Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




A levendula jótékony hatása
Link azonosító 9090
Cím A levendula jótékony hatása
Url http://www.divatesstilus.hu/levendula-jotekony-hatasai.html
Leírás A levenduláról sokan tudják, hogy stresszoldó hatása kiemelkedő. De vajon azzal is tisztában vagy, hogy milyen egyéb problémákra nyújt gyógyírt ez a kellemes illatú kicsiny növény?
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak levendula   stresszoldás
Dátum Oct 9, 2013
Kapcsolattartó neve Csordás Anna
Email Email küldés Csordás Anna
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 Felhasználó további linkjei
1. Nyári ékszerdivat
  Ékszerekkel bármilyen egyszerű ruhadarabot fel lehet dobni! Jó időben, amikor még többet mutatunk magunkból, teret adva a látványos kiegészítőknek, még nagyobb szerepet kapnak.
Kategória:   Divat/Ruházat


2. 2013 őszi trend
  Beköszöntött az ősz, egyre hűvösebb az idő is, a nyári, vékony ruhákat felváltják a vastag, meleg holmik. Ha te is elhatároztad magad, hogy frissítesz a ruhatáradon, mindenképpen olvass tovább.
Kategória:   Divat/Ruházat


3. Mit tehetsz narancsbőr ellen?
  A nők nagy része szenved a narancsbőrtől, amit csak nagyon nehezen, és folyamatos odafigyeléssel lehet csal eltüntetni. Íme mit kell tenned!
Kategória:   Élet/Egészség


4. Tudj meg többet a vintage stílusról!
  A vintage szó a 20-as évektől a 70-es évek közepéig viselt öltözékekre, kiegészítőkre és lakberendezési tárgyakra vonatkozik. A vintage fő jellemzője, hogy régi, és új holmikat kombinál egyedi módon.
Kategória:   Divat/Ruházat


5. Te és a kanapéd
  Gondoltál már rá, hogy a környezeted, a mindennapi tárgyak, amik körülvesznek, a színek, amiket viselsz, a színek az otthonodban, mind-mind befolyással vannak a mindennapi hangulatodra?
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


6. Természetesen szép bőr szőlővel
  A szőlő nemcsak finom, de szinte az összes szükséges vitamint, és ásványi anyagot tartalmazza. Éppen ezért elfogyasztva, de külsőleg alkalmazva is hozzájárul, hogy bőrünk természetesen szép legyen!
Kategória:   Szépség/Wellness


7. Dögös magassarkúk
  Minden nő akkor érzi magát igazán szexinek, ha magassarkút hord, hiszen remekül formálja az alakot, kiemeli a szép hosszú lábakat; és az alacsonyabb lányok számára is némi illúzióval kecsegtet!
Kategória:   Divat/Ruházat


8. Öltözz romantikusan!
  A romantikus stílus sosem megy ki a divatból!
Kategória:   Divat/Ruházat


9. Egyszerű szépségtippek
  Ahhoz, hogy magabiztos legyél fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ehhez nem feltétlen méregdrága kozmetikumokat, és ruhákat kell venned, néhány egyszerű praktikával formába hozhatod magad!
Kategória:   Szépség/Wellness


10. Kometikumok házilag
  Ha nem szereted a mestersége kozmetikumokat készítsd el otthon. Itt megtudhatod, hogyan készíts bőrradírt, arcpakolást, sminklemosót!
Kategória:   Szépség/Wellness


11. Tippek a hosszú körömért
  Rengeteg ok állhat annak a hátterében, ha nem nől meg a körmöd, általában ennek nagyon egyszerű okai vannak. Ha tovább olvasod a cikkünk megtudhatod-
Kategória:   Szépség/Wellness


12. Miért fontos a hidratálás?
  A genetikai okokon túl bőröd felső védőrétegét a fűtés meleg levegője, a túl gyakori fürdés és a tisztítószerek használata gyengítheti. Ezért fontos, hogy hidratáld a bőröd!
Kategória:   Szépség/Wellness


13. Milyen ruhát válasszunk esküvőre?
  Már nincsenek olyan merev szabályok, hogy mit nem szabad felvenni, h esküvőre megyünk, de még is érdemes néhány tanácsot megfogadni!
Kategória:   Divat/Ruházat


14. Éjszakai smink 5 perc alatt
  Munka után rögtön buli? Nincs időd az esti sminkre? Így sminkelj!
Kategória:   Szépség/Wellness


15. Tudj meg többet a hajformázókról
  Veled is előfordult már, hogy megcsináltál egy frizurát, de túl merev lett, vagy néhány óra múlva lelapult, összekócolódott? Ha tudod milyen hajformázót használj, elkerülheted ezeket!
Kategória:   Szépség/Wellness


16. A legjobb 5 bőrfeszesítő
  Ha az ember hirtelen sokat veszít a testsúlyából, bizony megereszkedhet a bőre. Emiatt nem érdemes aggódni, ez természetes dolog és természetes úton el is tüntethető. Lássuk milyen csodaszerek vannak.
Kategória:   Szépség/Wellness


17. Hogyan válassz hajszínt?
  Ha készen állsz a változásra, és már csak színt nem sikerült kiválasztani mindenképpen olvass tovább!
Kategória:   Szépség/Wellness


18. Ápold a bőröd shea vajjal!
  A shea vaj egy közepesen kemény, sárgásfehér színű növényi zsiradék, amely egy Közép-Afrikában élő fa terméséből készül. Hidratálja, megnyugtatja, regenerálja a bőrt és gyulladáscsökkentő is.
Kategória:   Szépség/Wellness


19. Szépségmítoszok
  Rengeteg szépség mítosz kering, aminek csak a fele igaz. A lényeg, hogy tudd melyik fele!
Kategória:   Szépség/Wellness


20. A levendula jótékony hatása
  A levenduláról sokan tudják, hogy stresszoldó hatása kiemelkedő. De vajon azzal is tisztában vagy, hogy milyen egyéb problémákra nyújt gyógyírt ez a kellemes illatú kicsiny növény?
Kategória:   Élet/Egészség


 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Kék Angyal
  A Kék Angyal Budapest egész területén foglalkozik házi betegápolással.
Kategória:   Élet/Egészség


2. ingyenes kontaktlencse a Dr. Dió-tól
  Ingyenes próba kontaktlencse.
Kategória:   Élet/Egészség


3. A propolisz egészségügyi előnyei.
  A propolisz egy teljesen természetes anyag, amelyet részletesen ismerhetjük meg a honlap linkjére kattintva, valamint ma már könnyedén beszerezhetjük bioboltokból. Antioxidáns hatásai mellett képes az égési sérülések, fekélyek és sebek kezelésére, továbbá a fogszuvasodás ellen is kiválóan alkalmaz. A propolisz képes a rákos és betegs sejteket is megújítani, regenerálni.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Izületi panaszok és előjelek
  A porckopás (artrózis) első tünetei 40 éves korban jelentkeznek enyhe izületi fájdalom formájában mely eleinte csak terhelésre érződik majd később állandósul. A kéz végperceinél vagy a hüvelykujj izületeinél a legjellemzőbb, de veszélyes terület még az alsó végtagon a öregujj is, valamint a térdek és a csípő. A fájdalom ugyanakkor csak jelzés, pontos diagnózist röntgen felvétellel érhetünk el! Szervezetünkre azonban számod módon vigyázhatunk, ezzel megelőzve a későbbi bajokat. Például az új-zélandi zöldkagyló igen nagy mennyiségben tartalmaz glükózaminoglikánt ami az izületek egészséges működéséhez elengedhetetlen. A porckopás lassítását vagy megállítását is elősegíti de jót tesz a bőrnek és a kötőszöveteknek is. Omega-3 zsírsavainak köszönhetően még gyulladáscsökkentő hatása is van, de számos betegséggel szemben hatásos: porckopás, porckorongsérv, sportsérülések, sportbetegségek, túlterhelt izületek.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Az e-vitamin szerepe, előnyei.
  Az e-vitamin rendkívül sokoldalú anyag, amelyet sokan a szépség vitaminjának is neveznek, hiszen fontos szerepet játszik a bőrápolásban és a hajápolásban egyaránt. Az e-vitamin erősíti az immunrendszert, védi a szemet a szürkehályog kialakulásától, továbbá egyes betegségek kialakulása ellen is hatékonyan alkalmazható.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS