Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Sorrendelő Magánklinika
Link azonosító 921
Cím Sorrendelő Magánklinika
Url http://www.sorrendelo.hu
Leírás Szakterületeink: Bőr- és nemigyógyászat, Kozmetológia, Bőrsebészet, Reumatológia, Fiziotherápia és rehabilitáció, Urológia, Andrológia, Fül-orr-gégészet, Érsebészet, Sebészet, Tüdőgyógyászat.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak orvos   magánrendelő   magánklinika
Dátum Jul 13, 2009
Kapcsolattartó neve Dr Szondy György
Email Email küldés Dr Szondy György
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. A propolisz egészségügyi előnyei.
  A propolisz egy teljesen természetes anyag, amelyet részletesen ismerhetjük meg a honlap linkjére kattintva, valamint ma már könnyedén beszerezhetjük bioboltokból. Antioxidáns hatásai mellett képes az égési sérülések, fekélyek és sebek kezelésére, továbbá a fogszuvasodás ellen is kiválóan alkalmaz. A propolisz képes a rákos és betegs sejteket is megújítani, regenerálni.
Kategória:   Élet/Egészség


2. LR aloe vera shop
  Aloe Vera termékcsalád mindenkinek, aki tudatosan igyekszik csökkenteni az általános étrendkiegészítők, kozmetikumok által az emberi szervezetre nehezedő kémiai terhelést és biztonságos, egészséges megoldást keres a mindennapi egészségmegőrzéshez és testápoláshoz az egész család számára.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Sherlock Rehab
  Gerincsérvet, ízületi fájdalmat és egyéb mozgásszervi panaszokat kezelünk gyógytornával és manuálterápiával Budán, a 12. kerületben és Pesten, a 14. kerületben.Ismerjük a leghatékonyabb terápiás módszereket. Nem vagyunk egyetlen irányhoz sem elköteleződve, így minden páciensünknek azt nyújthatjuk, ami számára a legjobban megfelel. A kihívást jelentő esetekkel kapcsolatban konzíliumot tartunk, hogy a különböző szakterületeket képviselő munkatársaink együtt keríthessék kézre a fájdalom okozóját.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Arcüreggyulladás esetén terápiák
  Az arcüreggyulladás tünetei közül a legjellegzetesebb a felső fogsor fájdalma. Felnőtteknél a gyulladás többnyire csak az egyik oldalon jelentkezik, kifejezetten nagy a kockázata azoknál, akik ferde orrsövénnyel rendelkeznek. Az arcüreggyulladás tünetei közé tartozik a sárgás-zöldes orrfolyás, a kezdetben száraz, később hurutossá váló köhögés, az étvágytalanság, éjszakai köhögés. Mivel baktériumok, vírusok vagy gombák okozzák, kezelésében az elsődleges cél a kórokozók elpusztítása és az általuk keltett gyulladás megszüntetése. Az arcüreggyulladás kezelése otthon hatékony lehet természetes módszerekkel, pl. tisztító légzés gyakorlásával.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Sok érdekesség a lézeres szemműtétről a beteg szemszögéből.
  Lézerklinika, szemüveg kontaktlencse helyett látásjavítás az Optik-Med Szemészeti Lézerklinikán.
Kategória:   Élet/Egészség
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS