Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Szoftverfejlesztés - Tiger Softwares
Link azonosító 9249
Cím Szoftverfejlesztés - Tiger Softwares
Url http://www.tigersoftwares.com
Leírás Egyedi szoftverfejlesztés az ügyviteli rendszerektől a térinformatikai megoldásokig, valamint vállaljuk modern, eladásra orientált weboldalak készítését egyedi igényre szabva.
Kategóriák Vállalkozás
Kulcsszavak szoftver   szoftverfejlesztés
Dátum Nov 6, 2013
Kapcsolattartó neve Bíró Imre
Email Email küldés Bíró Imre
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Vállalkozás kategóriában
1. Mátragép 98 Kft.
  Mátragép 98 Kft legyártja az acélszerkezetet, felépíti a csarnokot és CNC plazmavágást is vállal. Tekintse meg referenciáinkat, kérjen ajánlatot még ma!
Kategória:   Vállalkozás


2. Digitális nyomda
  Legyen egy ötlete, egy prezentációs anyaga, egy vállalkozása, amit meg akar mutatni másoknak, elegánsan és a mai kornak megfelelően. A megvalósítás már a mi feladatunk lesz.
Kategória:   Vállalkozás


3. Minőségi nyílászáró termékek
  Az internetes weboldalaunk böngészése alatt részletesen tájékozódhatnak, ahol 5 kategóriára bontva soroltuk fel a legfőbb termékeinket a weboldal meglátogatása alatt. A boltunk meglátogatása alatt minőségi nyílászáró termékekkel találkozhatnak. A boltban tevékenykedő értékesítési kollégáink készséggel állnak az érdeklődők irányába. Legyen szó a bejárati ajtókról, vagy a beltéri ajtókról, esetlegesen az ablakokról. Itt nagyon segítőkészek a minőségi nyílászáró választásában. A vásárlás után a kiszállítás is megoldható, de megbeszélés alapján. A weboldalukon részletesen tájékozódhatnak a vásárlók. Mi már több mint tíz éve szolgáljuk ki a termékek vásárlóit. Így garanciát is adunk a vásárlás befejeztével. Minőségi termékek a Hörmann, Fenstherm, Fakro, PORTA, a VELUX Magyarország és nem utolsó sorban Full Asztalosipari Kft. és a Finesta Plus. Ezzel kapcsolatosan is tájékozódhatnak az oldalunkon.
Kategória:   Vállalkozás


4. Zöldhulladék Kommandó – Alpin technikás favágás, z
  Lakott területen belül a többnyire nincs lehetőség a fák kidöntésére. Olyan helyen állnak, ahol veszélyeztetnek lakóházat, melléképületet, vezetékek, kerítés, stb… Ebben az esetben a megfelelő felszereléssel felmászunk a fára, irányított vágásokkal legallyazzuk, majd a törzsrészt fentről lefelé haladva bontjuk le. Ezzel a módszerrel biztosítjuk, hogy semmi ne sérüljön a vágandó fa környezetében. Tudni kell, két egyforma fa, és környezet nincs, tehát az árajánlatok is egyediek. Amennyiben lehetősége van, telefonos egyeztetésünk után küld egy pár képet a fáról, és környezetéről. Ezután egy körülbelüli árajánlattal visszahívjuk, amennyiben megfelel, a helyszínen a munka kezdete előtt pontosítunk. Fontos: Kárgaranciával dolgozunk, az általunk okozott kárért a helyszínen anyagi felelősséget vállalunk, illetve amennyiben tudjuk, kijavítjuk!
Kategória:   Vállalkozás


5. autóbérlés
  Válassza ki honlapunkon az Ön számára leginkább megfelelő autóbérlési lehetőséget! Az autóbérlési lehetőségekről bővebben olvashat a weblapon. A professzionális Smart autókölcsönzés könnyen elérhető. Nálunk kedvező és elérhető feltételekkel bérelhet autót igényei szerint. Béreljen gépjárművet gyorsan és egyszerűen! Tekintse meg a lehetőségeket honlapunkon!
Kategória:   Vállalkozás
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS