Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Tisza ablak.
Link azonosító 9757
Cím Tisza ablak.
Url http://www.ajtoablakcenter.hu
Leírás Műanyag ablak, ablakcsere a profiktól a legjobb áron és minőségben, nézzen el műanyag ablak weboldalunkra és nézzen körül.
Kategóriák Lakás/Lakberendezés
Kulcsszavak műanyag ablak   ablakcsere
Dátum Feb 24, 2014
Kapcsolattartó neve Oláh Tibor
Email Email küldés Oláh Tibor
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Lakás/Lakberendezés kategóriában
1. Kész ház - Jövő-Háza Bt.
  Könnyűszerkezetes házak, kész házak 2 és fél nap alatt kulcsrakészen felépítve! A könnyűszerkezetes házak, kész házak kiváló hőszigetelési tulajdonságúak, így jóval kedvezőbb fűtés költséget jelentenek mint amire egy téglaház esetében számítani lehet. Szintén mellettük szóló érv, hogy bruttó alapterületre visszaszámolva, egy kész ház hasznos lakótere nagyobb mint egy ugyanakkora alapterületű téglaházé. A könnyűszerkezetes építési módszer előre gyártott formáját kínáljuk Megrendelőinknek. Az építési mód neve: kész ház. Egy családi ház kivitelezési ideje így határozottan gyorsabb. A házfalakat tervrajz alapján üzemünkben méreti kötöttségek nélkül – előre legyártjuk, így nem kell tartani attól, hogy az építés ideje alatt (amíg a fóliázott tetőszerkezet nem kerül rá) pl. egy eső miatt elázik – ellentétben a helyszínen szerelt változatokkal. Hossztoldott, szárított faanyaggal dolgozunk – ennek előnye, hogy nem vetemedik, nem csavarodik. Kérjen árajánlatot még ma!
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


2. tetőfedés ács
  Ács és faipari munkákra keres tetőfedő mestert? Esetleg bádogos mesterembert keres? Nem lesz könnyű dolga, hiszen manapság nagyon sok mai népszerű és keresett szakember Magyarországról külföldre távozott: Németországba, Angliába, és egyéb Skandináv országokba. Mégis még manapság is lehet találni komoly referenciával rendelkezõ mesterembereket, ácsokat, tetõfedõket és bádogos mestereket. Mi pontosan egy ilyen vállalkozást szeretnénk a figyelmébe ajánlani, amely cégnél a szakma és a mesterség Apáról fiúra száll, így elmondható egy valós 4 évtizedes tapasztalat amely mára sajnos csak igen csekély számú cég esetében áll fenn.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


3. Mofém csaptelep webáruház
  A magyar Mofém márka már több, mint 100 éve létezik hazánkban. Magas minőség, kiváló termékek jellemzik. 5 év garanciával, 10 év alkatrész garanciával.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


4. Textilvarázs
  Cégünk bútorgyártással és lakberendezéssel foglalkozik.
Olaszországból importálunk natúr bútorokatközvetlenül a gyártó cégektől.Üzletünkben vannak függöny, dekor és kárpitanyagok. Tapéták készletről.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés
Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Invictus Burkolat Kft. - Csempe és szaniter
  Csempék, járólapok, padlólapok, márkás burkolólapok forgalmazása, széles csempeválaszték, frissülő csempe, szaniter, padlólap, készlet Folyamatos Csempe Akciók
Kategória:   Lakás/Lakberendezés
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS