Kategóriák :
Kategóriák
Adó 68
Állás 148
Állat/növény 144
Asztrológia/Ezotéria 41
Autó/motor 512
Bank 62
Biztosítás 110
Divat/Ruházat 360
Élet/Egészség 1721
Fotó 130
Gasztronómia 277
Gazdaság 275
Gyermek 213
Internet 561
Kereskedelem/Szolgáltatás 3949
Kert 174
Lakás/Lakberendezés 982
Oktatás 494
Szépség/Wellness 431
Szervezetek 35
Szórakozás 781
Utazás 441
Vállalkozás 750




Műkörömépítés
Link azonosító 6406
Cím Műkörömépítés
Url http://mukoromtitok.bloglog.hu/
Leírás Érdekel a műkörömépítés titka, és nem csak képeket szeretnél nézegetni? Akkor nézd meg a műkörömépítés blogot, ahol számos hasznos cikket találhatsz például arról, hogy milyen műköröm illhet hozzád.
Kategóriák Szépség/Wellness
Kulcsszavak műköröm   műkörmös
Dátum Jul 5, 2012
Kapcsolattartó neve Molnár Nóra
Email Email küldés Molnár Nóra
Írjon visszajelzést   Adja hozzá a kedvenceihez   Ajánlja egy barátjának   Hibás a link? Jelentse!  

Átlagos értékelés: 0.00 (5 ből)
Szavazatok száma: 0 szavazat
Értékelés

 További linkek Szépség/Wellness kategóriában
1. Ti Amo Plasztikai Sebészet
  Plasztikai sebészet Budapesten, alakformálás, zsírleszívás, test és arcplasztikai beavatkozások férfiak és nők számára korosztálytól függetlenül.
Kategória:   Szépség/Wellness


2. Hidratáló arckérm - Anti aging
  Hidratáló arckrém család a fitalis online áruházból. Rendeljen anti aging arckrémeket őrizze meg a szépségét és hagyja hátra a ránckezdeményeket. Arcápolás az egyik legfontosabb .
Kategória:   Szépség/Wellness


3. Barber Shop, borbélyszalon igazi férfiaknak
  Borbélyhoz csak az igazi férfiak járnak - mondta István, mikozben helyet foglalt a csodálatosan szép, bőrözött forgós borbélyszékben, a Black Sheep barber Shop új szalonjában a Károly Körút 7-ben. Szerencse, hogy most már Baber Shop Budapest belvárosában is van, nem kell sokat menni. Amikor kint éltem Bostonban, akkor is valami hasonló helyre szerettem járni és meglepett, hogy a férfi fodrászok között Budapesten is felbukkantak az autentikus amerikai stílusú borbélyszalonok.
Tudod, a borbély az más - folytatta István. Egy férfi fodrász tud hajat vágni, de aki kényes a szakállára, annak szerintem igazi borbély kell. Szerencse, hogy ez a szakma - hála istennek a barber shopok budapesti számának növekedésével, már nem jelent túl nagy kihívást.
Nagyon kellemetlennek találom - folytatta, hogy sok fodrászat ráált a a szériás kiszolgálásra és férfit, nőt, gyereket, boldog-boldogtalant sorban kiszolgál. Na, az aztán nem nekem való! A kisasszny előbb fest, bubit vág, majd nekiáll az én szakállamnak? - Inkább otthon, ha más nincs!
Nagyapám mesélt sokat arról, hogy a borbélyszalon anno igazi közösségi hely volt az uraknak, ahol megbeszélték a bizalmas dolgokat is. Ide az is eljött, aki nem kártyázott, vagy nem járt kaszinóba. A barber shop úri közönsége megvetette a rohanókat, a felületeseket. mert egy férfi a borbélyhoz beül, akár ma már online is foglal, de rohanni, azt nem lehet. Látod, itt is leültetnek, a borbély egy sört ad a kezembe, mielőtt megkérdi, ma mit vágunk? Igen, itt a Black Sheep Barber Shopnál rájöttek arra, hogy a részletekben van a tökéletesség. Minden hajszál, bajuszszál a helyén van, prémium wax, prémim sampon, kényeztetés... Na ez az, amire mindig is vágyom és örülök, hogy van a Blacksheep Budapest Barber Shop.
Kategória:   Szépség/Wellness


4. Alakformálás, edzés, vásárlás - Szobakerékpár
  Nincs időd kocogni vagy kerékpározni? Nem tudsz kimozdulni a lakásodból? Mi segítünk Neked! A szobakerékpár segítségével már otthon is élvezheted a mozgás örömét.
Kategória:   Szépség/Wellness


5. Plasztikai műtétek
  Plasztikai műtétek, plasztikai sebészeti és esztétikai eljárások, kedvező áron. Tapasztalt plasztikai sebészek, saját műtő, minőségi ellátás kiváló környez
Kategória:   Szépség/Wellness




Kezdőlap      Új PR linkek      Kiemelt PR linkek      Top PR linkek      Szerkesztő ajánlja      Új link beküldés      Szavazógép!      Kapcsolat     
 Copyright meteora.hu 2002-2016
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS