Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Nyírfacukor és Xilit - Információ, megrendelés
Link azonosító 8977
Cím Nyírfacukor és Xilit - Információ, megrendelés
Url http://nyirfacukor.net
Leírás Oldalunkon megismerhetik a nyírfacukor nyújtotta csodás előnyöket, az egészséges édesítés területén. Ételek-italok esetében egyaránt használható és szinte teljesen mellőzhető vele polcainkról a cukor.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak nyíracukor   cukor
Dátum Sep 30, 2013
Kapcsolattartó neve Gáspár László
Email Email küldés Gáspár László
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 Felhasználó további linkjei
1. A maitake gomba áldásos hatásai
  A maitake gomba főleg kivonat formájában megtalálható faj, melyről köztudott, hogy magas béta-glükán tartalma miatt igen erős immunerősítő, vérnyomáscsökkentő hatással bír.
Kategória:   Élet/Egészség


2. A gyógynövények és a fűszerek
  Számos gyógynövény nem csak gyógyászatban kapott fontos szerepet hanem ugyanúgy megtalálható a konyhánkban is. Ilyenek pl.: bazsalikom, oregano, fahéj, gyömbér, fokhagyma, kakukkfű. Egészségünk szempontjából ezek igen sok jó tulajdonsággal bírnak, pl.: Antidepresszáns hatású, vagy megelőzi az Achne-t, vagy fejleszti a memóriát. Ezekről azonban keveset tudunk, úgyhogy ezen az oldalon összeszedtünk pár fontos tényt, amiket érdemes sorra venni. Ugyanis ezekkel számos betegség megelőzhető vagy házilag kezelhető, esetleg annak tünetei enyhíthetők.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Nyírfacukor és Xilit - Információ, megrendelés
  Oldalunkon megismerhetik a nyírfacukor nyújtotta csodás előnyöket, az egészséges édesítés területén. Ételek-italok esetében egyaránt használható és szinte teljesen mellőzhető vele polcainkról a cukor.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Izületi panaszok és előjelek
  A porckopás (artrózis) első tünetei 40 éves korban jelentkeznek enyhe izületi fájdalom formájában mely eleinte csak terhelésre érződik majd később állandósul. A kéz végperceinél vagy a hüvelykujj izületeinél a legjellemzőbb, de veszélyes terület még az alsó végtagon a öregujj is, valamint a térdek és a csípő. A fájdalom ugyanakkor csak jelzés, pontos diagnózist röntgen felvétellel érhetünk el! Szervezetünkre azonban számod módon vigyázhatunk, ezzel megelőzve a későbbi bajokat. Például az új-zélandi zöldkagyló igen nagy mennyiségben tartalmaz glükózaminoglikánt ami az izületek egészséges működéséhez elengedhetetlen. A porckopás lassítását vagy megállítását is elősegíti de jót tesz a bőrnek és a kötőszöveteknek is. Omega-3 zsírsavainak köszönhetően még gyulladáscsökkentő hatása is van, de számos betegséggel szemben hatásos: porckopás, porckorongsérv, sportsérülések, sportbetegségek, túlterhelt izületek.
Kategória:   Élet/Egészség


5. A vendéglátásról mint szakmáról
  A vendéglátás fogalma a vendégekről való gondoskodást foglalja magába. A vendégek fogadásának hagyományai évezredes múltra tekintenek vissza. Legfontosabb elemei a vendég szeretete, a vendég tisztelete. A vendéglátás mindig jól meghatározható tárgyi és személyi feltételek meglétét kívánja.
A hivatásos vendéglátás az ipar, a kereskedelem és a szolgáltatás sajátos összefonódásából alakult ki.
Kategória:   Oktatás


6. Missing Link Táplálékkiegészítő
  A 21 összetevőből álló táplálékkiegészítő, kedvező áron elérhető weboldalunkon. Egyedi összetételű készítmény, kutyát tartóknak és kutyatenyésztőknek. A nyerő kennel kulcsa!
Kategória:   Állat/növény


7. Sokoldalú szódabikarbóna
  A szódabikarbóna egyaránt alkalmazható a háztartásban és a gyógyászatban.
Sokoldalúságának köszönhetően számos egészségügyi panaszra megoldás, úgy mint a
gyomorégés, sav-bázis zavarok, rovarcsípés. De a fogfehérítésben és a
hajápolásban is igen fontos szerepet tölt be, talán ezt tudjuk róla a
legtöbben. Arról, hogy miként kell, illetve szabad alkalmazni, itt olvashatunk.
Kategória:   Élet/Egészség


8. Paleolit étrend és diéta
  A paleolit diéta egy igen egyszerűen követhető étrend, melyben szinte mindent eszünk amit eddig csak picit másképp, vagy máshogy elkészítve.
Kategória:   Élet/Egészség


 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Nyírfacukor - Információ, webshop
  A nyírfacukor bármely diétába beilleszthető édesítő. Glikémiás indexe 7, ezért cukorbetegek is bátran fogyaszthatják. Tartós telítettség érzetének köszönhetően pedig fogyókúrás étrendhez is kiváló.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Nyirokmasszázs - Dagadtláb.hu
  Nyirokmasszázs - megoldás a dagadt láb, dagadt kar, nyiroködéma, vizenyő és narancsbőr esetén.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Nőkorszak
  A nőkorszak.hu egy igazi hétköznapi nőknek szóló oldal.Minden olyan témát érint a rovatokon belül, ami egy nőt foglalkoztathat. Naprakész információkat szolgáltatunk kultúr rovatban, legyen szó filmről, színházi darabról, vagy az éppen aktuális világnapokról. A pletykák és a sztárvilág kedvelő megtalálják a kedvükre valót a bulvár rovatban, azonban nem pusztán tipikus bulvárhíreket szolgáltatunk, hanem olyan érdekességeket, melyek nem köszönnek vissza, minden hírkereső oldalon. Mindig aktuális téma a sport, az egészséges étkezés, vagy az éppen aktuális diéták, ezekről az életmód rovatban olvashatnak. Sokan megfeledkeznek arról, hogy a nők a munka, és gyermeknevelés mellet az ügyintézésben is remekelnek. Éppen ezért, egyedülálló módon, nagy hangsúlyt fektet, a Nőkorszak a hivatali ügyekre is, ahol olyan információkat oszt meg, mint a NAV különleges nyitvatartása, külföldön született gyermek magyar anyakönyvének ügyintézése stb. Minden nőt érdekel az ezotéria, a napi horoszkóp, illetve minden ami gyermekkel, családdal kapcsolatos. Éppen ezért a Nőkorszaknak külön rovata van gyerek,szerelem, ezotéria témában. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a gyermek rovatra,hiszen egy Nőt mi érdekelhetne jobban, mint saját gyermeke, illetve annak az életben való boldogulása. Azonban ezek nem csak légből kapott bölcseletek, hanem a Nőkorszak bizony a gyerekek saját véleményeit, gondolatait is közli bizonyos témákban. Emellett segít megtalálni a tökéletes hétvégi programot, akár gyermekkel kirándulnának, akár párjukkal romantikáznának. Nagyon színes palettát kínál sors rovatában is, melyben a léleksegítő cikkeken át, rengeteg érdekes tudnivalót olvashatnak a múlt Női alakjairól, akikről kevesen tudnak, ugyanakkor valami egészen érdekeset, vagy maradandót alkottak.
Kategória:   Élet/Egészség


4. A paleolit diéta
  A paleolit étkezés az őskorban élt ember táplálkozási szokásaira épül. A diéta során oda kell figyelnünk a feldolgozott szénhidrát- és zsír-bevitelre.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Az édesgyökér jellemzői, előnyei.
  Ha szeretnél egy igazán nagyszerű fogyókúrás terméket megismerni, akkor kattints a honlap linkjére! Az édesgyökér magas glabridin tartalommal rendelkezik, amely egy bizonyított súlycsökkentő hatásokkal rendelkező flavonoid. Az édesgyökér a súlycsökkentő hatásai mellett egészségünkre is pozitív hatással van.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS