Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Insumed fogyókúra
Link azonosító 6819
Cím Insumed fogyókúra
Url http://orvosifogyokura.hu
Leírás A hiánybetegségek kialakulása gyakori kísérő jelenség a fogyókúrázók körében. Az insumed módszer alkalmazásával ez kiküszöbölhető,és a rendszeres orvosi felügyelet mellet a fogyás tartóssá tehető.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak insumed   fogyókúra
Dátum Sep 21, 2012
Kapcsolattartó neve Arcus
Email Email küldés Arcus
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Öröklés szabályai
  Mik az öröklés szabályai? Milyen sorrendben történik az örökhagyó rokonai között az öröklés? Mi a kötelesrész, ki jogosult kötelesrészre  öröklés esetén? Kit és hogyan lehet kitagadni az öröklésből? Mire terjed ki az özvegy joga?
Kategória:   Élet/Egészség


2. A nyírfacukor gyógyhatásai, előnyei.
  A nyírfacukor, vagy más néven a xilit pozitív hatással van a testünkre és a szervezetünkre. A hagyományos cukorral szemben a nyírfacukor természetes és egészséges is egyben. Segítségével fogyhatunk, erősíthetjük az immunrendszerünket, továbbá késleltethetjük az öregedési folyamatokat is. A nyírfacukor nem emeli meg a vércukorszintet, így a cukorbetegek is bátran fogyaszthatják.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Gyógytorna
  www.gyogytorna-gyogytestneveles.hu Önnek megszüntetni a fájdalmát! A gyogytorna-gyogytestneveles.hu olyan kezelésekre specializálódott, amik véget vetnek a gerinc és ízületi panaszainak. Mi nem általános kezeléseket nyújtunk, amelyek csupán a tünetek megszüntetésére irányulnak. Hanem olyan tesztelt és bizonyított gyógymódot, gyógytornát, gyógytestnevelést ajánlunk, aminek köszönhetően az eredmény tartós és stabil. Minden embernek van olyan ismerőse, akinek komoly hátfájdalmai vannak. Jöjjön el hozzánk és szüntesse meg a hátfájását. A hátfájás mögött sok betegség állhat. Legcélszerűbb a korai stádiumban felkeresni egy szakorvost. Másik gyakori betegség a gerincsérv. A gerincet alkotó 33-35 csigolya közötti 23 porckorong adja, a stabilitás illetve a rugalmasságot. Az általunk alkalmazott McKenzei terápiával, ízületstatikai gyógytornával a nagyon súlyos eseteket leszámítva, legtöbbször elkerülhető a műtét.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Az argánolaj egészségügyi előnyei.
  Az argánolaj többféle előnnyel is bír az egészségünket tekintve. Ez a dió ízű olaj könnyedén beilleszthető az étrendünkbe, amelynek köszönhetően betegségeket is megelőzhetünk.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Lukács Fogászat
  Rendelőnk több szakterületen áll pácienseink rendelkezésére. Szolgáltatásaink között szerepel esztétikai fogászat, konzerváló fogászat, fogpótlás, szájsebészet, fogkőeltávolítás, fogfehérítés
Kategória:   Élet/Egészség




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS