Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




HCK futárszolgálat
Link azonosító 7826
Cím HCK futárszolgálat
Url http://hck-futar.hu
Leírás A HCK futárszolgálat 2007 óta foglalkozik Magyarország-Írország-Anglia közötti csomagszállítással.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak futár   nemzetközi  
Dátum Mar 18, 2013
Kapcsolattartó neve Nagy Csaba
Email Email küldés Nagy Csaba
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Csiki Film - Esküvői videó készítés
  Csikós Balázs vagyok, esküvői videó-, illetve kisfilm készítő a Dunakanyarból. A szemléletem egyszerű – az esküvő napját közelről és művészin rögzíteni és hitelesen ábrázolni a Nagy Nap eseményeit.

Nem akarom, hogy az esküvőd napja egy filmforgatássá váljon, azaz azt érzitek, hogy folyton mindenki utasít, hogy “ezt csináld, azt csináld, így áll, ide állj,”, stb. Ehelyett kellő tapintattal osztom be az időt, hogy elég időnk legyen mindenre, amit szeretnétek, így az esküvőtök napja örömteli élményekkelteljen, ne pedig a mindent elsöprő kapkodásban, vagy káoszban. Arra összpontosítok, hogy az esküvői filmekben megörökítsem az esküvőtök napjának szépségét, tempóját és energiáját.

Az esküvők valóban életetek legjelentősebb eseményei közé tartozik, amelyek rengeteg érzelmet és emléket tartogatnak, ezekre pedig érdemes lesz örökké emlékezni. Minden pár különleges számomra, mindn történet más és más. Szeretném elmesélni a Ti történeteteket is a maga egyedi módján, esküvői videón, esküvői filmen keresztül.

Keress fel, oszd meg Te is a ötleteidet és elképzeléseidet, és alkossunk együtt maradandót!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Masszázs Budapesten
  Szeretne kikapcsolódni? Szeretné jól érezni magát? Testi és lelki megújulásra vágyik? Akkor amit ajánlunk önnek az nem más, mint a masszázs!Jöjjön el a budapesti Gyógymasszázs Centrumba és frissüljön!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Magyarország településeinek összefoglaló tanulmány
  Magyarország településeinek összefoglaló tanulmányai.
Az oldalon valamennyi magyarországi településre generálható egy-egy rövid, a laikus olvasók számára is érthető tanulmány.
A tanulmányok által használt adatbázis a KSH T-STAR adatai felhasználásával készült. A tanulmányok a 2009-2013-as időszakon belül bármelyik évre elkészíthetők.
Az egyetlen ingyenes, előzetes regisztráció nélkül is használható ilyen jellegű weblap.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Studiotech Hungary Kft.
  A Studiotech Kft. 1992-es alapítása óta meghatározó szereplője a magyar broadcast és professzionális audiovizuális piacnak.

Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink igényeinek mindenben megfelelő, korszerű, megbízható és minőségi megoldásokat kínáljunk, mindezt munkatársaink magas szakmai felkészültségével biztosítva.

Az általunk ajánlott rendszerek tervezésekor világszínvonalú gyártók termékeit alkalmazzuk, így garantálva a lehető legjobb és legmegbízhatóbb megoldást. Ügyfeleink között megtalálhatóak helyi televíziók, független műsorgyártók, az ország legnagyobb televíziós állomásai, valamint oktatási-, egyházi- és kulturális intézmények, telekommunikációs cégek, sportlétesítmények, szállodák, illetve színházak.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Napelemes rendszerek
  Minden, amit a napelemes rendszerekről tudni kell vásárlás előtt. Sok és hasznos információ egy helyen összegyűjtve. Nem csak vásárlóknak, hanem szimpla érdeklődőknek is ajánlom az oldalt, mert nagyon sok hasznos tartalommal bír az oldalunk, rengeteg aktuális téma is szerepel a blogunkban. Sok segítséget nyújt azoknak, akik napelem után érdeklődnek.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS