Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Andishop
Link azonosító 7755
Cím Andishop
Url http://andishop.hu/
Leírás Az Andishop egy webáruház, mely márkás, német mosószereket (porok, gélek, öblítők) és egyéb tisztítószereket árul.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak mosószer   webáruház  
Dátum Mar 13, 2013
Kapcsolattartó neve Nagy Csaba
Email Email küldés Nagy Csaba
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. teraszburkolat.net
  Budai bemutatótermünk 200 m2-es bemutatókerttel rendelkezik, melyben megtekintheti életszerűen lerakott teraszburkolatainkat. Kínálatunkban 4 féle wpc-, és 5féle fa teraszburkolat közül választhatnak.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Online Számlázó Program
  123szamla.hu számlázó program segítségével többé nincs helyhez kötve számlázása. Bárhol, bármikor számlázhat egy interneképes eszközzel.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Párkány, ablak párkány
  Hogyan tegyük fel a párkányt szakszerűen, precízen szerelő nélkül? Nézze meg ablak párkány oldalunk és meglátja hogy házilag is megoldható a felszerelés!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Tarax Kft.
  Cégünk, a pécsi Tarax Kft. fő profilja a biomasszatüzelésű kazánok forgalmazása, beépítése. 2007 óta foglalkozunk alternatív fűtési megoldások nyújtásával ügyfeleinknek.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Esküvői fotózás Szeged
  Szegeden és vonzáskörzetében vállalok esküvői fotózást, de kérésre távolabbi helyszínekre is ellátogatok. Az esküvői fotózás a kedvenceim közé tartozik, hiszen ez a párok életének egyik legfontosabb napja. ezen a napon kötik össze az életüket, tehát ez egy igencsak meghatározó pillanat. Feladatom és hivatásom az, hogy ezen a napon a vőlegény és a menyasszony mellett legyek és minden pillanatukat megörökítsem. Az előkészületektől kezdve a ceremónián át egészen a lakodalom végéig dokumentálom az eseményeket. Az elkészült fotók ilyenkor még nyers állapotban vannak, ezért színkorrekciós utómunkázom őket, ezután kerülnek átadásra a már kész képek, rövid határidővel. A fotózás mellett az utómunkázást is szeretem, mert ilyenkor én is átélhetem újra az a párral töltött pillanatokat, átélhetem picit én is az ő izgalmukat. Örömmel tölt el, ha ott lehetek ezen a fontos eseményen, és én lehetek az az ember, akinek munkájának köszönhetően még az unokák is újra átélhetik az esküvő napján átélt örömöket, izgalmakat.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS