Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750
Masszőr
Link azonosító 6602
Cím Masszőr
Url http://masszor-budapest.hu
Leírás Senki, aki már kipróbálta, nem vonhatja kétségbe a masszázs hatásait és az azzal elért eredményeket. A masszőrök sok évig tanulnak különböző technikákat, hogy azokkal később gyógyíthassák Önt is.
Kategóriák Élet/Egészség
Kulcsszavak masszőr
Dátum Aug 14, 2012
Kapcsolattartó neve K.R.
Email Email küldés K.R.
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Élet/Egészség kategóriában
1. Zsírleszívás
  A zsírleszívás a lerakódott zsírpárnák eltávolítására szolgáló plasztikai eljárás. Leggyakrabban a hasi területen, a combokon és a deréktájon szaporodnak el ezek a nem kívánatos zsírsejtek. Bár legtöbb esetben ezekről a területekről végeznek zsírleszívást, nem ritka a toka, a térd vagy a felkar zsírleszívással történő korrekciója sem. Az első konzultáció a plasztikai sebésszel különösen nagy jelentőségű. Célszerű erre előre felkészülnie, kérjük, gondolja végig alaposan a zsírleszívással kapcsolatos kérdéseit és elvárásait. Plasztikai sebészünk az első konzultáció alkalmával megvizsgálja Önt és javaslatot tesz a szükséges korrekció típusára vonatkozóan. Lehetséges, hogy az Ön esetében a zsírleszívást szükséges lesz más korrekcióval is kiegészíteni - az orvos erről is tájékoztatja. Természetesen pontosan elmagyarázza Önnek a plasztikai műtét menetét is, válaszol bármilyen további kérdésére a zsírleszívással kapcsolatban.
Kategória:   Élet/Egészség


2. fog implantátum ára
  Hófehér fogak, ragyogó mosoly 1 óra alatt!
Korszerű gépek, teljes körű ellátás, speciális Magyarországon egyedülálló szolgáltatásokat kínál a Lézermed Esztétikai és Fogászati Lézerközpont!
Jöjjön el egy személyes konzultációra hozzánk, kezelő orvosunk készségesen áll rendelkezésére! Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot! Bármi kérdése van tegye fel bátrn, tapasztalt jól képzett kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
Kategória:   Élet/Egészség


3. Köhögés, hörghurut
  Minden a köhögés és a hörghurut tárgyköréből, tapasztalt szakorvosok által.
Kategória:   Élet/Egészség


4. Az ekcéma gyógyítása
  Az ekcémát gyógyíthatjuk saját magunk által készített krémekkel, de orvosunkkal is irathatunk fel különböző készítményeket.
Kategória:   Élet/Egészség


5. Az Indiat fogyókúra.
  Az Indiat egy tradicionális súlycsökkentő termék, amely több irányból is képes támogatni a fogyókúrát. Többféle növény egyedi összetételének köszönhetően az Indiat rendszeres fogyasztásával fogyókúrás hiánytünetek nélkül szabadulhatunk meg a súlyfeleslegtől. Az Indiat segítségével csökkenthető az étvágy, fokozható az energia, pótolható a nyomelem, valamint támogatható a szénhidrát szabályzás is.
Kategória:   Élet/Egészség
Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS