Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Elegáns szuperjacht
Link azonosító 7600
Cím Elegáns szuperjacht
Url http://www.vitorlazas.hu/elegans-szuperjacht.html
Leírás A szuperjachtok világában még mindig lehet újat alkotni. Alig fél évvel az elődje után, a Gulf Craft ismét egy kihagyhatatlan darabbal bővítette a flottáját.
Kategóriák Utazás
Kulcsszavak
Dátum Feb 22, 2013
Kapcsolattartó neve Szegedi Anna
Email Email küldés Szegedi Anna
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 Felhasználó további linkjei
1. Exkluzív csokoládé, mely Téged is rabul ejt!
  A világ egyik leghíresebb exkluzív csokoládéjának megalkotója a baszk születésű Robert Linxe. 1977 után belefogott az azóta is az életét jelentő vállalkozásba, a La Maison du Chocolat-ba.
Kategória:   Gasztronómia


2. Tudnivalók a koleszterindiétáról
  A szív- és érrendszeri betegségek kockázatát növeli a magas koleszterinszint, amely összefügg a táplálékkal elfogyasztott zsírsavak mennyiségével. A koleszterin viszont alapvetően fontos a szervezet m
Kategória:   Élet/Egészség


3. Különleges luxusjacht, ezt látnod kell!
  A piacon lévő csillogó-villogó szuperjachtok után most olyan hajót is bérelhetnek a milliomosok, ami a sétahajókázás mellett hasznos is.
Kategória:   Utazás


4. Lúgosíts az egészséged emgőrzéért!
  Manapság egyre többet hallani a sav-bázis egyensúly fenntartásának fontosságáról, a különböző lúgosító diéták elterjedéséről. Mielőtt a kifejteném a lúgosítás jelentőségét, meg kell jegyezni, hogy a l
Kategória:   Élet/Egészség


5. Farsangi szokások, hagyományok
  A farsang és a farsangi mulatságok eredetileg a két évszak küzdelmére vezethető vissza. A farsang a tél búcsúztatásának és a tavasz köszöntésének az ünnepe.
Kategória:   Szórakozás


6. Whisky 35 millióért!
  Egy árverésen 160.000 dollárt fizettek egy 1957-es Bowmore-ért, mely minden idők egyik legöregebb és legkülönlegesebb Islay Single Malt whisky-je. Minden cseppje arany.
Kategória:   Gasztronómia


7. A Fiji víz
  A Fidzsi-szigetek igen távol esnek a hozzájuk legközelebbi kontinensek, Ausztrália és Dél-Amerika partjaitól. Azonban, amikor ivóvízről beszélünk, akkor ez az elhelyezkedés nagyon előnyös
Kategória:   Élet/Egészség


8. 2013-as Pirelli naptár
  A 2013-as Pirelli naptár legnagyobb meglepetése, hogy ellenben az előző évek hagyományával, egyetlen meztelen test sincsen benne. Steve McCurry amerikai fotóriportert érte a megtiszteltetés, hogy elké
Kategória:   Divat/Ruházat


9. Elegáns szuperjacht
  A szuperjachtok világában még mindig lehet újat alkotni. Alig fél évvel az elődje után, a Gulf Craft ismét egy kihagyhatatlan darabbal bővítette a flottáját.
Kategória:   Utazás


 További linkek Utazás kategóriában
1. Tengerparti villa - Kiadó apartmanok Horvátországban, Vir szigeten
  Vadonatúj, teljesen felszerelt, tengerparti apartmanjaink, Horvátországban, Vir szigeten várják Önöket egy kellemes pihenésre. Amennyiben egy kellemes kikapcsolódásra, pihenésre vágyik, nálunk ezt megtalálja. Tengerparti házunkban minden rendelkezésére áll a szabadidő hasznos eltöltéséhez. Egész évben nyitva vagyunk, legyen karácsony, szilveszter, valentin, húsvét, pünkösd vagy egyszerű hétköznapok. Akár az egész házat is lefoglalhatja maximum 12 főre. Ha csak pihenni vágyik, a pálmák árnyékában megteheti a kertben. A napkeltét egy forró kávé mellett megcsodálhatja a teraszról, este pedig a hold bújik elő a terasszal szemben a Velebit hegység mögött. A tenger zúgása álomba ringatja a nyitott ablak mellett és csodálatos a teraszról nézve is. A kertünk előtt a saját pihenőágyainkon a hűs árnyékolók alatt kedvére olvasgathat egy finom ital mellett, miközben gyermekei biztonságosan lubickolhatnak a lassan mélyülő kristálytiszta vízben. Ha nyüzsgésre vágynak számtalan szórakozási lehetőség várja Önöket a központban és a környező üdülőhelyeken.
Kategória:   Utazás


2. Görögországi nyaralás, last minute utak.
  Weboldalunk akciós utazásokat kínál Görögország minden területére busszal repülővel vagy egyénileg.Nyaraljon Görögországban a görög szigeteken vagy a szárazföldön, nálunk számos uticélt talál.
Kategória:   Utazás


3. Trieszt
  Trieszt látnivalói, köztük a mesebeli Miramare kastély bemutatása impozáns képekkel. Minden fontos információ Trieszt gazdaságáról, közlekedéséről és a híres olasz konyháról.
Kategória:   Utazás


4. Betekints Hotel**** és Étterem - Veszprém
  Az év minden napján nyitvatartó négycsillagos szállodánk a város egyik legszebb pontján, a Betekints-völgyben, a Séd patak partján, csodálatos klímájú erdei környezetben fekszik.
Kategória:   Utazás


5. Honi utazás
  Utazás, pihenés, egészség turizmus, történelmi-kulturális értékeink megtekintése a cél, akkor jó helyen érdeklődik. Szervezünk rafting túrákat, konferenciákat, egyéni, csoportos utaztatásokat.
Kategória:   Utazás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS