Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Koleszterin
Link azonosító 7020
Cím Koleszterin
Url http://www.vizsgalat-terapia.hu/
Leírás A szervezetének alap értékeit mérjük. Ha rendszeresen elvégezteti Önmagának egészségügyi ellenőrzését, idejében észlelhetőek és megelőzhetőek bizonyos problémák.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak koleszterin   vércukor   húgysav
Dátum Nov 8, 2012
Kapcsolattartó neve Zachár Ágnes
Email Email küldés Zachár Ágnes
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 Felhasználó további linkjei
1. Idősek otthona
  Idős szüleiről, rokonairól 24 órában gondoskodunk otthonunkban. Szakembereink egészséget megőrző és helyreállító kezeléseket biztosítanak lakóinknak.
Kategória:   Élet/Egészség


2. Koleszterin
  A szervezetének alap értékeit mérjük. Ha rendszeresen elvégezteti Önmagának egészségügyi ellenőrzését, idejében észlelhetőek és megelőzhetőek bizonyos problémák.
Kategória:   Élet/Egészség


 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Ismerd meg a csontritkulás gyógymódjait.
  A csontritkulás egy veszélyes betegség, amely komoly veszélyekkel jár. A honlapon részletesen mutatjuk be a csontritkulás természetes kezelési módjait.
Kategória:   Élet/Egészség


2. A teafa olaj felhasználása és előnyei.
  A honlapra kattintva a teafa olaj tulajdonságait ismerhetjük meg részletesen. Antibakteriális és gombaellenes hatásainak köszönhetően a teafa olaj képes a különféle fertőzéseket kezelni. A teafa olaj a herpeszt is képes orvosolni, továbbá a testszag problémák ellen is kiválóan alkalmas.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Smile thai masszázsszalon
  Várja kedves vendégeit a Smile thai masszázsszalon Budapesten a 13. kerület szívében, a Hegedűs Gyula utca 27/a címen. Tradicionális thai masszázs, aromaterápiás olajmasszázs, lábmasszázs, fejmasszázs, nyakmasszázs, vállmasszázs.
Szakképzett, profi masszőrökkel. Hangulatos környezet, kellemes zene.
Az eredeti thai masszázs kezelés enyhíti fáradtságát, csillapítja fájdalmát és segít visszaszerezni frissességét. Serkenti, nyugtatja a lelket és a testet. Javítja a nyirokkeringést és a vérkeringést, elősegítve a szervezet méregtelenítését. Stimulálja a vegetatív idegrendszert, a belső szerveket. Az érzéssel végzett nyújtások és húzások oldják az izmok és az ízületek merevségét, feszültségét, növelik a test rugalmasságát. Thai masszázs kezelés után frissnek és ruganyosnak érezzük magunkat. Érezhető, mennyivel könnyebben mozgunk! Izmaink merevsége, betokozódása megszűnik.
Kategória:   Élet/Egészség


4. C-vitamin jellemzői és előnyei.
  A c-vitamin egy igazán sokoldalú, az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen vitamin, amely a vízben oldódó vitaminok közé sorolható. Külsőleg kell pótolnunk, amelyet hatékonyan megtehetjük megfelelő kiegészítők segítségével, valamint zöldségek és gyümölcsök fogyasztásával egyaránt. A c-vitamin erősíti az immunrendszert, segíti a betegségekből való felépülést, valamint a bőr természetes kollagén termelődését is támogatja.
Kategória:   Élet/Egészség


5. A búzafű jótékony hatásai és előnyei.
  Kattints a honlap linkjére és ismerd meg a búzafű előnyeit, továbbá a búzafű diétát. A búzafű jótékony hatással van a fogyókúrára.
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS