Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Kézműves csokoládé
Link azonosító 9629
Cím Kézműves csokoládé
Url http://kezmuvesbonbon.hu/
Leírás Igazi ízkavalkádban lehet részünk, ha a Kézműves finomságok körül vásárolunk.
Kategóriák Gasztronómia
Kulcsszavak édesség   csokoládé
Dátum Dec 16, 2013
Kapcsolattartó neve Nagy Csaba
Email Email küldés Nagy Csaba
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Gasztronómia kategóriában
1. Pizza Kőröshegy
  Válassz a Pizzeria-Pescara több mint 30 féle pizzája közül. Magyaros, csípős, tenger gyümölcsei és sok más klasszikus és ínyenc pizza! Rendelhetsz tőlünk telefonon vagy online (díjmentesen), minden nap délelőtt 11-től este fél 11-ig. Rendelt pizzád házhozszállítjuk Kőröshegy, Szántód, Zamárdi, Balatonföldvár, és Balatonszárszó területére is.
Kategória:   Gasztronómia


2. Fokhagyma, Hagyma eladó
  Tavaszi és őszi fokhagyma, többféle vörös- csemege- és salátahagyma eladó.
Kategória:   Gasztronómia


3. Ételrendelés, internetes étel rendelés, pizzarende
  Éhes vagy? Az Ételbrókerek megfőzik a kedvenc ételedet és a Te konyhádban tálalják. Válassz ételt, pizzát és szállítási címet, a többi a mi dolgunk. Rendelj most:
Kategória:   Gasztronómia


4. Kisvendéglő Óbuda
  Várjuk szeretettel a Zöld Kapu vendéglőben Óbuda békebeli hangulatával, színeivel, ízeivel, ételeivel és italaival!
Kategória:   Gasztronómia


5. HACCP
  Mindenki aki élelmiszerrel ételekkel foglalkozik alapvető szabályoknak kell megfelelnie. Melyek ezek a szabályok nehéz lenne felsorolni de pont ehhez nyújt segítséget a HACCP hét alapelve. Persze mára a HACCP ennél sokkal többről szól, azon vállalkozások amelyek étellel, itallal élelmiszerrel foglalkoznak azoknak egyfajta biblia valójában egyfajta ISO minőségbiztosítási rendszer amely felsorolja az alapvető fontosságú szabályokat amelyeket be kell tartania a fenti vállalkozásoknak legyenek bár egyszerű sarki boltok, büfék vagy vendéglátóipari egységek a folyamataik során számba kell venni azokat a higiéniai alapelveket amelyek mellett biztonságosan képesek működni. El tudják kerülni az élelmiszerekkel együtt járó fertőzésveszélyes helyzeteket a szalmonella vírust. az allergiás ügyfelek veszélyeztetését többek között. Ez nem csak a dokumentáció gyártásáról szól hanem valóban fontos és életszerű szabályozásokat takar: hogyan tároljuk a különböző élelmiszereket a tojást, a sajtot, a tejet, a vajat a húsféléket és a fagyasztott élelmiszert. Hogyan semmisítsük meg a lejárt szavatosságú termékeket, hogyan mikor mossunk kezet. Egyszerűen hangzik de mégis a mindennapi életben nem mindig figyelünk oda ezekre a dolgokra. Pont ezért születnek a szabályzatok amelyek iránymutatást adnak mindennapi működésünkhöz nem pedig megváltoztatják azokat. Szóval aki el szeretné kerülni a fertőzéseket nem akar aggódni egy esetleges ÁNTSZ ellenőrzés miatt, annak javasoljuk a HACCP megvalósítását a saját üzletmenetükhöz igazodva.
Kategória:   Gasztronómia




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS