Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Színes nyomtatás és másolás
Link azonosító 9709
Cím Színes nyomtatás és másolás
Url http://szinesnyomtatas.hu
Leírás A színes fénymásolás olyan alternatívákat tesz elérhetővé, amelyeket akár magánéletünkben akár az üzleti életben, céges ügyeink intézésénél is alkalmazhatunk.
Kategóriák Internet
Kulcsszavak nyomda   poszter   színes nyomtatás   színesnyomtatás
Dátum Jan 10, 2014
Kapcsolattartó neve Nagy Éva
Email Email küldés Nagy Éva
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Internet kategóriában
1. Onlinecentrum
  Az Onlinecentrum.hu egy minősített marketing szakértő csapat. Az Onlinecentrum szakemberei pontosan tudják, hogy Önnek mire van szüksége az online világban kereskedőként vagy weboldal tulajdonosként. A legjobb minőségű munka elvégzése motivál bennünket. Hatékonyan és gyorsan, de egyúttal alaposan is dolgozunk. Így mi, az Onlinecentrum.hu szakemberei az igényeket a legmagasabb színvonalon tudjuk kielégíteni.
Több szolgáltatást is kínálunk: weboldal készítés, Adwords kampánykezelés, Facebook kampánykezelés, keresőoptimalizálás. További információkért és szolgáltatásainkért keresse fel honlapunkat: onlinecentrum.hu
Az Onlinecentrum embereinek fontos, hogy az ügyfél hosszútávon elégedett lehessen. Folyamatos fejlesztési javaslatokat teszünk ügyfeleink részére, így bizonyítva, hogy velünk, az Onlinecentrum szakembereivel, kiváló lehetőségek előtt állnak.
Úgy gondoljuk fontos a folyamatos fejlődés, a trendek követése, illetve bizonyos esetben a megelőzésük. Az Onlinecentrum mottója: „Mikor a többiek felszállnak a villamosra, velünk már le is szállhat róla!”
Kategória:   Internet


2. Onlinemarketingtudas.hu
  Ez egy olyan oldal, ami rengeteg információt szolgáltat az Online Marketingről!
Érdemes benézni!
Kategória:   Internet


3. Mobil applikáció készítés
  Android, iOS és Windows Phone operációs rendszerekre is lefejlesztjük álmai mobil alkalmazását!
Kategória:   Internet


4. Online ötletterv
  Hatékony weboldalt szeretne sok látogatóval? Készítsen online ötlettervet! Segítségével jobb helyezés is elérhető a Google keresőjében, mely szintén növeli a látogatottságot! Részletekért katt ide!
Kategória:   Internet


5. Segítség az e-mail kampányokban
  Több potenciális látogatót szeretne oldalára? Cége profitálhatóságát növelné? Erre jó az e-mail marketing! A direkt marketing bevetésével olyan új vásárlókra tehet szert, akik akár évegik Önt választják majd. A Perfom Média eDM adatbázisa több mint ötszázötvenezer e-mail címet rejt magában, ami kérésre akár nem, érdeklődési kör, autó stb. alapján szűrhető. A rendszeres adatbázis építés rendkívül fontos. Lead generáláshoz és e-mail marketinghez kitűnően használható. Elvégre így az e-mail kampányok mondandója biztos azokhoz , akik vállalata szemszögéből TÉNYLEGESEN fontosak. A Perfom Média weblapján az adatbázis építéstől az elektronikus direkt marketingig (és még az eDM adatbázisról is) minden fontos tudnivalót megtalál, ami a sikeres e-mail kampányokhoz csak kellhet!
Kategória:   Internet




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS