Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Ikerruhák webáruháza
Link azonosító 8136
Cím Ikerruhák webáruháza
Url http://www.ikerpolok.hu/
Leírás Képzeld el, különleges pólókat rendelhetsz webáruházamból, melynek a mintáját Te választod ki! Kattints a linkre a részletekért
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak ikerpóló   póló   ruhák ikreknek
Dátum Apr 17, 2013
Kapcsolattartó neve Sándor Eszter
Email Email küldés Sándor Eszter
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Ipari park - Kiadó raktár - ingatlankezelővel!
  Triarco Kft - A profi ingatlankezelő!

Ipari ingatlanok Székesfehérvár és vonzáskörzetében.
Cégünk elsősorban ipari, kereskedelmi, és iroda ingatlanokkal kapcsolatos szakértői és oparatív tevékenységet végez, ezeken a területeken ajánljuk megbízóinknak tapasztalatunkat, szaktudásunkat.

Alapelveink: a tisztességes, korrekt munkavégzés, munkatársaink készséges gyors, hatékony megoldása a professzionális ingatlan tanácsadással kapcsolatban.

Ügyfeleink érdekeit a legmagasabb szinten képviseljük. 15 éves családi vállalkozás vagyunk. Motivált közösséggel. Fontosnak tartjuk megőrizni alapvető emberi értékeinket, mint az őszinteség, megbízhatóság, kitartás, melyek üzleti tevékenységünk alapköveiként szolgálnak.

Szolgáltatásaink: Kiadó ipari ingatlan, kiadó irodák, kiadó raktár, ipari park , csarnok eladó, ingatlankezelés, értékesítés és bérbeadás, iroda épület üzemeltetés, ingatlanpiaci elemzések, trendek figyelése, piackutatás. létesítménygazdálkodás, értékbecslés.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. betonvágás Biatorbágy
  Betonvágás Biatorbágyon. Vállaljuk panel lakások falainak kivágását, ajtóinak bővítését. Ipari megbízásokat is vállalunk. Kiegészítő szolgáltatásként vállaljuk a kivágott betontömbök szétvésését és a törmelék elszállítását is.
Nagyteljesítményű síkvágónk 380V-os ipari áramot és folyóvizet igényel, de ennek az eszköznek a használatára csak nagy volumenű megrendelés esetében van szükség.
Vállaljuk vasbeton és vasalatlan térbeton vágását, valamint födémek átvágását is.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Áruvédelem
  Áruvédelmi rendszerek és kiegészítő termékek forgalmazása. Öntapadós áruvédelmi címke (soft label) többféle méretben és színben és formában. Leszedő mágnes áruvédelmi címkéhez, csipogóhoz. Lopásgátló stoplock displayes kínált termékek megvédéséhez. Címke deaktiváló készülék, áruvédelmi címke megsemmisítő. Áruvédelmi kapuk, monó és dual rendszerben.
Cégünk 2008 óta foglalkozik áruvédelmi rendszerek kereskedelmével és áruvédelmi rendszerek telepítésével, üzemeltetésével és szervizével. Debreceni telephelyen vagyunk megtalálhatóak, de a Kelet-Magyarországi rész teljes területén tevékenykedünk. Vannak áruvédelmi rendszereinka dunántúlon és külföldön is. Az amersec áruvédelmi rendszerei európai gyártótól európai gyárban készülnek. Megfelelnek az európai unió hatályos előírásainak.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Iroda bérelhető Miskolcon! Szinva Irodaház
  Iroda bérelhető Miskolc területén az autópályához közel. Ingyen parkoló, klímatizáltak az irodák, az egyik legmodernebb iroda épület!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Versenyképes költöztetés árak!
  Egy költöztető cég mindig a pontosságra és sérülésmentes szállításra törekszik, és tapasztalatai, valamint a szolgáltatásai minősége alapján kalkulálja az árait. Tekintse meg a Dióköltöztetés költöztetés árait és vegye fel velük a kapcsolatot még ma! Kiváló árajánlatuknak mellé profizmus és tapasztalat is társul, ami a legfontosabb, ha költözésről beszélünk!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS