Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Hotel Pécs
Link azonosító 6504
Cím Hotel Pécs
Url http://hotelpecs.hu
Leírás A Hotel Pécs a Bognár Stúdió hotel, szállás, szálloda, panzió, apartman kiadványa.
Kategóriák Utazás
Kulcsszavak Hotel   Pécs
Dátum Jul 23, 2012
Kapcsolattartó neve Bognár László
Email Email küldés Bognár László
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Utazás kategóriában
1. Voice mesterek
  Végre kiderült, hogy kik lesznek a mesterek a The Voice című énekes tehetségkutató műsorba. A nágy ,ester nem más mint: Caramel, Malek Andrea, Somló Tamás és Mező Misi.
Kategória:   Utazás


2. Időjárás előrejelzés Magyarországon
  Egyszerű és könnyen megérthető időjárás előrejelzések. Szinte valós időben nézheti meg Magyarország 97 településének időjárását. Az idő csúszka használatával percről perce követheti a változásokat.
Kategória:   Utazás


3. Balatoni portál
  Balatoni programok, balatoni szállások a Siópláza balatoni portál ajánlásával, kiadó szoba Siófokon,kiadó házak, hotelek,magaánszállás a balaton partján,szállás medencével. Eladó ingatlanok.
Kategória:   Utazás


4. Budapest térkép és útikalauz
  A Budapest-térkép egy komplett turisztikai információs portál hotel-, szállás- és étteremkeresővel, útvonaltervezővel, turisztikai és közérdekű információkkal, programajánlóval és Google térképpel.
Kategória:   Utazás


5. Elérhető vajon a megfizethető hajóbérlés Horvátors
  Hogy az Adria last minute módon is megközelíthető, önmagában semmiféle újdonságot nem hordoz magában. Ha azonban Önnek nem elegendő a gumicsónak bérlés Horvátországban, mert mondjuk motorcsónak bérlés lenne a minimum, akkor a tengeri hajóbérlés kapcsán időben kell, hogy megtörténjen! Zadar, Omis, Hvar vagy éppen Makarska kikötőiben nagyon sok tengeri jármű áll akkor, amikor még nem indult be a szezon; a növekvő érdeklődésnek köszönhetően azonban mindenről le lehet csúszni akkor, ha valaki későn reagál. Vitorlázás az Adrián kapitánnyal? Akár még ez is elúszhat, ha nem időben kapcsol az ember – s nem nézi meg még jóval a nyaralási szezon kezdete előtt a Fix Yachting oldalát. Ha ugyanis az érdeklődő ellátogat a megfelelő honlapra, ott bizony megannyi kibérelhető hajót fog fellelni, melyek között aztán már nem lesz nehéz megtalálni a megfelelőt. Ha pedig megválaszolandó kérdés lenne, a belinkelt honlapon chatablak szolgál arra, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban el lehessen érni a cég egyik képviselőjét. Sokan beérik Horvátország kapcsán azzal, hogy ellátogatnak a tengerhez, és megfürdenek benne – Ön ne érje be ennyivel! Keresse a Fix Yachtingot, lehetőleg még ma!
Kategória:   Utazás




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS