Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Masszázs területen keress itt szakembert!
Link azonosító 9132
Cím Masszázs területen keress itt szakembert!
Url http://masszazs.joszaki.hu
Leírás Sokszor okoz nehézséget megfelelő szakembert találni a problémáink megoldására. A JóSzaki ebben kíván segítséget nyújtani. Rengeteg szakmában és településen tudunk szakit ajánlani - például masszőrök
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak
Dátum Oct 9, 2013
Kapcsolattartó neve Pataki Péter
Email Email küldés Pataki Péter
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. TEK Kineziológia tanácsadás
  A transzgenerációs epigenetikus kineziológia egy olyan készség, személyiség és képességfejlesztő módszer, amely pedagógiai és pszichológiai módszereket tartalmaz, így komplex módszereggyüttesként segít az életvezetési problémák megoldásában. A tanácsadás egyéni alkalmain izomteszteléssel teszteljük a hozott élethelyzet hátterében lévő érzelmeket, hitrendszereket, melyeket feloldva érzelmi stresszoldást végezve új neuron kapcsolódásokat hozunk létre az agyban, így gyógyítva saját múltunkat. Az oldás során a fókusz végig a jelenenen és az abból nyíló jövőn van, hiszen egy célért dolgozunk: Kiegyensúlyozott, boldog, egészséges mindennapokért!
Kategória:   Élet/Egészség


2. Méhpempő
  A tiszta méhpempő különleges összetételének köszönhetően rendkívül fontos szerepet tölt be az immunerősítésben. Regeneráló hatásával új életre kelti a testet.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Insumed fogyókúra
  A hiánybetegségek kialakulása gyakori kísérő jelenség a fogyókúrázók körében. Az insumed módszer alkalmazásával ez kiküszöbölhető,és a rendszeres orvosi felügyelet mellet a fogyás tartóssá tehető.
Kategória:   Élet/Egészség


4. GINSENG TUDÁSTÁR
  Koreai ginseng specialistaként több éve importálunk magas hatóanyagtartalmú ginseng készítményeket, melyek legalább 6 éves ginseng gyökér felhasználásával készülnek. Ebben a cikkben összefoglaljuk az elmúlt évek tapasztalatait a fekete ginseng hatásáról, termesztési körülményeiről.
Kategória:   Élet/Egészség


5. A hajdina előnyei.
  A hajdina egy sokoldalú szuper élelmiszer, amelynek fogyasztásával egészségesebbek lehetünk. Gazdag rost, aminosav, fehérje és antioxidáns tartalommal rendelkező élelmiszer, amely segítségével támogatható a szív- és érrendszer egészsége, az emésztés, valamint az izmok növekedését is segíthetjük.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS