Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Csaszkókályha
Link azonosító 7107
Cím Csaszkókályha
Url http://www.csaszkokalyha.com
Leírás Kandallók , cserépkályhák, kemencék és kerti grillek építése, tervezése, kivitelezése garanciával az ország egész területén belül.
Kategóriák Lakás/Lakberendezés
Kulcsszavak Cserépkályha   kandalló   búbos kemence  
Dátum Nov 30, 2012
Kapcsolattartó neve Csaszkó György
Email Email küldés Csaszkó György
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Lakás/Lakberendezés kategóriában
1. Faház, fenyőbútor
  Fabatka faház és fenyőbútor Erdélyből! Rusztikus fenyő és jegenye bútorok Budapesten a legolcsóbban. Faházak a szerszámtárolóktól a nyaralókon át a családi házakig egyedi igény szerint is!
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


2. metro csempe
  Szeretné felújítani otthonát, fürdőszobát vagy a konyhát? Amennyiben olyan burkolatokat keres amely valóban egyedi kézműves hatást kelt, akkor minden bizonnyal hallott már a Zellige csempékről vagy a metrocsempéről. Ez utóbbi valóban a közismert metróról kapta a nevét, ugyanis ehhez hasonló burkolatokkal látták el a londoni, párizsi, new-york-i, sőt még a budapesti metrót is. Ezek a kis méretű csempék egyszerre sugároznak modern hangulatot, letisztult formavilágot és mégis otthonos megjelenést. A változatos színekkel és formákkal készült mai metrócsempék akár mediterrán hangulatot is varázsolhatnak az Ön fürdőszobájába, marokkói, Észak-afrikai burkolatot világát is megidézik a melegebb színek és változatos mintázatok. Nézzen szét a webáruházunk kínálatában vagy keresse fel személyesen üzletünket, ahol nem csak elképzelni tudja majd hogyan mutatna a konyhában a fürdőszobában a metrócsempe, hanem egy kisebb felületen össze is tudja rakni és a valóságban is meg tudja tekinteni mit is szeretne éveken át látni otthonában. Csempéken túl mindenféle burkolat közül választhat nálunk akár kültéri vagy beltéri járólapokból vagy fagyálló padlólapokból.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


3. Házfelújítás.net
  Lakásfelújítást tervez? Most költözött és ráfér az új lakásra egy kis tatarozás? A Házfelújítás segít Önnek, hiszen mindent egy helyen megtalál, amire szüksége lehet a felújításhoz.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


4. Bútor bolt webáruház
  Vásároljon otthonról kényelmesen, a nap bármely szakában. Minőségi bútorokat kínálunk, sok éves tapasztalattal, szakértelemmel. Egyedi igényeket is megtervezünk, elkészítünk.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés


5. Konyhashop
  Legyen szó, sütésről-főzésről nálunk mindent megtalál, amire a konyhában szűksége lehet. Termék palettánkon konyhai felszerelések, konyhai kiegészítők kedvező áron. Edények, lábasok, serpenyők.
Kategória:   Lakás/Lakberendezés




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS