Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Alphadesign Kreatív Stúdió
Link azonosító 8564
Cím Alphadesign Kreatív Stúdió
Url http://www.alphadesign.hu
Leírás Ha vállalkozóként, cégvezetőként szeretne több vevőt, érdeklődőt az internetről, segíthetek új piacot építeni és megnövelni bevételét akár 50%-kal!
Kategóriák Internet
Kulcsszavak honlapkészítés   weboldalkészítés
Dátum Jun 17, 2013
Kapcsolattartó neve Borlay Viktor
Email Email küldés Borlay Viktor
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Internet kategóriában
1. Alba Wolf - Érzéssel alkotunk
  Megalapítottad életed első vállalkozását? Megnyitottad várva várt webáruházad? Szeretnél hirdetni a neten és óriásplakáton is? Tisztában vagy a célközönségeddel, de nem tudod, hogy hogyan érd el a leendő vásárlóidat?

A hagyományos, letisztult és elegáns dizájntól a trendi és meghökkentő formátumig, a vázlatos tervektől a komplett ötletig bármilyen elképzeléssel felkeresheted profi stábunkat: elkészítjük honlapodat, plakátjaidat és szórólapjaidat, sőt, ütős reklámmal dobjuk fel a megjelenésedet online és offline fórumokon is. Mi nemcsak álmodozunk: hanem megálmodjuk, megtervezzük – és megvalósítjuk a legmerészebb vágyaidat!
Kis csapatunk, amely a tehetséges tervezőktől és programozóktól kezdve a lelkes ötletekkel teli dizájnerekig sok-sok tapasztalt szakember együttműködésével alkot, és segít az új szereplőknek bekerülni az online és az offline üzleti élet körforgásába. Naprakészek vagyunk a legújabb trendeket illetően, képben vagyunk, hogy melyek a legmodernebb, a munkánkat támogató eszközök, és ugyanúgy szívvel-lélekkel készítjük el egy kiállítás szórólapját, egy kézműves családi vállalkozás névjegyeit, mint egy ismert márka plakátját, vagy akár komplett kampányát.

Ha unod a már meglévő dizájnt, újat varázsolunk Neked; ha pedig nyitni szeretnél még több vásárló felé, ám fogalmad sincs, hogy melyek ehhez a leghasznosabb eszközök, kérdezz minket bátran!

A minőség alap – az ár változó, hiszen a formátumot és a dizájnt a Te igényeidnek megfelelően készítjük el, a kész termék költségét pedig a példányszám is jelentősen befolyásolja. Célunk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a közös munkából a lehető legkevesebbért. Keress minket egyedi és pénztárcabarát ajánlatunkért!
Kategória:   Internet


2. Munkavéd, tűzvéd. és környezetvéd. Firebox Kft.
  A Fire-Box Kft teljes körűen látja el a vele jogviszonyban lévő vállalkozások tűzvédelmi, munkavédelmi és környezetvédelmi feladatait.
Kategória:   Internet


3. Házipénztár Program
  Házipénztár és Pénztárjelentés készítő program, amelynek segítségével a házipénztár nyilvántartása (bevétel, kiadás, egyenleg) egyszerű és gyors. Demó változata ingyen letölthető a weboldalról.
Kategória:   Internet


4. PC-Link PC szerviz
  Számítógépek, LAPTOPOK helyszíni javítása Önnél a legolcsóbban, ingyenes kiszállással, hétvégén is.
PC-Link T:30-836-5200 http://www.pclink.hu
Kategória:   Internet


5. Esküvői honlap
  Egy jó esküvői honlap segíti nektek a szervezést, kényelmet nyújt a vendégeknek és később egy remek emlék a nagy napról. Rendeljétek tőlünk az esküvői weboldalatok!
Kategória:   Internet




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS