Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Búzafűlé portál
Link azonosító 8043
Cím Búzafűlé portál
Url http://www.reformgyogyasz.com
Leírás Ha Ön krónikus betegségben szenved és hatékony kiegészítőt keres, vagy csak a legintenzívebb lúgosító után kutat, akkor a legjobb helyen jár!
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak búzafű   búzafűlé   eyor búzafűlé
Dátum Apr 4, 2013
Kapcsolattartó neve Rácz Annamária
Email Email küldés Rácz Annamária
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Sóterápia
  Szeretne többet tudni a sóterápiákról? Keresse fel weboldalunkat a további információkért.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Jojobaolaj hatásai
  A jojobaolajat általában a haj és a bőr regenerálására alkalmazzák. A jojobaolajat be kell masszírozni a fejbőrbe hogy kifejtse hatását. A hatása a szép és könnyed haj.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Coventina víztisztító
  Az általunk forgalmazott Hyundai lúgosító-ionizáló készülékek messze többet tesznek egészségedért, mint egy "egyszerű" víztisztító. Próbáld ki te is!
Kategória:   Élet/Egészség


4. Munkavédelmi tanácsadás
  Munkavédelmi tanácsadás minden magyar vállalkozás számára hasznos dolog lehet nem csak a papírmunka elvégzése miatt hanem a napi balesetmentes munkavégzés miatt is. Gondoljunk csak sorra az olyan tevékenységekre amikor savakkal vagy lúgokkal kerülünk kapcsolatba, amikor építőipari tevékenységet végzünk: kalapácsolunk, fúrunk - faragunk, vágunk vagy nehéz tárgyakat emelünk fel. Mind - mind baleseti forrás nem beszélve a tüzekről, kátrányról vagy flexelésről. Ezeket nem odafigyelve nem megfelelő munkaleírásnak megfelelően végezve igen komoly balesetek keletkezhetnek. Akkor még nem is beszéltünk az olyan szakmákról, mint a villanyszerelés, gázszerelés vagy egyéb fűtés szerelés szolgáltatások. De komoly veszélyt rejt magában a duguláselhárítás is, hiszen gondoljunk csak bele milyen gázok és gőzök keletkeznek egy emésztőgödörben. Azonban a hétköznapi irodai munkák során is keletkezhet baleset olyan amire első körben nem is gondol az ember: árammal mindenki dolgozik, de a kávéfőző is okozhat komoly sérüléseket. Kerüljük el a bajt a dokumentáció megírásán túl próbáljuk valamennyi munkavállalóknál betartatni a szabályokat mert a baj sosem jön jókor. Például egy hétköznapi közúti baleset is munkaköri balesetnek minősül abban az esetben amennyiben a munkába járás során következik be az esemény, ilyenkor a munkáltató is felelősséggel tartozik. Számos esetet lehetne még felsorolni de az összeset biztosan nem ezért célszerű igénybe venni egy a munkavédelemben jártas tanácsadó cég közreműködését.
Kategória:   Élet/Egészség


5. A fügekaktuszról általában
  "A fügekaktusz nagy mennyiségben tartalmaz aminosavakat, rostokat, ásványi anyagokat, magnéziumot, vasat, B- és C-vitamint, valamint béta-karotint is.
"
Kategória:   Élet/Egészség
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS