Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Táska táskák
Link azonosító 8531
Cím Táska táskák
Url http://www.taska-taskak.hu/
Leírás A táskák szerepe jelentősen átalakult napjainkban. Ma már egy táska egyszerre kell praktikus is legyen, és divatos is. A trendi, és praktikus táskáké a jövő, és azon belül is a prémium minőségűeké.
Kategóriák Divat/Ruházat
Kulcsszavak Táska   táskák   divat
Dátum Jun 10, 2013
Kapcsolattartó neve Kiss Béla
Email Email küldés Kiss Béla
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 Felhasználó további linkjei
1. Izraeli ékszer
  Az izraeli ékszerek egy külön kategóriát képviselnek az ékszer piacon. Kizárólag kézi megmunkálással készülnek. Többnyire ezüst az alapanyaga, és antik hazása, és izraeli motívumok jellemzik.
Kategória:   Divat/Ruházat


2. Ezüst gyűrű
  A technika fejlődésével már nagyon szép ezüst gyűrűket készítenek amit szinte meg sem lehet különböztetni a fehér aranyból készített ékszertől. A gyűrűk hatalmas termékválasztékban meg találhatok.
Kategória:   Divat/Ruházat


3. Modell divat
  Bár vannak alap követelmények a modell szakmában mint például a modell magassága, de mégis vannak változások is. Az aktuális divat trendek, jelentősen befolyásolják, hogy milyen a modell divat.
Kategória:   Divat/Ruházat


4. Baba horoszkóp
  A szülők, és elsősorban az anyukák a baba megszületése előtt már megtudják állapítani a baba horoszkóp jegyét. A bab horoszkóp már a kisbaba viselkedésében, mozdulataiban is fellelhető.
Kategória:   Asztrológia/Ezotéria


5. Horoszkóp ékszer
  Horoszkóp ékszert azok a vásárlók keresik akik jártasak az ezoterikában, és a horoszkóp terén. Napjainkban már szinte minden ékszerbolt kínálatában megtaláljuk a horoszkóp jegyünkhöz fűződő ékszert.
Kategória:   Divat/Ruházat


6. Ruha ruhák
  Manapság a ruha, ruhák divatja, oly mértékben változik, hogy szinte évente teljes átalakuláson megyen át. Az aktuális divatra jellemző, a szűkebb, testre simuló ruhák. Ez nem mindenkinek előnyös.
Kategória:   Divat/Ruházat


7. Ezüst fülbevaló
  Az ezüst fülbevalót két főbb kategóriába sorolhatjuk, úgy mint a női, és a férfi ezüst fülbevaló. A klasszikusnak mondott karika fülbevalók a divat, és trend hatására már eltűntek az ékszerboltokból.
Kategória:   Divat/Ruházat


8. Ékszer karkötő
  A karkötőt, vagy karlánc, vagy karperec néven ismerjük, és használjuk már nagyon régen. Ezt az ékszer típust mind a két nem nagy előszeretettel viseli napjainkban is. Idősek fiatalok viselik.
Kategória:   Divat/Ruházat


9. Titán ékszerek
  A titán ékszer napjaink igen kedvelt ékszer típusa. Rendkívül kemény anyagának köszönhetően nem kopik, és nem karcolódik. A kicsi fajsúlya miatt nagyon kényelmes a viselése.
Kategória:   Divat/Ruházat


10. Igazgyöny Ékszerek
  Az igazgyöngy ékszerek árát a gyöngy színe, alakja, és minősége nagy mértékben befolyásolja. Ezt az ékszert a hölgyek viselik nagy előszeretettel fülbevaló, nyaklánc, karlánc, vagy akár gyűrűként.
Kategória:   Divat/Ruházat


11. Köröm műköröm
  A műköröm viselése már teljesen elterjedt a hölgyek körében. Napjainkban már külön köröm építő szalonok, vagy más néven műkörmösök készítik a műkörmöket. A műköröm már nem csak alkalmi viselet.
Kategória:   Szépség/Wellness


12. Szemüveg napszemüveg
  Napjaink szemüveg, napszemüveg divatja teljesen megegyezik a 70-es évek szemüveg, napszemüveg formájával, divatjával. Ez betudható, hogy a divatban megjelent a régi divat megújulása.
Kategória:   Divat/Ruházat


13. Ékszer Webshop
  Az internet terjedésével teljesen meg változtak a vásárlási szokások. Ez történt az ékszerek terén is, hiszen rengeteg webshop kínálja termékeit az interneten. Így széles kínálatból választhatunk.
Kategória:   Divat/Ruházat


14. Piercing fültágitó
  Piercinget hölgyek, urak egyaránt viselnek. A hölgyek körében a köldök, és az orr piercing, míg az urak a szemöldök, és a fültágító piercinget részesítik előnybe.
Kategória:   Divat/Ruházat


15. Ajándék ékszer
  Egy ajándék kiválasztása elég sok gondot okozhat, főleg a férfiak körében. Egy szép ékszerrel nagy örömet okozhatunk a megajándékozott személynek. Hölgyeknek, uraknak egyaránt ajándékozhatunk ékszert
Kategória:   Divat/Ruházat


16. Óra órák
  Az órát az idő mérésére használjuk, bár a karórák szerepe mára megváltozott. A karórát mint ruházatuk kiegészítője, és mint ékszert viseljük. A weboldalon bővebb információt találsz.
Kategória:   Divat/Ruházat


17. Kozmetika bőrápolás
  A fiatalos külső megőrzése érdekében, érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni a bőr ápolására, és ebben nagy segítségünkre lehetnek a kozmetikumok. Egyre jobb minőségű kozmetikai termékeket vásárolhatunk.
Kategória:   Szépség/Wellness


18. Bőr ékszerek
  A bőr ékszereket már régóta viseljük, hiszen természetes anyaga nagyon kényelmes viseletet biztosít. A fiatalabb korosztály igen kedvelt ékszer típusa. A bőr ékszer mindennapos viseletre alkalmas.
Kategória:   Divat/Ruházat


19. Kérdő horoszkóp
  Ha egy bizonyos időtartamra vonatkozó információra van szükséged, akkor a kérdő horoszkóp az, ami után kell informálódnod. Ilyen esetekben kell a horoszkóp előre jelzéseket átvizsgálni.
Kategória:   Asztrológia/Ezotéria


20. Táska táskák
  A táskák szerepe jelentősen átalakult napjainkban. Ma már egy táska egyszerre kell praktikus is legyen, és divatos is. A trendi, és praktikus táskáké a jövő, és azon belül is a prémium minőségűeké.
Kategória:   Divat/Ruházat


 További linkek Divat/Ruházat kategóriában
1. Pinkydiamond.com
  A PinkyDiamond új név a divat világában. Teljesen új, egyedi módon próbálja a fiatalok divat iránti igényeit kielégíteni. A PinkyDiamond név összeforr a Swarovski kristály ragyogásával.
Kategória:   Divat/Ruházat


2. Használt ruha nagykereskedelem-Perfekt Band Hungar
  Használt ruha, nagykereskedés,nagykereskedelem, krém, extra, használt, ruházat,használt ruha kereskedelem, használtruha, webáruház, webshop,angol, holland, gyerek
Kategória:   Divat/Ruházat
Vállalkozás
Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Divat.hu - legfrissebb trendek, irányzatok a divat
  Divat.hu - legfrissebb trendek, irányzatok a divat világából. Minden ami divat, ruhák, smink divat, modellek, kifutók, divatszakma.
Kategória:   Divat/Ruházat


4. Női táska, divattáska, bőr pénztrárca
  Női táskák és pénztárcák azoknak a divatkedvelőknek, akik nem akarnak egy vagyont költeni, de trendi, extravagáns vagy éppen elegáns táskát keresnek.
Kategória:   Divat/Ruházat


5. Az Origami Bikini ® Hivatalos Webáruháza - Origami Bikini ® Webáruh&aac
  A mi játékosságunkat mindig a Te egyéniségedre szabjuk! Gyere, és hódíts Te is Origamiban! Velünk álomszép és izgalmas lesz az idei nyarad! Add le rendelésed munkanapokon 14:00-ig, és a következő munkanapon már át is veheted azt! Rendelj a Hivatalos Origami Bikini Gyártótól!
Kategória:   Divat/Ruházat




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS