Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Ajándék ékszer
Link azonosító 8013
Cím Ajándék ékszer
Url http://www.ajandek-ekszer.hu
Leírás Egy ajándék kiválasztása elég sok gondot okozhat, főleg a férfiak körében. Egy szép ékszerrel nagy örömet okozhatunk a megajándékozott személynek. Hölgyeknek, uraknak egyaránt ajándékozhatunk ékszert
Kategóriák Divat/Ruházat
Kulcsszavak Ajándék ékszer   ékszerek.
Dátum Apr 2, 2013
Kapcsolattartó neve Kiss Béla
Email Email küldés Kiss Béla
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

Átlagos értékelés: 4.00 4.00 (5 ből)
Visszajelzések száma: 1 Visszajelzés

Visszajelzést irta CharlesMag, feladó karlcullens@wwwemail.stream (dátum: 2017-Jul-08)
Tárgy: 6ds2p4ex
Hozzászólás: wh0cd946167 found it for you Rimonabant Without A Prescription
Értékelés:

 Felhasználó további linkjei
1. Baba horoszkóp
  A szülők, és elsősorban az anyukák a baba megszületése előtt már megtudják állapítani a baba horoszkóp jegyét. A bab horoszkóp már a kisbaba viselkedésében, mozdulataiban is fellelhető.
Kategória:   Asztrológia/Ezotéria


2. Modell divat
  Bár vannak alap követelmények a modell szakmában mint például a modell magassága, de mégis vannak változások is. Az aktuális divat trendek, jelentősen befolyásolják, hogy milyen a modell divat.
Kategória:   Divat/Ruházat


3. Piercing fültágitó
  Piercinget hölgyek, urak egyaránt viselnek. A hölgyek körében a köldök, és az orr piercing, míg az urak a szemöldök, és a fültágító piercinget részesítik előnybe.
Kategória:   Divat/Ruházat


4. Köröm műköröm
  A műköröm viselése már teljesen elterjedt a hölgyek körében. Napjainkban már külön köröm építő szalonok, vagy más néven műkörmösök készítik a műkörmöket. A műköröm már nem csak alkalmi viselet.
Kategória:   Szépség/Wellness


5. Ékszer Webshop
  Az internet terjedésével teljesen meg változtak a vásárlási szokások. Ez történt az ékszerek terén is, hiszen rengeteg webshop kínálja termékeit az interneten. Így széles kínálatból választhatunk.
Kategória:   Divat/Ruházat


6. Táska táskák
  A táskák szerepe jelentősen átalakult napjainkban. Ma már egy táska egyszerre kell praktikus is legyen, és divatos is. A trendi, és praktikus táskáké a jövő, és azon belül is a prémium minőségűeké.
Kategória:   Divat/Ruházat


7. Ezüst fülbevaló
  Az ezüst fülbevalót két főbb kategóriába sorolhatjuk, úgy mint a női, és a férfi ezüst fülbevaló. A klasszikusnak mondott karika fülbevalók a divat, és trend hatására már eltűntek az ékszerboltokból.
Kategória:   Divat/Ruházat


8. Ezüst gyűrű
  A technika fejlődésével már nagyon szép ezüst gyűrűket készítenek amit szinte meg sem lehet különböztetni a fehér aranyból készített ékszertől. A gyűrűk hatalmas termékválasztékban meg találhatok.
Kategória:   Divat/Ruházat


9. Óra órák
  Az órát az idő mérésére használjuk, bár a karórák szerepe mára megváltozott. A karórát mint ruházatuk kiegészítője, és mint ékszert viseljük. A weboldalon bővebb információt találsz.
Kategória:   Divat/Ruházat


10. Titán ékszerek
  A titán ékszer napjaink igen kedvelt ékszer típusa. Rendkívül kemény anyagának köszönhetően nem kopik, és nem karcolódik. A kicsi fajsúlya miatt nagyon kényelmes a viselése.
Kategória:   Divat/Ruházat


11. Horoszkóp ékszer
  Horoszkóp ékszert azok a vásárlók keresik akik jártasak az ezoterikában, és a horoszkóp terén. Napjainkban már szinte minden ékszerbolt kínálatában megtaláljuk a horoszkóp jegyünkhöz fűződő ékszert.
Kategória:   Divat/Ruházat


12. Izraeli ékszer
  Az izraeli ékszerek egy külön kategóriát képviselnek az ékszer piacon. Kizárólag kézi megmunkálással készülnek. Többnyire ezüst az alapanyaga, és antik hazása, és izraeli motívumok jellemzik.
Kategória:   Divat/Ruházat


13. Ajándék ékszer
  Egy ajándék kiválasztása elég sok gondot okozhat, főleg a férfiak körében. Egy szép ékszerrel nagy örömet okozhatunk a megajándékozott személynek. Hölgyeknek, uraknak egyaránt ajándékozhatunk ékszert
Kategória:   Divat/Ruházat


14. Kozmetika bőrápolás
  A fiatalos külső megőrzése érdekében, érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni a bőr ápolására, és ebben nagy segítségünkre lehetnek a kozmetikumok. Egyre jobb minőségű kozmetikai termékeket vásárolhatunk.
Kategória:   Szépség/Wellness


15. Igazgyöny Ékszerek
  Az igazgyöngy ékszerek árát a gyöngy színe, alakja, és minősége nagy mértékben befolyásolja. Ezt az ékszert a hölgyek viselik nagy előszeretettel fülbevaló, nyaklánc, karlánc, vagy akár gyűrűként.
Kategória:   Divat/Ruházat


16. Ruha ruhák
  Manapság a ruha, ruhák divatja, oly mértékben változik, hogy szinte évente teljes átalakuláson megyen át. Az aktuális divatra jellemző, a szűkebb, testre simuló ruhák. Ez nem mindenkinek előnyös.
Kategória:   Divat/Ruházat


17. Kérdő horoszkóp
  Ha egy bizonyos időtartamra vonatkozó információra van szükséged, akkor a kérdő horoszkóp az, ami után kell informálódnod. Ilyen esetekben kell a horoszkóp előre jelzéseket átvizsgálni.
Kategória:   Asztrológia/Ezotéria


18. Szemüveg napszemüveg
  Napjaink szemüveg, napszemüveg divatja teljesen megegyezik a 70-es évek szemüveg, napszemüveg formájával, divatjával. Ez betudható, hogy a divatban megjelent a régi divat megújulása.
Kategória:   Divat/Ruházat


19. Bőr ékszerek
  A bőr ékszereket már régóta viseljük, hiszen természetes anyaga nagyon kényelmes viseletet biztosít. A fiatalabb korosztály igen kedvelt ékszer típusa. A bőr ékszer mindennapos viseletre alkalmas.
Kategória:   Divat/Ruházat


20. Ékszer karkötő
  A karkötőt, vagy karlánc, vagy karperec néven ismerjük, és használjuk már nagyon régen. Ezt az ékszer típust mind a két nem nagy előszeretettel viseli napjainkban is. Idősek fiatalok viselik.
Kategória:   Divat/Ruházat


 További linkek Divat/Ruházat kategóriában
1. Ditto Webáruház
  Gyerek-, bébiruha és ajándékzsák közvetlenül a készítőtől. Ditto Design Bt.
Kategória:   Divat/Ruházat


2. MilitariaTrend Webshop Kft.
  A Militariatrend egy online web áruház, melyben cégünk főként katonai divat ruhákat értékesít. Kínálatunkban többek között megtalálhatóak katonai bakancsok, ruhák és kabátok.
Kategória:   Divat/Ruházat


3. Everdale.hu - Sportruházat
  Lonsdale - Everlast Webáruház. Állandó akciók! LONSDALE pólók, pulóverek, cipők. EVERLAST férfi és női ruházat. Box felszerelések Lonsdale / Everlast, itt meg találod amit keresel!
Kategória:   Divat/Ruházat


4. Divatos ékszerek
  A mai ékszer divatba tartozik szinte az összes ékszer, és típusa, hiszen ennél nem úgy változnak a trendek, mint egy ruhánál.
Kategória:   Divat/Ruházat


5. Memelye - egyedi ékszerek, ékszerdobozok
  Különleges ékszerdobozok, egyedi ékszerek és gyertyák a Memelye Kézműves Műhely polcain.
Kategória:   Divat/Ruházat




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS