Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Orako Möbel-Art Kft. 1223 Budapest Kápolna utca 10
Link azonosító 8151
Cím Orako Möbel-Art Kft. 1223 Budapest Kápolna utca 10
Url http://orako-mobelart.hu/
Leírás A bútorpiacon 2006-óta vagyunk jelen. Előbb csak irodabútorokat szállítottunk a Tisztelt Megrendelőink részére, majd folyamatosan bővítettük a szolgáltatásaink körét.Mi nem csak leszállítjuk a bútort, hanem Önökkel közösen kitaláljuk azt, vagyis az elvégzendő feladathoz a szükséges irodai tevékenységhez igazítjuk az igényeket és a bútort, így adunk ajánlatot, majd ezután szállítunk, szerelünk.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak Bútor   Irodabútor   Fémbútor
Dátum Apr 17, 2013
Kapcsolattartó neve Haklik Ferenc
Email Email küldés Haklik Ferenc
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. egyedi beltéri ajtó
  1993 óta foglalkozunk beltéri ajtók gyártásával ill. forgalmazásával. A MARDOOR ajtók itthon és külföldön egyaránt sikeresek.
Látogasson el bemutatótermünkbe!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Claritas Caterva Kft. Természetesen, tisztán
  A Claritas Caterva Kft. többféle tevékenységi körben teljesít kiváló szolgálatot, azzal a céllal, hogy egy egészségesebb és környezetkímélőbb életet teremtsen. Megtalálhatók ott az általunk gyártott és eladó mindegyik természetkímélő, BIO tisztítószer és annak egzakt leírása és ismertetője. Ezek mellett megtalálhatók prémium személyszállítási szolgáltatásaink, prémium osztályú személygépkocsikkal, Dunaramaval, és rendezvényhajókkal. Bemutatjuk takarítási szolgáltatásainkat, valamint olvashatók rendszeresen frissülő híreink és blog bejegyzéseink.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Ladjánszki László
  Pest megyében foglalkozik vízvezetékek, gázvezetékek szerelésével a szakember.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Esküvői fotózás Szeged
  Szegeden és vonzáskörzetében vállalok esküvői fotózást, de kérésre távolabbi helyszínekre is ellátogatok. Az esküvői fotózás a kedvenceim közé tartozik, hiszen ez a párok életének egyik legfontosabb napja. ezen a napon kötik össze az életüket, tehát ez egy igencsak meghatározó pillanat. Feladatom és hivatásom az, hogy ezen a napon a vőlegény és a menyasszony mellett legyek és minden pillanatukat megörökítsem. Az előkészületektől kezdve a ceremónián át egészen a lakodalom végéig dokumentálom az eseményeket. Az elkészült fotók ilyenkor még nyers állapotban vannak, ezért színkorrekciós utómunkázom őket, ezután kerülnek átadásra a már kész képek, rövid határidővel. A fotózás mellett az utómunkázást is szeretem, mert ilyenkor én is átélhetem újra az a párral töltött pillanatokat, átélhetem picit én is az ő izgalmukat. Örömmel tölt el, ha ott lehetek ezen a fontos eseményen, és én lehetek az az ember, akinek munkájának köszönhetően még az unokák is újra átélhetik az esküvő napján átélt örömöket, izgalmakat.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Lakásriasztó
  Keresse fel oldalunkat, sok hasznos információt talál weboldalunkon a lakásriasztó berendezésekkel kapcsolatban. Mindenki számára érthetően ismertetjük termékeinket online.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS