Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Canadian Essence Tea
Link azonosító 8558
Cím Canadian Essence Tea
Url http://omega3-6.hu/Meregtelenito/Canadian-Essence-tea.html
Leírás A Canadian Essence Tea nem csak a méregtelenítés folyamatát segíti, hanem igen jótékony hatással van szervezetünkre is. Stimulálja az immunrendszert, hatékony antioxidáns és gyógynövény alapanyagának köszönhetően számos degenerációs betegségre lehet gyógyír
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak tea   méregtelenítés   antioxidáns
Dátum Jun 17, 2013
Kapcsolattartó neve Szalay Ágnes
Email Email küldés Szalay Ágnes
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 Felhasználó további linkjei
1. Bio kókuszliszt
  A Nature Cookta kókuszliszt a reformélelmiszer piac fontos szereplője. Bármilyen diétába beilleszthető (Paleolit és Atkins-diéta) és bármelyik testsúlycsökkentő programba! Információ és megrendelés!
Kategória:   Élet/Egészség


2. Nyírfacukor - Információ, webshop
  A nyírfacukor bármely diétába beilleszthető édesítő. Glikémiás indexe 7, ezért cukorbetegek is bátran fogyaszthatják. Tartós telítettség érzetének köszönhetően pedig fogyókúrás étrendhez is kiváló.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Nyírfacukor Rendelés
  Nyírfacukor édesítő fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek, vagy az egészségükre odafigyelőknek! További információ weboldalunkon, megrendelés webáruházunkból!
Kategória:   Élet/Egészség


4. A kókuszolaj webáruháza
  Bioboltunk kínálatát immáron internetes felületről, webáruház formájában is elérheti. Termékeink Számos betegségre, egészségügyi panaszra kínálnak megoldást, legtöbbje kortól-nemtől függetlenül.
Kategória:   Élet/Egészség


5. A zöld kávé áldásos hatásairól
  A zöld kávé pozitív hatását közvetlenül az étkezés után fejti ki. Magas
antioxidáns és klorogénsav tartalmával segít beindítani szervezetünk
zsír-anyagcseréjét, mindezt úgy, hogy ráadásul a problémás területekről
(fenék, comb, has) kezdi lebontani (felhasználni) a zsírt. Ezáltal
szinte észrevehetetlenül de beindul a fogyás. A készítmény bármely
diétába beilleszthető. Cukorbetegeknek egyaránt!
Kategória:   Élet/Egészség


6. A gyerekágyakról bővebben
  A megfelelő gyerekágy kiválasztásához számos kérdést fel kell tennünk magunknak. Milyen anyagból legyen? milyen színű legyen? Melyik a biztonságos? Ezekre a kérdésekre kínál választ weboldalunk.
Kategória:   Gyermek


7. Xilit, közismertebb nevén nyírfacukor - Információ
  A nyírfacukor egy teljesen természetes édesítőszer amit fogyókúrázók, candida diétázók és cukorbetegek is bátran fogyaszthatnak. További információért látogasson el weblapunkra!
Kategória:   Élet/Egészség


8. Kókuszolaj a konyhában
  A kókuszolaj nagyon egészséges: Kiváló antioxidáns, színtiszta energiát ad, nem hízlal, nem emeli meg a vércukorszintet, nem terheli gyomrunkat. Ráadásul bármilyen étel elkészíthető vele!
Kategória:   Élet/Egészség


9. A kolloidok tudatos és helyes használata
  A kolloid egy szuszpenziós folyadék mely fémrészecskéket tartalmaz. Felhasználása igen elterjedt az alternatív gyógyításban. Azonban érdemes tudni miből mennyit és milyen esetekben ajánlott alkalmazni. Túladagolása komoly tünetekkel jár, szélsőséges esetben pedig halállal végződik. Helyes használata viszont javítja a kognitív funkciókat, a hangulatot, a neurológiai funkciókat.
Kategória:   Élet/Egészség


10. Candida diéta és segítői
  A candida diéta alatt használható készítmények, melyekkel teljesen mellőzhető a gombák legfontosabb táptalaja a cukor. Információ és érdekességek egy helyen! Látogasson el oldalunkra.
Kategória:   Élet/Egészség


11. Multivitamin Webáruház
  Vitamin, táplálékkiegészítő, bio élelmiszer és alapanyag, kozmetikum, gyógyhatású készítmény! Már webáruház formájában is! Multivitamin Webáruház (Bp. 1113. Bartók Béla út 85.)
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


12. Ligetszépe olaj
  Oldalunkon a ligetszépe olajról olvashatnak. Megtudhatják mire képes a két fontos, benne található zsírsav a linolsav és a gamma-linolénsav. Kattintson oldalunkra!
Kategória:   Élet/Egészség


13. A tőzegáfonya előnyei
  A tőzegáfonya kiemelkedően hatásos a húgyúti fertőzések megelőzésében és azok kezelésében. Ez a fertőzés egyébként igen elterjedt a terhes nők esetében a 6. és a 24. hét között.
Kategória:   Élet/Egészség


14. A fülgyulladásról és annak megelőzéséről
  Azok akik gyakran látogatnak uszodákat, strandfürdőket, esetleg sportszerűen úsznak gyakorta szenvednek fülgyulladástól. Ezt a Pseudomonas aeruginosa baktérium okozza. De könnyen megelőzhetjük a bajt.
Kategória:   Élet/Egészség


15. A székrekedésről és annak megelőzéséről
  A székrekedést általában a helytelen táplálkozás okozza, a nem megfelelő egészség, vagy a hashajtókkal való visszaélés. Számos módon megelőzhető vagy orvosolható. Erről olvashatunk itt.
Kategória:   Élet/Egészség


16. Canadian Essence Tea
  A Canadian Essence Tea nem csak a méregtelenítés folyamatát segíti, hanem igen jótékony hatással van szervezetünkre is. Stimulálja az immunrendszert, hatékony antioxidáns és gyógynövény alapanyagának köszönhetően számos degenerációs betegségre lehet gyógyír
Kategória:   Élet/Egészség


17. Garuda Webshop - Ayurveda Gyógyhatású Termékek
  Ayurveda, gyógyszernek nem minősülő, 100%-ig természetes eredetű, gyógyhatású termékek online rendelése: étrend-kiegészítő, kozmetikum, állatgyógyászati termék, immunerősítő és anyagcsere szabályozó készítmény, higiéniás és szépségápolási termék, biotermék.
Kategória:   Élet/Egészség


18. A zöldárpa diétáról
  A zöldárpa kivonatot a rendszeres napi étkezések feljavítására is használják.
Növeli az energiaszintet, elősegíti a bőr, a haj, a körmök jobb állapotát és fokozza az emésztést.
A zöldárpa kivonat egy igen lúgos por, mely segít kiegyensúlyozni a pH-t. A pH egyensúly pedig alapfeltétele az egészségnek. Gátat szab a sejtkárosító szabadgyököknek, csökkenti a rák kialakulásának kockázatát, csökkenti a fáradtságot és fokozza a fizikai és szellemi aktivitást!
Kategória:   Élet/Egészség


19. Egészségmegőrzés gránátalmával
  A gránátalma a tél drágaköves gyümölcse. Rostokban és szénhidrátban igen gazdag, húsa ízletes. Magas rosttartalmának köszönhetően erős rákellenes tulajdonsággal bír, ezért egyre elterjedtebb az alternatív gyógyításban, megelőzésben. Zsírtartalma nagyon alacsony ezzel szemben nagy mennyiségben tartalmaz növényi alapú fehérjéket, vasat és c-vitamint, így az egézséges életmód szerves részét képzi.
Kategória:   Élet/Egészség


20. A shiitake gomba előnyei
  A shiitake gomba egy Japánban és más ázsiai országokban őshonos faj. Gyógyászatilag és gasztronómiailag egyaránt elismert.
Kategória:   Élet/Egészség


 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Gógynövények stresszoldáshoz
  Álmatlanság gyötör? Használj macskagyökeret, készíts belőle teát.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Búzafűlé portál
  Ha Ön krónikus betegségben szenved és hatékony kiegészítőt keres, vagy csak a legintenzívebb lúgosító után kutat, akkor a legjobb helyen jár!
Kategória:   Élet/Egészség


3. A mosószóda hatásai és előnyei.
  A mosószóda tulajdonságaival ismerkedhetünk meg részletesen a honlap linkjére kattintva. Ez a mosószer teljesen környezetbarát, amely évezredes múltra tekint vissza. Már az ókori Egyiptomban is felhasználták mosószerként és általános tisztítószerként is. Továbbá ételek tartósságát is nátrium - karbonáttal, vagyis mosószódával őrizték meg. A mosószóda bőrbarát mosószer.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Noni tudnivalók és a noni juice ára
  A noni kapszula noni kivonatból készül, tartalmazza a gyümölcs legfőbb hatóanyagait.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Az e-vitamin tulajdonságai.
  Az e-vitamin többféle előnnyel rendelkező anyag, amely tulajdonságait a cikkek segítségével részletesen ismerhetjük meg. Magas antioxidáns hatással rendelkező vitamin, amely rendszeres és megfelelő pótlásának köszönhetően megelőzhetőek az ízületi gyulladások, egyes szívbetegségek kialakulása, valamint védhető a szem egészsége is. Emellett az e-vitamint sokan a szépség vitaminjának is nevezik, amely fontos szerepet tölt be a haj- és a bőrápolásban is.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS