Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Aranykolloid
Link azonosító 8608
Cím Aranykolloid
Url http://aranykolloid-ezustkolloid.biomax.hu/
Leírás Az arany és az ezüst gyógyhatásai már többezer évvel ezelőtt is ismerték. Az Aranykolloid a kutatások során elsősorban az agyra és az idegrendszerre kifejtett hatásaival hívta fel magára a figyelmet.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak aranykolloid   ezüstkolloid   ezüst kolloid
Dátum Jun 26, 2013
Kapcsolattartó neve Szegedi Ivett
Email Email küldés Szegedi Ivett
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Szemüveg
  Rengeteg féle szemüveg közül lehet választani a Karvázy Optikánál. Minden igényeket kielégítő szemüveglencsék és -keretek széles választéka várja Önt!
Kategória:   Élet/Egészség


2. Medbiotech Diagnosztika - teljes kivizsgálás
  Válassza teljes körű kivizsgálásunkat, ahol 1 órán belül fényt derítünk egészségügyi problémáinak okaira debreceni magánrendelőnkben!
Kategória:   Élet/Egészség


3. Konjac-liszt előnyei.
  A konjac, más néven az ördögnyelv egy Kelet-Ázsiában őshonos növény, amely számos jótékony hatással rendelkezik. A konjac ma már liszt formájában is könnyedén beszerezhető, amely élelmiszer könnyedén beépíthető bármely étrendbe. A konjac-liszt rendszeres fogyasztásával hatékonyan támogathatjuk a testsúly csökkenését, amelyet fő hatóanyagának, a glükomannánnak köszönhetünk.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Nőgyógyász - Dr. Kovács Zoltán
  Dr. Kovács Zoltán szülész és nőgyógyász hisz abban, hogy a szervezet egyensúlya nagyban befolyásolja a betegségek kialakulását és a szülés lefolyását. Ha javítjuk a test és a lélek egyensúlyát, akkor egészségesebben és boldogabban élhetünk, ráadásul nem kell számos gyógyszert sem alkalmaznunk a terhesség alatt, vagy után. Alkalmazza a legmodernebb orvosi eljárásokat, melyeket természetgyógyászati tapasztalataival egészít ki. Tekintse meg weboldalát és olvasson többet a doktor Úr életéről, tanulmányairól és nőgyógyászati vizsgálatairól!
Kategória:   Élet/Egészség


5. A ginseng egészségre gyakorolt hatásai.
  A ginseng egészségügyi előnyei mellett a hajápolásban is alkalmazható gyógynövény, amely segítségével hatékonyan kezelhető a hajhullás. A ginseng jótékony hatásait már évszázadok óta ismerik, amely Észak-Amerikában és Ázsiában az egyik legnépszerűbb gyógynövény. Immunerősítő és élénkítő hatásai mellett a szellemi és a fizikai erőnlét fenntartásához is hozzájárul.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS