hogy a KRESZ szabályainak alkamazása során sok kéréds felmerül amit jó ha meg tudsz kérdezni egy hozzáértő szakembertől. A Szuperjogsi autós iskola más évek óta oktat A és B kategóriás Jogosítvány megszerzéséhez diákokat. Sűrűn, kb 2 hetente indítunk újabb kurzusokat ahol akár angol nyelven is tudunk oktatni. Ha nem tudsz eljönni beíratkozni, az sem gond, a webshopban már megvásárolhatod és befizetheted az elő részletet.
Kategória:   Oktatás

Hozzáadva: Jun 6, 2020 Találat: 2 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

512. Személy- és árufuvarozás szakmai tanfolyamok
Tudta Ön, hogy ha most szeretne betörni a fuvarozói piacra akár a személyszállítás, akár az árufuvarozás területén, mindezt kizárólag vállalkozói szaktanfolyami képesítéssel tudja csak megtenni?
És arról értesült már, hogy ha már működő vállalkozást vezet, akkor 10 évente szükséges megújítania az alkalmasságát igazoló bizonyítványát?
Akkor tanfolyamaink pont Önnek szólnak!
Kategória:   Oktatás

Hozzáadva: Feb 21, 2021 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

513. Munkavédelmi oktatás
Amennyiben megtetszettek rendszereink, Önök számára is elkészítjük és megtartjuk a munkakörökre és konkrét munkaeszközeikre szabott munkavédelmi oktatásokat.
Kategória:   Oktatás

Hozzáadva: Mar 23, 2021 Találat: 1 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

514. Klingz - Online oktatási platform
Ha eddig nem találtad meg a tökéletes platformot az online oktatáshoz, akkor próbáld ki ingyen az első magyar fejlesztésű szoftvert, a Klingz-t.
Itt egy felületen tudsz órát tartani, tesztet iratni, tananyagot megosztani. Használd ezt a következő órádon!
Kategória:   Oktatás

Hozzáadva: Apr 5, 2021 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

515. Semmi Stressz vezetés oktatás
Ha van jogsid, de nincs gyakorlatod, válaszd a semmi stressz vezetés gyakorlást! Stresszmentes gyakorló vezetési órák friss jogsival rendelkezőknek, illetve az autóvezetést újrakezdőknek. Ha már van jogsid, érdemes vezetési rutint szerezned, mielőtt egyből beleveted magad a forgalomba. Párhuzamos, merőleges parkolások gyakorlása, megfordulások és egyéb manőverek biztonságos végrehajtásának elsajátítása is fontos a kezdőknél, újrakezdőknél. Városi forgalmi vezetés gyakorlás, sávváltások gyakorlása, megfelelő elindulás, kuplungkezelés finomítása. Országúti vezetés illetve gyorsforgalmi vezetés autóúton, autópályán, ami szintén fontos pillére a vezetési rutin szerzése és az önálló és biztonságos autóvezetés szempontjából. Stresszmentes légkörben, korszerű autókkal gyakorolhatod az autó vezetést gépjárművezető szakoktató felügyelete mellett, aki vezetési tanácsokkal segíti a későbbi magabiztos, biztonságos közlekedésedet.
Kategória:   Oktatás

Hozzáadva: May 23, 2021 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

516. Herhold Ági Autósiskola
Felnőttképzésben avatott, türelmes oktató segít a jogosítványhoz. Gyorsított jogosítvány lehetősége, illetve vezetői engedéllyel már rendelkezőknek gyakorlati lehetőséget nyújtok. Csepelen dolgozok, de szívesen segítek, ha esetleg máshol szeretnél tanulni.
Kategória:   Oktatás

Hozzáadva: Dec 10, 2021 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

517. Fekete Árpád blogja (mini think-tank)
Főleg "A kereszténység kritikája" című ingyenes e-könyv promóciója érdekében született ez a blog (tehát ezzel kapcsolatos blogbejegyzéseket is tartalmaz, amelyek részben valláskritikai jellegűek, részben egy olyan Istenben való hitet vázolnak fel, ami nem jelenti a kinyilatkoztatott írások elfogadását), ezen kívül ez Fekete Árpád személyes blogja is, vegyes, változatos blogbejegyzésekkel. Fekete Árpádot a vallásfilozófián (illetve a parapszichológián) kívül főleg a személyes siker foglalkoztatja, illetve a saját vallásának etikájából kifolyólag a környezetvédelmi, szocialista, közgazdasági és politikai ötletek, elméletek keresése (innen a "think tank", aminek jelentése: "policy institute"). Talán a matematikáról is lesznek még blogbejegyzések, ahogyan Fekete Árpád spiritualitása efelé fordul.
Kategória:   Oktatás

Hozzáadva: Jan 29, 2022 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

518. Munkavédelmi oktatás
Szervezze meg kötelező munkavédelmi és tűzvédelmi oktatását könnyedén online. Digitalizált EHS oktatás, online elérhető és elvégezhető.
Kategória:   Oktatás

Hozzáadva: May 20, 2022 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
New
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

519. Nissan Micra története
K10: Első generációs Nissan Micra
A Nissan Micra 1982 októberében jelent meg Japánban. Az európai piacon 1983 júniusában, Kanadában pedig 1984-ben mutatták be. Egyike volt egy jelentős kisautónak, amelyet 1983-ban vezettek be az európai piacra. Ugyanebben az évben dobták piacra a Fiat Uno-t, a Peugeot 205-t, és a Ford Fiesta második generációját. Nagy-Britanniában rendkívül jól fogyott, 1989-ben érte el az évi 50 000-nél is több eladási csúcsot, és korának egyik legnépszerűbb importált autója volt.

Nissan Micra K10
Nissan Micra k10

A Micra különösen alacsony üzemanyag-fogyasztású volt, amelyet a csak a Micrában használt, speciálisan kifejlesztett motor, a szokatlanul magas áttétel és különösen alacsony tömeg tette lehetővé. A korai európai kivitelben mindössze 630 kg. Az alacsony tömegű cél minimális szigetelést igényelt, ami azt jelenti, hogy a korai Micrák meglehetősen hangosak voltak.
Kategória:   Oktatás

Hozzáadva: Mar 17, 2022 Találat: 0 Értékelés: 0.00 Szavazat: 0
Felhasználói értékelés Látogatói értékelés Google PR

Oldal: [<< Első] [< Előző] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

Kategóriák :Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS