Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Perfor forgácsoló szerszám
Link azonosító 7001
Cím Perfor forgácsoló szerszám
Url http://www.perfor.hu
Leírás A Perfor Szerszámkereskedelmi Kft. a francia Tivoly és Magafor fémforgácsoló szerszámok, a német Dick reszelők és a Cogsdill szerszámok, valamint fúróélező gépek értékesítésével foglalkozik.
Kategóriák Kereskedelem/Szolgáltatás
Kulcsszavak szerszám   fúró   reszelő
Dátum Nov 8, 2012
Kapcsolattartó neve Bánkuti József
Email Email küldés Bánkuti József
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Kereskedelem/Szolgáltatás kategóriában
1. Europrox Bt.
  Az Europrox Bt. hálózati eszközök, biztonságtechnikai rendszerek kiépítésével foglalkozik.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


2. Kazán webáruház
  "A Vaillant márka a hazai készülékértékesítés mellett a szolgáltatások bővítésével új lehetőséget kínál a már Vaillant gázkészülékkel rendelkezők és új készülékvásárló ügyfelei részére.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


3. Delap burkolás
  Minőségi burkolóanyagokat forgalmaz elérhető árakon a cég.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


4. Grafitrend Kft.
  A Sárváron működő Grafitrend Kft. szolgáltatásainak körét az aktuális piaci trendeknek és ügyfeleink igényeinek megfelelően alakítottuk ki, s ennek megfelelően ma már széles tevékenységkörrel állunk leendő és már meglévő ügyfeleink rendelkezésére. A grafikai tervezésen és a nyomdai előkészítésen túl a dekorációtervezés és -kivitelezés egyaránt kiemelt tevékenységeink közé tartozik.
Munkáinkban a kreatív gondolkodás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megrendelők által támasztott követelményekre, figyelembe véve a piaci igényeket és a kivitelezés szervezésének kritériumait.
Az elmúlt években több neves hotelnek, utazási irodának, cégnek, étteremnek és cukrászdának stb. készítettünk logót, emblémát, ét- és itallapot, reklámanyagokat, és terveztünk számukra teljes arculatot. Munkánk során kiemelkedően fontosnak tartjuk az innovációt, ugyanakkor arra törekszünk, hogy az általunk készített grafikai- és nyomdatermék vizuális megjelenése egyszerre legyen modern és időtálló.
Szakmai tapasztalatunk, elhivatottságunk, kreativitásunk mellett fejlett digitális eszközeink, gépparkunk is garanciája ügyfeleink elégedettségének.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás


5. Energetikai tanúsítvány
  Az energetikai tanúsítás során megismerheti épületének energetikai minőségét, osztályát, így energiatudatos döntést hozhat például egy adott épület megvásárlása során. Amennyiben az épület nem teljesíti a követelményértékeket, abban az esetben a tanúsítónak javaslatot kell tenni a szükséges energia-megtakarítást eredményező, ill. energiahatékonyságot növelő intézkedésekre. Ezáltal a tulajdonos rövid és hosszútávon ütemezheti a szükséges építészeti és gépészeti korszerűsítéseket.
Kategória:   Kereskedelem/Szolgáltatás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS