Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Érdiredőny
Link azonosító 8777
Cím Érdiredőny
Url http://erdiredony.hu/
Leírás Az Érdiredőny árnyékolástechnikai termékek forgalmazásával foglalkozik már 1986 óta.
Kategóriák Lakás/Lakberendezés
Kulcsszavak árnyékolástechnika   redőny
Dátum Jul 8, 2013
Kapcsolattartó neve Nagy Csaba
Email Email küldés Nagy Csaba
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Lakás/Lakberendezés kategóriában
1. Kandalló Stúdió
  Kandalló vagy cserépkályha? Az örök kérdés. Akármelyik mellet dönt is végül cégünk, a Kandalló Stúdió, mind két eseteben a örömmel áll rendelkezésére.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


2. Tiffany lámpák készítése, tervezése
  A Tiffany lámpák lakásunk, életterünk, irodánk legszebb, legmeghatározóbb darabjai lehetnek. Szín, minta, stílus változatosságuk miatt minden lakás berendezéséhez találunk könnyen illeszkedőt.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


3. Társasház, közös képviselő, közös költség
  A közös képviselő önállóan jár el az ingatlannál a lakástulajdonosokat érintő ügyekben. Ő a ház „mindenhatója”, aki ügyvezető jellegű tevékenységével végrehajtja a társasházi közgyűlés stratégiai döntéseit. Kötelessége munkájával segíteni a társasház törvényes működését. Feladata mindent megtenni az épület fenntartása, felújítása és a lakóközösség képviselete érdekében. Intézi a közösségnek a társasházzal összefüggő ügyes-bajos ügyeit is.
De mi van akkor, ha a közös képviselő egyszercsak eltűnik a társasház pénzével? Mivel egy társasházban a lakók nem látnak bele, hogy a közös képviselő mire költi a lakóközösség pénzét, így bármikor előfordulhat sikkasztás, túlszámlázás, vagy adott felújítási munkára nem megfelelő szakember kiválasztása. Még az is előfordulhat, hogy saját zsebre ad ki közös tulajdonú helységet, kamrát, tárolót, megkárosítva ezzel a tulajdonosokat.
A társasházi tulajdonosok számára írott könyvből megismerjük a lakástulajdonosok jogait és lehetőségeit.
A Számvizsgáló Bizottságról írt könyvből pedig a SZB tagjainak jogait, kötelezettségeit és lehetőségeit. Ugyanis a közös képviselőnek minden évben mérleget, éves beszámolót és költségvetési javaslatot kell készítenie, amit a tulajdonosok sokszor átnézés nélkül kidobnak, a közgyűlésen érdemi vita nélkül jóváhagynak, ami időnként súlyos hiba.
Hogyan alkossunk társasházi szervezeti-működési szabályzatot? Fontos, hogy a társasházi SZMSZ tartalmazza a költségek felosztásának részletezését, illetve a határozathozatalok mikéntjét is. Szempont, hogy kitérjen a közös költséget nem fizetők szankcionálásának szabályozására is.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


4. Építész stúdió
  Legyen szó tetőtér beépítéséről, egy új szárny kialakításáról vagy akár emeletráépítésről, az Architektus 2000 Építészeti Stúdióval megtalálja a tökéletes megoldást!
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


5. Clains szójagyertya webáruház
  Clains illatgyertya webáruházunkban szójaviaszból készült illatgyertyákkal, illatbonbonokkal várunk Benneteket! Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékeink természetes alapanyagokból készüljenek, így nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat, mint a paraffinból készült gyertyák. Folyamatosan bővülő választékunkban megtalálható többek között a népszerű Clains Strawberry Cake, vagy a 100%-os tisztaságú illóolajat tartalmazó Clains Lavender Field illatgyertya, amely egy levendulamező illatával tölti be otthonodat. Illatbonbonaink a magyar piacon újdonságnak számítanak. Aromalámpába helyezve képes az egész szobát pillanatok alatt beillatosítani. Feng Shui gyertyáinkat úgy fejlesztettük ki, hogy az otthon minden helyiségébe az oda illő illatok kerüljenek. Illatgyertyáink nem csak pompás illatukkal, de megnyerő külsejükkel is lenyűgöző látványt nyújtanak, így nem csak saját magunknak, de ajándékötletnek is tökéletesek. Akik már kipróbálták, azok mind egyöntetűen azt mondták, hogy a Clains illatgyertyák megérik az árukat. A szójaviasznak köszönhetően közel 50%-kal hosszabb ideig égnek, mint a paraffinból, vagy más viaszból készült gyertyák. A természetes alapanyagok és a méreganyagoktól való megszabadulás napjaink meghatározó elemei. Miért ne figyelnél oda az illatgyertyák kapcsán is ezekre a tényezőkre? Tegyél próbára minket és látogass el webáruházunkba, ahol kedvedre válogathatsz, ráadásul ha feliratkozol hírlevelünkre, további kedvezményeket is kapsz! A Clains illatgyertyák megjelenésük óta töretlen sikernek örvendenek, egyre többen tapasztalják meg a Clains élményt. Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, ahol egy vidám közösség tagja lehetsz és elsőként értesülhetsz újdonságainkról, akcióinkról.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS