Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




A gyógynövények és a fűszerek
Link azonosító 7815
Cím A gyógynövények és a fűszerek
Url http://fuszerek.com
Leírás Számos gyógynövény nem csak gyógyászatban kapott fontos szerepet hanem ugyanúgy megtalálható a konyhánkban is. Ilyenek pl.: bazsalikom, oregano, fahéj, gyömbér, fokhagyma, kakukkfű. Egészségünk szempontjából ezek igen sok jó tulajdonsággal bírnak, pl.: Antidepresszáns hatású, vagy megelőzi az Achne-t, vagy fejleszti a memóriát. Ezekről azonban keveset tudunk, úgyhogy ezen az oldalon összeszedtünk pár fontos tényt, amiket érdemes sorra venni. Ugyanis ezekkel számos betegség megelőzhető vagy házilag kezelhető, esetleg annak tünetei enyhíthetők.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak fahéj   antidepresszáns   achne
Dátum Mar 18, 2013
Kapcsolattartó neve Benkő Lajos
Email Email küldés Benkő Lajos
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 Felhasználó további linkjei
1. Missing Link Táplálékkiegészítő
  A 21 összetevőből álló táplálékkiegészítő, kedvező áron elérhető weboldalunkon. Egyedi összetételű készítmény, kutyát tartóknak és kutyatenyésztőknek. A nyerő kennel kulcsa!
Kategória:   Állat/növény


2. Izületi panaszok és előjelek
  A porckopás (artrózis) első tünetei 40 éves korban jelentkeznek enyhe izületi fájdalom formájában mely eleinte csak terhelésre érződik majd később állandósul. A kéz végperceinél vagy a hüvelykujj izületeinél a legjellemzőbb, de veszélyes terület még az alsó végtagon a öregujj is, valamint a térdek és a csípő. A fájdalom ugyanakkor csak jelzés, pontos diagnózist röntgen felvétellel érhetünk el! Szervezetünkre azonban számod módon vigyázhatunk, ezzel megelőzve a későbbi bajokat. Például az új-zélandi zöldkagyló igen nagy mennyiségben tartalmaz glükózaminoglikánt ami az izületek egészséges működéséhez elengedhetetlen. A porckopás lassítását vagy megállítását is elősegíti de jót tesz a bőrnek és a kötőszöveteknek is. Omega-3 zsírsavainak köszönhetően még gyulladáscsökkentő hatása is van, de számos betegséggel szemben hatásos: porckopás, porckorongsérv, sportsérülések, sportbetegségek, túlterhelt izületek.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Sokoldalú szódabikarbóna
  A szódabikarbóna egyaránt alkalmazható a háztartásban és a gyógyászatban.
Sokoldalúságának köszönhetően számos egészségügyi panaszra megoldás, úgy mint a
gyomorégés, sav-bázis zavarok, rovarcsípés. De a fogfehérítésben és a
hajápolásban is igen fontos szerepet tölt be, talán ezt tudjuk róla a
legtöbben. Arról, hogy miként kell, illetve szabad alkalmazni, itt olvashatunk.
Kategória:   Élet/Egészség


4. A maitake gomba áldásos hatásai
  A maitake gomba főleg kivonat formájában megtalálható faj, melyről köztudott, hogy magas béta-glükán tartalma miatt igen erős immunerősítő, vérnyomáscsökkentő hatással bír.
Kategória:   Élet/Egészség


5. A gyógynövények és a fűszerek
  Számos gyógynövény nem csak gyógyászatban kapott fontos szerepet hanem ugyanúgy megtalálható a konyhánkban is. Ilyenek pl.: bazsalikom, oregano, fahéj, gyömbér, fokhagyma, kakukkfű. Egészségünk szempontjából ezek igen sok jó tulajdonsággal bírnak, pl.: Antidepresszáns hatású, vagy megelőzi az Achne-t, vagy fejleszti a memóriát. Ezekről azonban keveset tudunk, úgyhogy ezen az oldalon összeszedtünk pár fontos tényt, amiket érdemes sorra venni. Ugyanis ezekkel számos betegség megelőzhető vagy házilag kezelhető, esetleg annak tünetei enyhíthetők.
Kategória:   Élet/Egészség


6. Paleolit étrend és diéta
  A paleolit diéta egy igen egyszerűen követhető étrend, melyben szinte mindent eszünk amit eddig csak picit másképp, vagy máshogy elkészítve.
Kategória:   Élet/Egészség


7. A vendéglátásról mint szakmáról
  A vendéglátás fogalma a vendégekről való gondoskodást foglalja magába. A vendégek fogadásának hagyományai évezredes múltra tekintenek vissza. Legfontosabb elemei a vendég szeretete, a vendég tisztelete. A vendéglátás mindig jól meghatározható tárgyi és személyi feltételek meglétét kívánja.
A hivatásos vendéglátás az ipar, a kereskedelem és a szolgáltatás sajátos összefonódásából alakult ki.
Kategória:   Oktatás


8. Nyírfacukor és Xilit - Információ, megrendelés
  Oldalunkon megismerhetik a nyírfacukor nyújtotta csodás előnyöket, az egészséges édesítés területén. Ételek-italok esetében egyaránt használható és szinte teljesen mellőzhető vele polcainkról a cukor.
Kategória:   Élet/Egészség


 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Kegyelem.Net - keresztény videók
  filmek, videók, zene
Kategória:   Élet/Egészség


2. Okos Magos
  Az OkosMagos termékek magyar termékek, amelyet azért "fejlesztettünk", hogy sok emberhez
juttassuk el azokat és hogy segítséget nyújtsunk az egészséges táplálkozáshoz.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Névnapló
  A NévNapló egy névnapokkal, keresztnevek eredetével foglalkozó weboldal. Az oldalon megtalálhatóak a magyar utónevek a hozzájuk tartozó jelentéssel, eredettel és a névnapok dátumaival, rövid leírásokkal, valamint egy listával az adott nevet viselő hírességekről. Könnyű keresési opció található az oldalon, amellyel bármelyik névre rá lehet keresni, dátum vagy akár hasonló név alapján. Az oldal követhető különboző közzöségi oldalakon, mint például Facebookon, Instagramon, Twitteren vagy a Pinteresten is.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Információk a méregtelenítés előnyeiről.
  A méregtelenítés segítségével a szervezetben lerakódott méreganyagoktól szabadítható meg az elsavasodott szervezet. Ennek a folyamatnak köszönhetően helyreállítható és megőrizhető az egészség, betegségek kialakulása előzhető meg, valamint hatékonyan támogatható a súlycsökkenés is. A méregtelenítés zöld tea fogyasztásával hatékonyan végezhető el, amely termék számos egészségügyi előnnyel rendelkezik.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Kezdőoldal | spirulina-mikroalga.hu, Wellstar, egészség, alga, spirulina, fogyókúra, Webstar, Laura
  Megmutatjuk Önnek, hogyan őrizze meg és szerezze vissza egészségét a 21. század szupertáplálékának: a Spirulinának és Chlorellának a segítségével. Lúgosítsa testét és kényeztesse sejtjeit 4000 vitálisanyaggal!
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS