Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Gallgo Kft.
Link azonosító 7666
Cím Gallgo Kft.
Url http://www.galgo.hu/
Leírás A Galgo Kft. irodatechnikai eszközök, nyomtatók, bélyegzők, névjegykártyák forgalmazásával, valamint diplomakötéssel foglalkozik.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak iroda   bélyegző  
Dátum Feb 28, 2013
Kapcsolattartó neve Nagy Csaba
Email Email küldés Nagy Csaba
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Mangalica,
  Egészséges élelmiszereket szeretnél vásárolni? Bio csirke, bio kacsa, esetleg bio mangalica, amit keresel? Válassz minket és nem leszel csalódott! Minőségi termékek, és kedvező árak várnak nálunk!
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Olcsó Háztartási gépek
  Olcsó háztartási gépeket, tűzhelyeket, mosógépeket, hűtőgépeket vásárolhatunk.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Budapesten is gyakori a csőtörés.
  Előfordul már hogy hazaért és folyt a lakásban a víz mindenhol? Elázott a padló, tönkrementek a berendezések és azt se tudja megtörtént? Sajnos csőtörése van. Ez egy olyan jelenség amit nem tudják az emberek maguk megcsinálni hacsak nem vízvezeték szerelők vagy ezermesterek akiknek vannak szerszámaik hozzá. Cégünk immáron 5 éve foglalkozik vízvezeték szereléssel és a szakembereink mondhatni csőfogóval születtek . A garanciánk biztosítja azt hogy nem bontjuk szét a házat és 30 napig biztos nem fog újra csőtörése keletkezni de merjük állítani hogy 30 év múlva sem de ez persze a csövek minőségétől függ.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Palatető felújítás
 
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás
Lakás/Lakberendezés


5. Gáz- és fűtésszerelés Pest megyében, garanciával
  Gázkészülékek, illetve fűtésrendszerek teljeskörű munkálatait vállaljuk egész Pest megye területén. Cégünk több, mint 25 éves tapasztalattal a háta mögött áll az Ön rendelkezésére. Gáz- és fűtésszerelőink mindegyike magasan képzett, profi szakember, melynek köszönhetően minden típusú és márkájú gázkészülék és fűtésrendszer munkálatait vállalják. Bármilyen okból kifolyólag keres gáz- és fűtésszerelő szakembert, a lehető legjobb helyen jár. Forduljon hozzánk bizalommal weboldalunkon megtalálható elérhetőségeink valamelyikén, ahol kollégáink örömmel fogadják megkeresését és sürgős esetben szerelőink egyike akár egy órán belül elindul a helyszínre. Szakembereink munkájukat mindig precízen és megbízhatóan végzik, kiváló minőségű alkatrészekkel és eszközökkel, kedvező áron. Minden általuk végzett munkára garanciát vállalnak és számlát adnak. Akár új készüléket szeretne beszereltetni vagy a jelenlegi meghibásodott, esetleg eljött a karbantartás ideje forduljon hozzánk és mi segítünk. Weboldalunkon bővebben tud tájékozódni szolgáltatásainkról és rólunk. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS